Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...31323334353637...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
To mě řekla i má terapeutka,že jsem silná.Jenom s tou silou jinak zacházím. Napsala jsi to dobře,je to přesně tak. Buď a nebo.Ale my jsme chytrý holky my dáme tu první ,ABSTINOVAT a zase ABSTINOVAT !!!!!!!!
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jasně že ABSTINOVAT.
Nachlastat se umí každý to není umění,ale nechlastat????
To dokáže málo kdo,tak se pokusíme být tím málem a při tom budeme velcí
Tak jo,přeji všem krásnou dobrou noc a ještě lepší probuzení.
Bludička

nepijem rok až na jednu príhodu, keď som si otvorila víno pre návštevy a vypila asi tri deci. Zvyšok som vyliala. Bolo celkom dobré, ale ten pocit sa mi paradoxne nepáčil.
Často sa mi sníva o nejakom komplexe, kde sú akoby všetky putiky do ktorých som kedy chodila a ja sa premiestňujem z jednej do druhej. Včera v noci sa mi to tiež snívalo, ale tá "kľúčová", kde som sa inak zoznámila s manželom tam nebola. V inej som si dala šalát a kávu. Všade sa maľovalo.
Nikdy som nepila každý deň, iba v jednom takom hnusnom období, no každý druhý, tretí. Do druhého tretieho pohára, väčšinou piva) som vedela aj prestať, ak som si to nemohla dovoliť. Problémom bolo, že ja som sa potrebovala raz za čas opiť ako úplné prasa a stále sa mi chce. Vypadnúť, všetko zahodiť za hlavu, baviť sa, vystrájať. Ešte aj teraz.
makmak

Tak to asi není dobře.Neměla by jsi někam zajít? Máš doma asi hodně malé dítě.A pokusit se to zastavit včas !Asi se něco děje,asi s manželem,jestli tomu rozumím ?Proboha ,ale pitím si ulevíš jen na chvíli,to víš.A hlavně víš co bude následovat.
Anna

Petratě bude doufám lépe,vyspala se, a NAJEDLA! a Bludi, už jsem měla o Tebe strach!
Liba

dobre rano...tak snad se jiz dnes na nohy zas postavim..furt je mi blbe,ale jsem si uvedomila moc veci...celou noc na stridacku se spankem nadavam a nadavam..to je vazne uleva..uz se nenecham zneuzivat nikym a nebudu se nicit a otupovat chlastem..vsechno jde resit...jen se to clovek musi naucit a taky si to uvedomit,
jak jsem mohla byt tak blba...tak dlouho..no nic..dekuju vam holky moc
petrtata

Milá Petrato,
chtěla bych Vám napsat co mi dnes řekl můj syn, když se vrátil z pobytu,kde byl i jeho otec. Sděloval mi, že nechtěně vyslechl, jak jeho otec ukecává jednu mladou holku, která tam byla s klukem, aby s ním šla do sprchy a pak do postele. Když, byl s otcem o samotě řekl mu: ,, Když si chceš ukájet svoje uchylácký choutky, tak si zajdi do bordelu a neobtěžuj mladý holky!,,
Vzpoměla jsem si na Vás, jak jsme si spolu chvilku včera psaly. Moc bych Vám i svému synovi přála, abyste dokázali odpustit, tak jak to tady popsala Katka, to jsem měla na mysli, při svém včerejším posledním příspěvku pro Vás. Potom se ozvala jako na zavolanou Líba.
Takže bude zase útulno v tom vašem hnízdečku a nám bude s vámi se všemi, kteří tam zaletíte hezky.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Ahojte Květo,
můžu se zeptat, na čem že to jel Váš syn?
Ivana

ja to kveto vim, ze se vztekem a nenavisti se neda dobre fungovat, ale teprve jsem si na to vse zacla vzpominat...
a verim ze i odpustim...ano delame chyby..mama moje, ja, vas muz...tak to je...jen se ja uz nechci citit takova uspinena...tim vsim..chvili to asi potrva
petrata

No, v 16 byl jak utržený ze řetězu, začal kouřit cigarety, ledacos na diskotékách spolykal až přišel k pervitinu a to byl malér, pak mu sedla velice dobře marihuana kombinovaná s alkoholem, ten moc dobře besnášel, protože má geneticky málo enzymu na odbourávání etanolu.
Jak je po včerejšku
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Stránka: 1...31323334353637...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter