Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...37383940414243...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahojky ptáčátka.
Tak co,jak je při dnešním vedru?
U mě dobrý,sice věčně naložená ve sprše,ale dobrý.
A co ty Libuško,jaký elixír mládí si si umíchala?Já bych totiž taky potřebovala něco na vzpruhu z toho horka.Vypila jsem hektolitry vody,džusíky a podobné věci a jediné co mi to přineslo,byl plný močový měchýř.Ale zase jsem udělala něco pro štíhlou linii,běhala jsem jak o závod
Petrato,ty holka jedna....písni něco...Ať je to co je to,jen napiš.Moc na tebe myslím.
To samé platí pro Gisel,Gisel....,napiš jak jsi na tom.
Jinak se tu všichni mějte pěkně.Pa,pa.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Já měla melouna z lednice, kys. smetanu s ovocem, mísu taky v lednici.Osvěží to.Právě jsme se vrátili z venku, vyrazili jsme v pyžamech k strašidelnému domu, kluci tam viděli netopýry, stíny špionů.....začalo se blýskat, jako v hororu, bylo toho na ně moc.Zajeli do postele a ani nedutají.A já padám taky, byl to náročný den.Dřív jsem k svátku dostávala a vítala flašky, nyní čoko, a hodně, asi přijdu o zuby, přiberu pár kil.Nevadí, v životě se dějí horší věci.A Petrata je doufám v cajku.Dobrou.
Liba

No Libi.
ty jsi snad kouzelná babička,pěkně si to vnoučkům nandala
Ale teď přemýšlím nad tím melounem a kys.smetanou a čokoládou.....no nevím jak rychlou budeš mít noc
Ale s tou čokoládou tě chápu,já jí nejedla a ani nic sladkého od dětských let,nechutnalo mi to a ani nechybělo.Ale teď přímo miluji vše co je z hořké čokolády.Mňam,tak do sebe něco asi hodím.Jo a nepřibereš,já mám od té doby 6kg dole.Takže s chutí do čoko párty.
Měj se pěkně.
Bludička

holky ja jsem ok...teda v tom smeru ze nepiju, ale nejak jsem tak pochopila, ze zmen a velkych budu muset udelat vice a v hodne oblastech, jinak se to bude vracet a zhorsovat, tak se omlouvam, trochu se stahnu ale obcas dam vedet..vsem drzim palce,
ale nebudu ted moc psat..zacla jsem resit ty jine veci a
leze mi ven spousta potlacenych bolesti a tak...tak se mejte...
tak slabounce ORLAAA
petrata

Ahojky Orlíku...,
beru na vědomí a budu se snažit lítat za dva.
Vše je v pohodě a chápu tě a moc ti přeju,aby si si vše vyřešila.
Takže....,stále ti budu držet palečky,budu na tebe myslet a až to půjde,tak k nám přileť a povykládej jak je.
Měj se moc pěkně a ať ti vše vyjde a místo v hnízdečku budu držet
Pa,budu čekat na to pořádné ORLÁÁÁ....
Bludička

diky bludi, obcas zaletim a nahlasim jak kridla rostou,
ted se drzim u zeme a snazim se zorientovat, mam ulozen telefon na libu, kdyby neco volam, ale vim ze musim poresit a prijmout stejne jako svuj alkoholismus i ty spoustece a nemotat se do podivnych a zavislych vztahu, proste se k tomu vsemu postavit dospele a ne utikat jako bezmocne decko, jsem uz domluvena s psycholozkou na pravidelnych sezenich a tak...tak se drzte holky a jeste jednou diky a paa
petrata

Jo,jo,
rozhodla si se dobře a moc ti držím palečky.
Bude to asi těžké a tvrdé,ale je fakt,že se člověk musí poprat nejdříve s minulostí a pak s realitou.
Moc,moc ti přeji,aby vše bylo OK.A vím,že jsi moc šikovná a silná a budeš v pořádku.
Tak si vše v klidu a beze stresu vyřeš.Psycholožka je dobrá volba,jsi super
Tak šup do toho a měj se fajn.
Ahojky.....a těším se na dobré zprávy
Bludička

Petrato, chci Vám už dlouho napsat, že s Vámi hodně soucítím, čtu často Vaše texty jsou mi moc milé, sympatické, pokorné a hluboce lidské. Jsem přesvědčená, že jste prostě skvělá ženská a držím Vám palce, abyste to dokázala. Je to jen na Vás. Já Vám věřím.

Radka
Radka1
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

vy jste vazne skvele zeny, diky..no udelam pro to vse co pujde,
tak nejak tusim, ze tezke a tvrde to uz bylo, kdyz jsem se tvarila ze no problema a pak kdyz mi bylo ouvej a bylo toho hodne na me..tak zalezt a utect..uz nechci utikat..

a porad nosim v hlave tu vetu z AA, boze dej mi silu prijmout veci ktere se nedaji zmenit...(viz alkoholismus a to co bylo),
odvahu zmenit to, co zmenit jde...(viz prestat si hrat na hrdinku a priznat si ze to bolelo,
a treba jeste boli...)
a taky moudrost...rozeznat jedno od druheho,...

protoze nektere veci fakt nezmenim,
takze tak, krok za krokem..mejte pekne leto, urcite budu referovat
petrata

Petrato,
taky Vám přeju hodně štěstí, odhodlání atak.. prostě, aby to vyšlo a bylo Vám fajn..! ! ! !
Ivana

Stránka: 1...37383940414243...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter