Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...32333435363738...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
To jo Petrato potrvá s tím se musí počítat, táta mého syna už není můj muž, měla jsem asi před 10 lety tu sílu říci ne když se jednou chtěl opět vrátit.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petralo je to stejně těžký s tím fungovat,ta pachuť tam už zůstane.Ale jde o to co jsi řekla necítit se ušpiněná,necítit pocit vlastní viny a nedokonalosti.A jak dnes,co AT ?
Anna

Ree: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
no jak, furt se citim slaba jak mucha...mluvila jsem s libou a volala i do AT...mam prijit ve stredu na schuzku informacni...ted pry malujou...tak snad uz zitra budu v kondici jit i na AA...je to trapeni...ale nevzdam to..ja chci zit pekne...naucim se to zase vse krok za krokem..
petrata

Re: Ree: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
tak to mám fakt radost,protože jen tak přestat pít ,nestačí.Teda já mluvím o své zkušenosti.Kolikrát já přestala,a někdy fakt na dlouho.Já ti něco povíd,i když mě bylo za tu dobu co abstinuju někdy blbě,tak už mi nikdy nebylo tak ,jak jsem se cítila dřív.Teď vidím jenom ten jeden problém a ten se vyřeší nebo ne a zas jde život dál.Dřív mě to naprosto pohtilo,já jsem pila jen proto abych mohla spát a nemyslet.Myslím,že teprv teď je to u tebe opravdový začátek konce pití.
Anna

Včerejšek.. daly jsme v parku vodárnu a domluvily se na příští týden, že podnikneme jednu akci u kamarádky - naštěstí ony moc nepijí a jedna z nich ví, že jsem v pasti, takže to je fajn
...Jinak pak jsem šla na AA, tam to bylo fajn.. Docela
nebo já se tam cítím dobře, bezpečně... No, nemusím tam nic šmelit, nemusím si tam připadat jak vyvrhel...
Ale večer byl dost pekelnej.. Já jsem měla nějakej takovej divnej splín.. Přemýšlela jsem nad tím se zkouřit, ale stejně vím, že by to bylo k ničemu.. Takže jsem si užila super ubrečenej večer a pak naštěstí šla spát..

Jinak ke mombinaci chlastu a trávy.. Musím říct, že se mi to taky párkrát zadařilo zkombinovat, většinou si z těch akcí ale nic moc nepamatuju.. Kromě začátku..
Ivana

no prave ten alkohol vse tak zdramatizuje...ta ubolenost..
ja jsem anno taky treba nepila pul roku a citila se dobre..
je to vazne beh na dlouhou trat...konecne me prestal bolet zaludek a neco jsem i do sebe vpravila a tak...tak zase znovu i s pomoci odbornou..ale jako velkou zmenu vidim u sebe i to ze v tom nezustavam sama..ze volam o pomoc...mluvim s lidma a prestavam se za svou nemoc stydet...tak treba se to konecne podari...jak psal dneska jiri...a jak mi vlivala po telefonu sily liba...nejsem na to sama..
petrata

halo?? jste tu nekdo...ja tady tak cely den neuroticky chodim a
zbavuju se toho chlastu z tela...no na houby mi je..uz aby bylo zitra...je to uplne sado maso..co si tak clovek sam sobe udela...ceka me asi jeste spousta prace se sebou a na sobe..
ale jinou moznost nemam
petrata

Bude to znít hnusně,ale hezky trp,ať si na to vždycky vzpomeneš jak to bylo hnusný.Mě se Petralo ještě teď dělá fakt špatně od žaludku,když si na to vzpomenu.Ale věř mi,bude to dobrý.Chce to prostě čas a hodně práce.A jaký je dál postup na AT ?
Anna

no mam prijit a domluvit zda ambulantne nebo lecebna..vysetreni..moc mi po telefonu nechteli rict, ze malujou, zitra uz snad budu pri sile a zajdu i na AA, musim vsemi smery...tohle uz fakt ne...fuj takhle zle mi jeste nebylo..uz toho ma to moje telo asi taky plne zuby...jak to vubec nekdo muze prezittakhle chlastat cele dny..
petrata

Petrato, klidně mě pošli do háje s mýma otázkama, ale přijde mi divné, že je Ti tak blbě po jednom pití, když jsi takovou dobu nepila. Vypila jsi toho hodně, a jaký byl vlastně impuls pro napití se. Ty jsi mi přišla podle psaní už úplně v pohodě a krom toho jsi pila -jako já-jen víno, no a po něm ta kocovina nebývá tak hrozná jako z tvrdého. Promiň moji zvědavost.
Aneta

Stránka: 1...32333435363738...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter