Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 14 rok, 1 měsíc
|
|
Ospravedlňujem sa všetkým operencom,hnevá ma to,že takí mladí ľudia sa nivočia a iní ozaj nešťastní,robia všetko preto,aby boli zdraví,chápem,že ste sa urazili,neviem inak reagovať,alkoholikov je okolo mňa strááášne veľa,presne s tými rečami,skutkami a bezmocnosťou.Ešte raz,pardon,nebudem to už ani čítať,lebo fakt obdivujem vašu trpezlivosť,Anna,s nimi,aj Libu ,aj ostatných zanietených dostať ich z toho.Držte sa všetky a želám vám,aby ste našli v sebe naozaj silu ukončiť to.
|
|
máša
|
|
|
|
|
ahoj bludi..tak jedem zase znova? den jedna...no prave ze silna moc nejsem, jinak bych to tak nepokaslala..ale co uz ted nadelam, ty jak?
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Petrata se zvedne, já jí věřím , nevymlouvá se, vidí vše reálně. Dneska je Vám blbě, morální kocovina je ještě horší než fyzická, ale udělala jste ten důležitý krok-jít na AT. Dejte vědět a snažte se co nejmíň se teď psychicky trápit...já vím, je to těžké...........
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
diky anet..vy uz taky nepijete dlouho...kdysi jste zacinala s honzou a petrou, ze jo..a vubec to kolem vas neobchazi?
tak treba se mi to taky podari...budu se ozyvat..urcite
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Jeětě k Máše...i když už jsem nechtěla....zdáme se Vám málo nešťastní, jsk píšete ??? Já myslím , že jsme každý ze svého pití nešťastný až dost.Lidi, kteří si svůj problém nepřiznají, sem většinou nepíšou, ti většinou teď někde nasávají, je jedno kde......
|
|
Aneta
|
|
|
|
|
A o to tady jde,že možná máte Mášo kolem sebe lidi,kteří se z toho nedostali.Ale proto tady já,Líba a spousta ostaních dává lidem naději,že to jde a ukazuje jim cestu.Dobře Petrala to zkoušela tady,nejde to,ale alespoň jsme jí ukázali cestu co dál.A kdyby jste viděla kolikrát já sama říkala,jak to už zvládnu,jak to zvládnu sama a .....Problém byl v tom,že jsem nevnímala pomoc kolem sebe a lidi tady kolem sem pro tu pomoc chodí.Ano je spousta lidí,kteří to budou mlet do konce života,jak to mají pod kontrolou a že se léčit nepůjdou a nepotřebují ,ale já vidím kolem sebe spoustu lidí kteří to dokázali. A fakt jich není málo,věřte mi.
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Ty silný Orlíku,
já jsem v pohodě prozatím a čekám v hnízdě a vím,že přiletíš a s tebou všichni ostatní...holubička tu je stále,je úžasná,přidala se Ivča,Andrea,Anička,Dodo..sice pokulhává,ale takový jsme....
Čekáme a já ti věřím jako jsi věřila ty mě ....Vše půjde,vím to i já to dávám zatím.Byl tu natlučený nos a co???Nejsme dokonalý,ale víme že chcem být sví,všichni...
Jsem s tebou.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Petralo,přeju ti alespoň trochu spánku,zítra zase bude líp.To jsem se ale rozčílila.Se jdu napít VODY !
|
|
Anna
|
|
|
|
|
Mášo...,
teď upřímně...,sdělíte nám tu svou bolest proč takhle reagujete????
Moc díky alkoholička Bludička.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Anna,nerozumiem tomu,prečo títo chorí alkoholom si nedajú poradiť od svojich blízkych a tých,ktorí ich majú radi?Deti trápia rodičov,aj naopak,spôsobujú bolesť našim dušiam.je to hrozné...som z toho smutná,nahnevaná,frustrovaná,nešťastná.
|
|
máša
|
|
|
|