Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
hmm... asi nemám co říct..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

To nevadí Ivy, moc ti fandím...
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

libo nemohla bych ti zavolat?? potrebuju s nekym mluvit...
a nemuzu najit tvuj telefon, nejsem opila...jen ubolena...
strizlivim a je to peklicko...pomoc
petrata

724 978 049
Liba

uz to libo spisuju a brecim a kurvuju, diky
petrata

Tak čest práci, jeď!!!!
Liba

to jsem teda netusila jaka jsem ja zneuzita...no a co stim nadelam.,?..pisu pisu...mami mami.. a brecim...ale mas pravdu libo, je to uleva..a dam to, zitra jdu na antabus..mama chlastala a me podstrkovala chlapum hnusnym,,,opilym..vsechno jsem si vzpomela...
petratar

Petralo,to je téma, o kterém bych s tebou chtěla mluvit,jestli to nevadí ,napiš mi telefon,ozvala bych se ti
Anna

Ahojky všichni...,
tak se nám to trošku zvrtlo,ale zase bude líp.
Petrato,moc mě mrzí jak se cítíš,ale uvidíš my tomu přijdem na kloub a zase to půjde.Moc na tebe myslím a přeji ti,aby vše rychle přešlo.A uvidíš až to nejhorší bude pryč jak se rozhodneš pokračovat,ambulantní léčba...a tak.Libuška určitě něco poradila.Tak držím palečky a jsem s tebou i když tak daleko.Měj se co nejlépe to půjde.

Aničko,
tebe vůbec neodepisuji máš pravdu,všichni mají právo na svůj názor.....
Paní Máša má též právo na názor a možná má i nějaký nepěkný zážitek s alkoholem,ale prostě mě její příspěvky přijdou na tomto fóru dost morbidní.
Ty víš sama jak těžké to s chlastem je,víš že jsi nejdříve zkoušela to samé co my tady,i Libuška to zkoušela a též jste si nedaly poradit...,léčebna byla to poslední co jste udělaly a vyšlo to.Alespoň prozatím a doufám,že vám to vydrží na xxxx...,však víme.No a to je fajn,přeji každému z nás aby se s tím srovnal jako vy.A vy jste tu pro nás ostatní vzorem a nadějí....,poradíte,nakopnete nás zpět když nám to nejde,dodáte sílu.
A paní Máša vidí,že se někomu nevede zrovna nejlépe a napíše,že už je to nuda....No promiň,ale na to se dá napsat jen jediné....A nebo slovíčkařit s tím jestli bojuji s chlastem...,já myslím,že jsme tak začínali všichni.
A taky myslím,že když jsme sem začínali psát a přicházejí i jiní,tak čekají radu...určitě né lítost,ale určitě ne podporu ve smyslu nuda,divím se,že s nima máš trpělivost,vypelichaní opeřenci,myslela jsem,že chcete lítat a podobně....
Prostě mě to v tu dobu naprudilo,protože si myslím,že to byly špatně vybraná slova pro tu chvíli.
Jinak nemám nic proti nikomu.
Mějte se krásně.
Bludička

ahoj, prave jsem vstala a snad nejvetsi hnus za sebou..rano jedu do at poradny..liba me po telefonu uklidnila..zena zlata...
jako mama..se kterou to mam ted na kordy...protoze jsem si vzpomela na ty hnusne veci...ale asi treba taky bylo..bludi tak jo...od zitrka a anicko..co by jsi mi chtela rict? nejak ted nemam silu ti davat telefon...liba byl muj heroicky vykon...diky baby jedny...diky..uz snad zas bude dobre..doufam
petrata

Stránka: 1...28293031323334...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter