Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...33343536373839...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
prave ze jsem do sebe lila tvrde jako silena...ja nevim co to bylo...je to zradne..a pokazde to je stejne...nepiju a zda se mi ze ten problem nemam a ted uz i unava..a stres a hlavne se mi fakt odspuntovaly ty potlacene veci..ja nevim anet...proste clovek najednou zesili..asi, proste se to nejak vymkne a nejde to zastavit..
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

pekný večer!dobrá pripomienka.3 týždne tu krákajú ako choré vrany a výsledok?Každý alkoholik klame,ktorý chce piť ďalej,stále.
máša

mne spočiatku nanešťastie z alkoholu nebývalo vôbec zle. Neskôr aj tri dni a to stačilo vypiť väčšie množstvo piva. Pocit zhnusenia minimálne tri dni. Pri frekvencii raz týždenne som mala odbabranú polovicu týždňa jedným "posedením s priateľmi".
makmak

a vam maso nikdy nebylo zle? nikdy jste neudelala chybu..tak to vas cti..ja jsem to posrala a ted za to platim..a kdyz jsem krakala tak to vse slo..to je nekdy maso tak s alkoholikama
petrata

Mášo, že Vás to baví. Já jsem se Petraty ptala proto, že jsem sama měla s alkoholem problémy a vím, že číhá všude. Rozhodně jsem se neptala z nemístné zvědavosti, dokážu Petratu pochopit. A Vy....nevím co napsat k Vám...Vy se NÁM za něco mstíte ????Já bych to napsala razantněji, ale jsem slušně vychovaná. Proč si nenajdete nějakou diskuzi , která je Vám NEalkoholičce bližší ???
Aneta

máša, kto u vás pil? Mám pocit že máte vo svojom živote tých alkoholikov viac.
makmak

Mášo,poprvé jsem měla určitou potřebu se vás zastat,protože sama vím,že jen si tady povídat nestačí.Ale co to má znamenat dnes ?Asi víte co je zpětná vazba že, tak se podívejte co vaše reakce s náma dělá.Ano máte právo na názor,to už jsem řekla,ale...Petrale je blbě,jo taky si na to pamatuju a právě,když mi bylo takhle nejhůř,tak to byl pro mě impulz něco konečně dělat.Takže jsem to udělala přesně jako dnes Petrala,šla jsem na AT a následně do léčebny.A jsem v pořádku.Proč do ní nebo nás tak ryjete.Jak už jsem psala ,jsme odsouzení hodné osoby,ale každý má svůj z...příběh,ono se totiž z čisté harmonie chlasta nezačne.Je mi Petraly upřimně líto,nejradši bych byla u ní a objala ji i když vím,že ta práce je jen a jen na ní.Ale podporu se jí snažím ,teda jako ostatní předat alespoň takhle.A teď tohle.Opravdu by jste si měla najít jinou diskuzi.Tady si lidi snaží pomáhat,možná je to u někoho marné,ale pokud to Petralu nastartuje a dá se do pořádku,tak to "krákání" tady má setsakramensky smysl.
Anna

ona to asi masa jinak neumi..holt jsou lidi ruzni..a treba ma s alkoholiky fakt nejake zle zkusenosti...co vam maso provedli?
slibovali a pili dal? ja neslibuju..ted proste cekam az se mi ulevi abych zas mohla fungovat a treba i krakat..chci prestat to je jasne..kdo by dobrovolne v tomhle pekle byl..a opravdu to neni moc povzbudive...a me to tady pomaha...vazne..lidi co tim prosli jsou motivace..a neodsuzuji..a i takhle nadalku..je to pomoc velka
petrata

Ještě jednu věc vám chci říct,nevím jestli sama máte problém s alkoholem nebo někdo blízký,takže nevím proč ta zloba,ale jedno vím určitě,chybí vám POKORA a to je to co mě drží.I když vidím na ulici toho neposlednějšího bezdomovce,tak nad ním nikdy neohrnuju nos.Jsem hrdá na to,že se mě zatím daří abstinovat a chtěla bych pomoci každému,kdo má stejný problém.Asi jste v léčebně nebyla,protože tam je taková směs lidí od doktory,po herce,učitele,ale i mlaďounké lidi z ulice,mámy od dětí ,ale všichni,naprosto všichni jsme na stejné lodi.Takže i když už dobu abstinuju,tak si dovedu představit jak hrozně Petrale teď je a nevím k čemu vlastně ta vaše reakce byla. Aby jí bylo ještě hůř? Teˇnemůže udělat nic.Jen bude čekat na AT,kde se rozhodne co dál.
Anna

Tak jo....
jsem srab,jsem alkoholička,ale asi jsem ještě neztratila soudnost,sebeúctu,a chuť pomoci jiným....
Mášo,buď okamžitě napište co máte za problém,nebo sem už nepište.
Ty holky,kluci,mámy,tátové to mají už tak těžký a o co Vám jde?????Zhnusit jim život?Zhnusit jim všechno o co se snaží????
Fuj....,promiň Libuško jestli se nějak víc znáte,ale ta pani je negativní,nepřející a pro mě neupřímná.Ty když mi napíšeš,že jsem idiot a ,že si všechno seru sama,tak řeknu ano a hlavně DÍKY,ale této paní nerozumím,nevěřím a strašně mě irituje a....raději nic než napíšu něco ošklivého

A Petrato,ty to vůbec nečti.
Já vím své...jsi silná a úžasná a hlavně mamina,tak do toho dej vše.Myslím na tebe.
Bludička

Stránka: 1...33343536373839...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter