Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...36373839404142...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahojky,zdravím.
Hlásím,že jsem v pořádku a připravená k letu.
Libuško,já nic nevyvádím,nezlobím když nepíšu,jen přemýšlím Určitě to znáš.
A co ty,jak trávíš tyhle parné a upršené dny?

Petrato,jsem ráda,že už zase pozoruješ poletující ptáčky...,to vypadá jako,že už se chystáš též roztáhnout křídla
Bude to fajn.
Všichni se mějte moc pěkně.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Bludičko, já jedu!Vařím, peču, zahrádka, les, zavařuji, dřevo na zimu,.....kvete to tu krásně, raduji se, okukuji,čuchám, blbnu se psem, kočkou, jsem samá návštěva, od neděle nastoupí vnuci,zatím jen tři, opět bude dobře.Na Tv, knížky nemám čas, asi až v zimě.A tak!
Liba

Tak to máš Libuško pěkně nadupané dny...Až se zima zeptá??Ty budeš vzorová.
Úplně tě vidím v chaloupce za sporákem jak ti tam bublají kastrůlky a line se od tebe vůně marmelád,džemů,medu a kdo ví čeho ještě.Cítím to až sem
Od neděle budeš mít teda zas veselo,tři vnuci,tak to se na to připrav...já vím jak jsou ty dětičky zlaté když jsou pohromadě .
A psala si zatím tři....,kolik těch vnoučátek máš?
Bludička

jo, moje první příspěvky byly...
vím jaký...
Jo, já už vím kde najít pomoc atak
Ivana

Zdeněk, Milda, Honza-puberta, Lukášek 1,5 roků, a Lucinka se narodí za měsíc.Moje vnoučata.Ona ta práce pomáhá, zapomínám na trápení, na pití, unavím se, spím jako dudek, a to právě lidi co pijí, to nemají.Jen čučí, popíjí, litují se, pak nemůžou spát, žádná únava,myslím, že se chlastá nejvíc z nudy, lidi neví, jak se zabavit, mají plno času, a tak chlastají, smutný život.
Liba

Libuško,
tak to jsi napsala přesně : lidi chlastají z nudy.Já si totiž myslím,že já to z 90%dělala též.
No ale musím podotknout,že po těch prázdninách s vnoučaty budeš spát nejméně jak medvěd celou zimu.Já mám doma jednoho puboše a stačí .
Ale rodinku máš velikou to se musí nechat.A jestli můžu být ještě zvědavá,kolik máš ty dětí?
Ale je fakt,že bez nich by byl život nudný.
Jéééé,teď jsem ti chtěla napsat,že zítra tu budeme mít též děti(dospělé)z manželovi strany,slavíme svátek tchýně...Ale co je podstatné....tchýně je Libuška 10.7.,takže v předstihu přeji i tobě krásný nedělní svátek,štěstíčko,lásku,zdravíčko a splnění všch vyřčených i tajných přání...Krásně si to užij s rodinkou a s rošťákama klukama.
Měj se krásně.
Bludička

Bludičko, tisíc díků za přání, dojalo mně. Mám dvě dcery.Taky jsem měla osvojeného kluka svého přítele, otec byl zavřený, matka šlapka, já ho dostala do péče.Když vycházel školu, odešel k tátovi, pak nás jednou navštívil, něco tu ukradl, tak jsem ho vyhodila, a už je léta nezvěstný. Bolí to, stál mně moc sil, starostí, měli jsme se rádi.V zimě spát nebudu,jdu pracovat, málo peněz v důchodu.Doufala jsem, že najdu nějakého solventního kutila,živitele,, ty již vymřeli, takže jdu , jen pár hodin, bezva lidi , docela se těším.
Liba

Ahoj Libi...,
my máme oslavu za sebou,ale jsem závislá,a tak ani fórum nemůžu vynechat.
Bylo to fajn pozorovat okolí,ale vše v poho,bylo to rodinné,takže žádné extrémy.
Víš jak si teď psala s tím klučinou...vybral si sám.Ale vím jaké to je když máme někoho v srdíčku a pak je najednou konec.
Libuško,možná se tu jednou dopracuju k tomu abych vyndala kostlivce ze skříně,který tam bude schovaný za pár dní 14 let...
14 let je asi dlouhá doba,ale jak na co a jak kdy...
Ale čert vem kostlivce a ty za pár chvilek juchů džusík,nebo nějaký ten tvůj elixír mládí z lesa a ječtě jednou...Vše nej ty naše Holubičko.
Přeji ti vše nej a co hlavně????Ten optimismus a energii co rozdáváš i na dálku.
Měj se krásně,a ty malý teroristy každopádně zvládneš.
Pa....
Bludička

Už je neděle,takže, vše nejlepší,hodně zdraví a sil.Myslím, že největší dárek jsi si dala sama ,před 5 lety.Takže si dál užívej života ,dětí a vnoučat.Nikdy nebudeme mít vyhráno,to víš,ale moje psycholožka nám říká,že po 5 letech abstinence už život bez alkoholu zažitý.Což je z tebe cítit.Hlavně všem dáváš příklad ,že lze se z toho alkoholového dne zdvihnout a znovu zase žít a ne přežívat od flašky k flašce.Ještě jednou vše nejlepší a drž se dál.
Anna

Všetko len to najlepšie,Libuška,k Tvojim meninám,nech máš veľa energie pre seba a aj pre ostatných ,nech ťa obchádzajú choroby a hlúpi ľudia,veľa lásky v srdiečku želám.Ďakujem ti za všetko aj ja.Držkaj sa!Pekný deň!
máša

Stránka: 1...36373839404142...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter