Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 12 měsíce
|
|
Ahojky ptáčátka.
Tak co,jak je při dnešním vedru?
U mě dobrý,sice věčně naložená ve sprše,ale dobrý.
A co ty Libuško,jaký elixír mládí si si umíchala?Já bych totiž taky potřebovala něco na vzpruhu z toho horka.Vypila jsem hektolitry vody,džusíky a podobné věci a jediné co mi to přineslo,byl plný močový měchýř.Ale zase jsem udělala něco pro štíhlou linii,běhala jsem jak o závod
Petrato,ty holka jedna....písni něco...Ať je to co je to,jen napiš.Moc na tebe myslím.
To samé platí pro Gisel,Gisel....,napiš jak jsi na tom.
Jinak se tu všichni mějte pěkně.Pa,pa.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Já měla melouna z lednice, kys. smetanu s ovocem, mísu taky v lednici.Osvěží to.Právě jsme se vrátili z venku, vyrazili jsme v pyžamech k strašidelnému domu, kluci tam viděli netopýry, stíny špionů.....začalo se blýskat, jako v hororu, bylo toho na ně moc.Zajeli do postele a ani nedutají.A já padám taky, byl to náročný den.Dřív jsem k svátku dostávala a vítala flašky, nyní čoko, a hodně, asi přijdu o zuby, přiberu pár kil.Nevadí, v životě se dějí horší věci.A Petrata je doufám v cajku.Dobrou.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
No Libi.
ty jsi snad kouzelná babička,pěkně si to vnoučkům nandala
Ale teď přemýšlím nad tím melounem a kys.smetanou a čokoládou.....no nevím jak rychlou budeš mít noc
Ale s tou čokoládou tě chápu,já jí nejedla a ani nic sladkého od dětských let,nechutnalo mi to a ani nechybělo.Ale teď přímo miluji vše co je z hořké čokolády.Mňam,tak do sebe něco asi hodím.Jo a nepřibereš,já mám od té doby 6kg dole.Takže s chutí do čoko párty.
Měj se pěkně.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
holky ja jsem ok...teda v tom smeru ze nepiju, ale nejak jsem tak pochopila, ze zmen a velkych budu muset udelat vice a v hodne oblastech, jinak se to bude vracet a zhorsovat, tak se omlouvam, trochu se stahnu ale obcas dam vedet..vsem drzim palce,
ale nebudu ted moc psat..zacla jsem resit ty jine veci a
leze mi ven spousta potlacenych bolesti a tak...tak se mejte...
tak slabounce ORLAAA
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ahojky Orlíku...,
beru na vědomí a budu se snažit lítat za dva.
Vše je v pohodě a chápu tě a moc ti přeju,aby si si vše vyřešila.
Takže....,stále ti budu držet palečky,budu na tebe myslet a až to půjde,tak k nám přileť a povykládej jak je.
Měj se moc pěkně a ať ti vše vyjde a místo v hnízdečku budu držet
Pa,budu čekat na to pořádné ORLÁÁÁ....
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
diky bludi, obcas zaletim a nahlasim jak kridla rostou,
ted se drzim u zeme a snazim se zorientovat, mam ulozen telefon na libu, kdyby neco volam, ale vim ze musim poresit a prijmout stejne jako svuj alkoholismus i ty spoustece a nemotat se do podivnych a zavislych vztahu, proste se k tomu vsemu postavit dospele a ne utikat jako bezmocne decko, jsem uz domluvena s psycholozkou na pravidelnych sezenich a tak...tak se drzte holky a jeste jednou diky a paa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Jo,jo,
rozhodla si se dobře a moc ti držím palečky.
Bude to asi těžké a tvrdé,ale je fakt,že se člověk musí poprat nejdříve s minulostí a pak s realitou.
Moc,moc ti přeji,aby vše bylo OK.A vím,že jsi moc šikovná a silná a budeš v pořádku.
Tak si vše v klidu a beze stresu vyřeš.Psycholožka je dobrá volba,jsi super
Tak šup do toho a měj se fajn.
Ahojky.....a těším se na dobré zprávy 
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Petrato, chci Vám už dlouho napsat, že s Vámi hodně soucítím, čtu často Vaše texty jsou mi moc milé, sympatické, pokorné a hluboce lidské. Jsem přesvědčená, že jste prostě skvělá ženská a držím Vám palce, abyste to dokázala. Je to jen na Vás. Já Vám věřím.
Radka
|
|
Radka1
Gold Boarder
|
|
|
|
|
vy jste vazne skvele zeny, diky..no udelam pro to vse co pujde,
tak nejak tusim, ze tezke a tvrde to uz bylo, kdyz jsem se tvarila ze no problema a pak kdyz mi bylo ouvej a bylo toho hodne na me..tak zalezt a utect..uz nechci utikat..
a porad nosim v hlave tu vetu z AA, boze dej mi silu prijmout veci ktere se nedaji zmenit...(viz alkoholismus a to co bylo),
odvahu zmenit to, co zmenit jde...(viz prestat si hrat na hrdinku a priznat si ze to bolelo,
a treba jeste boli...)
a taky moudrost...rozeznat jedno od druheho,...
protoze nektere veci fakt nezmenim,
takze tak, krok za krokem..mejte pekne leto, urcite budu referovat
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Petrato,
taky Vám přeju hodně štěstí, odhodlání atak.. prostě, aby to vyšlo a bylo Vám fajn..! ! ! ! 
|
|
Ivana
|
|
|
|