Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...25262728293031...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
jo anicko...tak to je, naucit se s tim zit..ja okolo chlastu a vztahu probadala jiz co slo a vidis...
nejsilenejsi je, ze me to vlastne nikdo nechce verit, ze mam problem s chlastem..
vsichni se tvari..ze to je jen ulet...no to nechapu fakt..
a pritom rodice pili oba..tata zdatne pokracuje, mamka prestala...ja se naucila byt za dokonaou dceru..no to jsme si to vymysleli...nekdy je ten zivot fakt na hovno...a nekdy zas ne..tak tak..ja jsem vlastne rada ze aspon tady to muzu nahlas napsat..ano chlastam...ano a je to hrozne..zabijim se za ziva..
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Krásne ráno,milé dámy!Som šťastná,že ste sa zamysleli,moja vĎaka patrí Anne a Libe,dobre ste ma vystihli a pochopili.Ako Anna aj ja mám v sebe od detstva zabudovaný čip,keď viem,že niekto klame a začína sa krútiť,len aby sa vyhol liečeniu a pravde o sebe,ako je to s ním a alkoholom.Žijem v tom už 50 rokov,mňa neoklamete.Oklamete len seba.Tá moja bezmocnosť,keď to čítam stále a stále,mi spôsobuje ďalšie a ďalšie sklamania v alkoholikoch.Tým sa to prehlbuje vo mne,že už nedokážem veriť.Veľmi si vážim Libu,Annu,Standa a ostatných,ktorí ROKY s týmto úspešne bojujú a nevzdávajú to kvoli akejkoľvek výhovorke.Keď ste začali túto diskusiu,chvíľu som mala pocit,že chcete naozaj lietať a nie behať po dvore...Urobte niečo pre to,nie potom,keď to bude nutné,urobte pre to niečo hneď,dnes.Stále mám pocit,že vám vyhovuje len diskusia a nič viac.Želám vám veľa odvahy a síl do ďalších dní bez alkoholu.Nepresviedčajte mňa,presvečte seba.Kto si bez viny,hoď kameň,teším sa na vaše príspevky.Pekný deň!
máša

maso....ja chci letat...a poletim..uvidis ze joo..
petrata

To se mě líbí,naučila jsem se být dokonalou dcerou.To já se zoufale snažila a snažila.A celý život toužila po uznání,po pochvale.A tím,že se mi to nedostávalo,tak jsem se uzavírala do sebe.hrála si na silnou tvrďačku,která to přece všechno zvládne sama.No a jednoho dne to nešlo a ta úleva,když jsem se napila.Já jsem opravdu prakticky celý život nepila,děti,fakt hodně,hodně dlouhé kojení a pak to přišlo prakticky ze dne na den.Proto jsem někde na začátku mluvila o tom,že je potřeba přijít na to,kde byla nebo je příčina toho,že ten život nezvládáme.Víš co mi řekla sestra na AT,proč pijete ? a já jsem ta kňučela,mám problémy a ona mi řekla,všichni máme problémy a nechlastáme. A o tom to je.Proto se ti to všechno vrací,když se napiješ,všechny ty nahromaděné pocity s rodiči.Prostě teď to někdy taky stojí za h...,ale už dokážu vnímat to co je na životě fajn.Tady v tom státě se chlastá jak o život a jít do léčebny ,to je pořád stigma.Ale na tobě je vidět,že přemýšlíš a chceš něco dělat, a proto ti říkám ,ale to ty víš ještě zkusit i jinou cestu.
Anna

moje mamka je anicko fakt zly clovek, ja jsem to roky nechtela
videt..a ted me to dostava..moje mama...mam sama deti....je to pro me tezke ale budu to muset zvladnout, co uz??, i takovi lidi jsou..ona sama chlastala...opila domu chodila a ja si furt pamatuju..jak jsem ji delala caje a prosila at toho necha...
a vidis mam 40 a sama v tom jedu...tak nevim kudy a kam z toho pekla ven...ty vis,?
petrata

Asi jste Petrato na dobré cestě, ještě se rozpomeňte na další věci, co dělala Vaše mamka, když byla opilá.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

no co kveto, co tak delaji mamy alkoholicke..chlapy si vodila a spala s nima, strejdove me pak hladili, jaka je to roztomila holcicka..co k tomu rict...se mi to vsechno vybavuje, fuj
petrata

Květo,
..zvláštní, že vždycky napíšete v takovou zvláštní chvíli, kdy jsem vždycky v pasti
Ale jsem ráda, že jste se tady zase objevila...
Už jsem si říkala jak to jde u Vás..?
Ivana

a zneuzite decko se tomu asi rika v obornych kruzich, ano...
petrata

No právě Petrato, mohl by to být jeden z hlavních důvodů, proč s tím nepohnout k tomu aby Vaše děti byly ušetřeny, tedy nemyslím právě tohoto, ale i nealkoholické mámy kolikrát nezvládají co by chtěly pro své děcka natož s problémem alkoholickým
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Stránka: 1...25262728293031...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter