Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...35363738394041...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Držím se, jak jsem psala, nechala jsem si udělat všechny testy krevní, uklidnila jsem se, že jsem v pořádku AT jsem nevyhledala, zatím to jde, chuť na víno někdy mám, zvlášť teď v létě, ale když někde posedíme, všichni do sebe lejou pivo, a to já vysloveně nesnáším, jsem na toniku a tak nějak už se ani okolí neptá, proč nepiju. Honza, který tenkrát naše forum začínal, se po dlouhé době ozval, že do toho spadnul a je na tom mnohem húř....od té doby už nenapsal ani čárku...končím nevesele, ale my si věřit musíme..jednou se to povede i Vám...
Aneta

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libuško SOS...
Co jsem udělala na prd???
Snažím se,co mi síly stačí a teď bych vážně nechtěla p.Máše ublížit.
A co jsi myslela tím,že už si o mě měla strach?
Děkuji ti za každou odpověď.
Měj se krásně.
Bludička

Nevím, co jsi Bludi udělala na prd, no, ale nepsala jsi, mlčela, nelítala, bála jsem se o Tebe.Máša má své problémy, asi moc alkoholiky nemusí, píše to na rovinu, ale je to diskuze, patří to sem.Její názor.Já taky dost jsem proti Barče, zdá se mně, že si dělá srandu ze všech tady.Jsi teda v pohodě??
Liba

Zdravím Mášo, bude to asi tím, že alkoholik od svého nejbližšího cítí silnou naléhavost k abstinování a málo svobody pro svoje rozhodnutí k abstinenci. V tom to je, rodinný příslušník je tak silně bolavý, že na potřebnou a správnou motivaci pro takhle nemocného člověka nemá emociální sílu a někdy ani znalosti o tomto problému.Doporučila bych probrat tento problém s odborníky.
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Petrato, už je líp ?????
Aneta

Líbo,já nevím jestli si z nás dělá Bára legraci.Je hodně mladá,proto se jí zdá,že celoživotní abstinence pro ní není.Třeba do toho znova spadne,ale hodně lidí si to přečte a z našich reakcí vidí,že tudy cesta nevede.On si málokdo od počátku dokáže ztotožnit s tím,že už si nikdy nic nedá.Možná si dělá srandu,ale my ne a to je hlavní.
Anna

dobre rano, ano uz se telo zaplo, a zase funguju, uklidim cely dum, uvarim jidlo a budu se tesit na rodinu az prijedou,
v noci tady byly asi 4 bourky..a soused mel asi zachvat silenstvi neb do 4 do rana hral jako maniak stare slagry..
no takovy bezny nocni klid, psy vyli...no rodeo..lidi jsou fakt nekdy psycho..
o sobe nemluvim, ze..
a jak jsem pred chvili byla se psy na prochazce tak jsem zase
zacala koukat jak ti ptaci litaji...diky holky za podporu,
ja se ozvu..
petrata

Taky dobré ráno Petralo,to je dobře,že už ti je dobře.Letím,jdu taky se psi.Měj se a moc se nepředři při tom úklidu.Čest práci !
Anna

Ahoj Líbo,
musím přiznat, že prvním Bářiným příspěvkem jsem taky moc nezachápala o co kráčí nebo tak, když psala že pije a je spokojená.. To jsem měla taky pocit jakože jo dobrý
Já nepiju, dává mi to čočku jak sviňa a někdo si pije je rád, to mi moc nepřidalo...
Ale pak se to trochu nějak tak rozjelo a prostě že... asi má nějakej problém...
A já ji docela chápu v některých věcech.. Taky se mi to zdálo pekelně šílený nepít - tak jsem se několikrát snažila dokázat, že jsem v pohodě.. Vždycky jsem se zbořila jako prase..
ale... vždycky prostě když jsem si řekla, že se už NIKDY nenapiju, tak mě to hrozně srazilo.. Měla jsem depku jak něco..
Teď? Ale mám jasnej cíl: MÍT SE FAJN!
A věřím tomu, že bez chlastu mi bude líp.. kdybych tomu nevěřila, tak teď někde sedím a piju...
Prostě jsem chtěla říct, že je to na nic vzhledem k věku (čímž se nechci vymlouvat), přátelům a prostě že v našem věku se kalí fakt všude, při každé příležitosti...
Ale hlavní je si to všechno srovnat v hlavě, pak to je mnohem jednodušší, než jenom tak přežívat s tím, že si dám nějakou dobu, po kterou nebudu pít...
Nechlastám, protože mě to ničilo... Ale docela dlouho mi trvalo, než mi to fakt celý došlo a já byla ochotná si připustit, že jsem fakt v pasti..
Ivana

Ivo, Tvé a Barči příspěvky, jsou velký rozdíl, hlavně začátek.A Ty už nikdy na to své pití nebudeš sama, výhoda, poslechla jsi, našla pomoc, a už víš, kam, jak......
Liba

Stránka: 1...35363738394041...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter