Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...34353637383940...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ospravedlňujem sa všetkým operencom,hnevá ma to,že takí mladí ľudia sa nivočia a iní ozaj nešťastní,robia všetko preto,aby boli zdraví,chápem,že ste sa urazili,neviem inak reagovať,alkoholikov je okolo mňa strááášne veľa,presne s tými rečami,skutkami a bezmocnosťou.Ešte raz,pardon,nebudem to už ani čítať,lebo fakt obdivujem vašu trpezlivosť,Anna,s nimi,aj Libu ,aj ostatných zanietených dostať ich z toho.Držte sa všetky a želám vám,aby ste našli v sebe naozaj silu ukončiť to.
máša

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahoj bludi..tak jedem zase znova? den jedna...no prave ze silna moc nejsem, jinak bych to tak nepokaslala..ale co uz ted nadelam, ty jak?
petrata

Petrata se zvedne, já jí věřím , nevymlouvá se, vidí vše reálně. Dneska je Vám blbě, morální kocovina je ještě horší než fyzická, ale udělala jste ten důležitý krok-jít na AT. Dejte vědět a snažte se co nejmíň se teď psychicky trápit...já vím, je to těžké...........
Aneta

diky anet..vy uz taky nepijete dlouho...kdysi jste zacinala s honzou a petrou, ze jo..a vubec to kolem vas neobchazi?
tak treba se mi to taky podari...budu se ozyvat..urcite
petrata

Jeětě k Máše...i když už jsem nechtěla....zdáme se Vám málo nešťastní, jsk píšete ??? Já myslím , že jsme každý ze svého pití nešťastný až dost.Lidi, kteří si svůj problém nepřiznají, sem většinou nepíšou, ti většinou teď někde nasávají, je jedno kde......
Aneta

A o to tady jde,že možná máte Mášo kolem sebe lidi,kteří se z toho nedostali.Ale proto tady já,Líba a spousta ostaních dává lidem naději,že to jde a ukazuje jim cestu.Dobře Petrala to zkoušela tady,nejde to,ale alespoň jsme jí ukázali cestu co dál.A kdyby jste viděla kolikrát já sama říkala,jak to už zvládnu,jak to zvládnu sama a .....Problém byl v tom,že jsem nevnímala pomoc kolem sebe a lidi tady kolem sem pro tu pomoc chodí.Ano je spousta lidí,kteří to budou mlet do konce života,jak to mají pod kontrolou a že se léčit nepůjdou a nepotřebují ,ale já vidím kolem sebe spoustu lidí kteří to dokázali. A fakt jich není málo,věřte mi.
Anna

Ty silný Orlíku,
já jsem v pohodě prozatím a čekám v hnízdě a vím,že přiletíš a s tebou všichni ostatní...holubička tu je stále,je úžasná,přidala se Ivča,Andrea,Anička,Dodo..sice pokulhává,ale takový jsme....
Čekáme a já ti věřím jako jsi věřila ty mě ....Vše půjde,vím to i já to dávám zatím.Byl tu natlučený nos a co???Nejsme dokonalý,ale víme že chcem být sví,všichni...
Jsem s tebou.
Bludička

Petralo,přeju ti alespoň trochu spánku,zítra zase bude líp.To jsem se ale rozčílila.Se jdu napít VODY !
Anna

Mášo...,
teď upřímně...,sdělíte nám tu svou bolest proč takhle reagujete????
Moc díky alkoholička Bludička.
Bludička

Anna,nerozumiem tomu,prečo títo chorí alkoholom si nedajú poradiť od svojich blízkych a tých,ktorí ich majú radi?Deti trápia rodičov,aj naopak,spôsobujú bolesť našim dušiam.je to hrozné...som z toho smutná,nahnevaná,frustrovaná,nešťastná.
máša

Stránka: 1...34353637383940...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter