Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...30313233343536...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
No já jsem dnes poletovala v krásné přírodě kolem Nasavrk u Hlinska.Je tam keltské opidum,tj.hradiště,sídlo a jsem z toho poněkud ulétaná.A všude už mají točenou kofolu,výborná.
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no prave, ze se clovek jeste citi viny, protoze mysli jako to zneuzite decko...a hned je duvod se napit..je to moc smutne a jeste si k tomu trochu pobulim..ano opila ma matka me za panaky chlapum podstrkovala..ale ja uz jsem ted velka a mam svoji rodinu a svoje decka a muzu se rozhodnout..a muzu snad zit i jinak..ale musim ji to rict..jak si furt hraje na svetici..ja se holky tak zlobiiim, strasne.za ty lzi..jeji..
petrata

chodím na toto fórum asi tri mesiace. Najprv moja polovička - nočná mora čakajúca doma na manžela (ten už začínal mať viacdňové ťahy) s výčitkami a vyplakanými očami. Urobila som si nejaké testy, prečítala nejaké príbehy a prišla som na to že mám problém sama. A to aj keď už rok nepijem kvôli manželovi a kvôli bábätku. Ožratá som urobila také veci že to tu nie som schopná napísať. Mala som jednoducho prestať už dávno. Kvôli sebe, vlastnému pitiu, rôznym zlomeninám a vylomeninám. Aj keď to najhoršie už bolo hodne dávno. alebo možno neprišlo a niekde v zálohe čaká na svoju chvíľu. Tak tu začala chodiť aj moja druhá polovička - alkoholická.
Niekedy mám pocit, že najväčšiu paseku u nás robila tá nočná mora. Keď manžel večer vypol telefón, čo bol jasný znak, tak mne tiež preplo. V kuse som sa pokúšala dovolať, vyrevúvala a malej nemal pomaly kto prečítať rozprávku. Za tatíka dostala vresk. Prípadne som ho išla hľadať, ježiši.
proste som týmto chcela poveďať že asi aj Máša potrebuje toto fórum. Má svoju traumu a svoje muchy.
makmak

Jen se zlob,nadávej,breč,vztekej se .Všechno to ze sebe dostaň.A pak najednou příjde ten okamžik,kdy příjde klid.Prostě bylo a teď je teď.Ale jak jsme to v sobě celý život schovávaly,tak teď to musí ven.Petralo,vím,že ti je teď děsně ,ale myslím,že jsi na dobré cestě.
Anna

mile moje,
citam a sledujem vas uz dlhy cas
prispievat sa mi az tak neziada, ale dnes mi to neda
dovolim si vam preposlat nazor, myslienku, ktora mne pomaha, mozno pomoze aj petrate

Zanechte hněvu a zášti a ciťte se uzdraveni. Nemusíte druhému člověku odpustit jeho skutek, odpusťte jenom jemu - tak aby ste měli klid.
Odpuštění neznamená: „To, co jsi udělal, je podle mne v pořádku.“ Jednoduše znamená: „Už v sobě nechci chovat bolest jako reakci na tvé jednání.“ Když máme ve svých srdcích neodpuštění trestáme, konec konců jenom sami sebe.

Drzte sa vtacatka
katka

Tak teď si to Petrato napsala pěkně.
Zlobíš se za ty lži...na NÍ!!!!!Tak je to správně na ní,né na sebe.
A ano,máš svůj vlastní život a svou rodinu a budeš jí mít takovou jakou ji chceš mít ty a nikdo ti do toho kecat nemůže a nikdo ti to nepokazí.
Klidně si zabul to pomáhá,já to znám a nikomu to neublíží.
Jsi šikovná a super a bude to fajn.Zase se sejdem v tom našem střízlivém hnízdě.
Bludička

taky doufam anno..boli, boli..ale leze to ven...uz to v sobe nedusim..a snad i ta strizlivost bude prirozenejsi..co jineho zbyva..ze jo..jdu spat..at silu naberu, diky holky, jste zlaticka..ani nevim jak bych dneska bez tech hovoruu prezila
petrata

Makmak,
a ty teď stále piješ?
Jinak díky za příspěvek.

Katko,to co jste napsala je dost pravdivé.
Díky.
Bludička

Jenom ještě poslední věc,která s tím souvisí,že si tady povídáme.Je to pomoc, a to jsem dřív nevnímala a neuměla přijmout.Silná,tvrdá,všechno jen sama a pomalu jsem se v té slupce zabíjela.
Anna

Aničko
a v tom je vidět tvá síla.
Naše první pomoc je tady a ta úplně poslední možná skončí v léčebně.Ale každý člověk který si uvědomí a připustí svou závislost,hledá nejdříve tu nejlehčí(nejdostupnější a anonymní)cestu,ale pak když zjistí,že to nefunguje,tak buď pokračuje v uzdravení,nebo na to prostě dojede.
Takhle to vidím teda já.
Bludička

Stránka: 1...30313233343536...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter