Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...38394041424344...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahojky ptáčátka...,
a je jedno jestli má někdo pochroumaná křidélka.Ty se uzdraví a bude to dobré.
Já jinak dobré...,i když dnešek spíše než relax.Asi je to počasím a probdělou nocí kvůli bouření,bylo to u nás fakt hrozivý.
Mějte se pěkně.
Libi a co ty,jak moc tě dětičky utahali?A nebo opět ty je?
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Čau!Lítala jsem fest, v pohodě.Bouřka tu též řádila.U vody bylo dobře, pro mně studeno, kluci si libovali.Doufala jsem, že usnou brzy, kdepááák, noční život u Tv, já už dřímala.Nyní vyspávají, já vařím, abych na ně měla čas.Za chvíli vyhlašuji budíček, razíme do lesa.Musím si donést nějaký klacek, ne na bití, ale strašák, stačí ho jen zvednout, protože zlobí, což je normální, a puberta nejvyšší tu je u všech třech.Jistě je nemlátím, kdysi dostávali na zadek, pak i pohlavek, nyní už je nedoženu, jsou rychlejší, ale zatím to není nutné, doufám, že nebude.Prozpěvují si, jen tak, což je znamení, že jsou v pohodě.Bude hezky, mějte se všichni tak, jako se máme my!
Liba

Zdravím všechny,hlásím 43 dní.Možná je to málo, ale já jsem na sebe pyšná. Zvládla jsem 11 dní dovolené u moře, kde příbuzenstvo pilo, naštěstí se mě neptali, proč já ne. Je mi nádherně, zmizely stavy úzkosti, nebrní mě ruce, nemám křeče v nohách. Zdravě jím, zhubla jsem- sláva!-, ale ještě na sobě dál pracuji, děti se mnou komunikují, myslí na mě, a co je hlavní, získávám zpět svého muže, který se sice neptá, proč nepiju, ale sám viděl, že jsem schopna odolat, nedat si ani kapku, že zdravě jím, cvičím- a přineslo to víc, než jsem si myslela. Vlastně jsem ani nemyslela, jak to dopadne. Bála jsem se o své zdraví, a to byl ten základ vyhledat pomoc. Už nechci ztratit ani den, zmizelo tolik let -7-, které mi nikdo nevrátí. Ale já mám co vracet. Tak mi držte palce. Myslím na všechny, kteří se rozhodli nelhat ostatním, ale hlavně sami sobě.
Andrea38

andrejko, to zni skvele, drzim vam moc palce a jste velka motivace, radost to cist,at to jde i na dale jak ma
petrata

Andrej, je to možné????Je!Hurááá.
Liba

Andrejko,jen tak dál....je to super,držím palečky.
Bludička

Také se Andreo na Vás pamatuji a moc gratuluji, že jste se přidala k ostatním, zasloužíte si vše o čem píšete
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24

Ahojte,
..já jsem si myslela, že mi ke štěstí bude stačit, když "prostě a jednoduše" nebudu pít.. Že to bude všechno najednou lepší, staší když přestanu pít. Ano Líbo, předpokládám, že mi řekneš, že bych to chtěla najednou.. Ale mě teď nějak tak dochází, že musím změnit i dost jiných věcí, souvisejících s tím, proč jsem pila,.. atak..
Nestačí mi ke štěstí "jenom" nepít.. Mám pocit, že potřebuju něco nějak dělat dál.. A to mi došlo včera, kdyžjsem se chtěla hrozně moc napít (věřím tomu, že jsem se nechtěla opít, ale jenom si dát pivko..) .
Musím na sobě nějak zapracovat a pak.. žít si svůj diskopříběh
Ivana

Ahoj Libi a všichni tady...opeření i opelichaní
Jen chci napsat,že po alkoholové stránce vše ták ňák v normě.Jen zdr.problémy se nějak dostavily,ale jde to.

Doufám,že tu se nic nezměnilo a v mezích normy to klape.
Libi nevím jak ty,ale Já mám obrovskou radost z Ivči...dělá pokroky jako blázen a přeji jí ať to tak jde dál.
Tebe snad ještě vnoučata nezlomili a jsi při síle....,napiš jak válčíte...Já mám totiž moc ráda děti....když jsou u sousedů To byl samozřejmě pokus o vtip.
Jinak se měj moc krásně a Vy všichni též.

Petrato,ty Orlíku..,co tvá křídla....,je to lepší????
Držím palečky a....těším se.
Pa,pa.
Bludička

No, konečně jedno ptáče píše!Bludilko, čau.Včera kluci odjeli na chvilku k domovu, mají to kousek, šlo to.Brzy budou zase tady.Lednice prázdná, tak to má být.Trochu nervičky, jistě, že zlobili, ale spíš mně dostávali otázkama-Babi, máš ráda Paroubka?Já, že ne, Honza-Aha, proto se zpívá , že je šulin.Těžkej Pokondr na internetu.Nevím, co mně zaskočilo víc, ten Paroubek nebo to druhý.S Ivanou jsem v kontaktu, vím o ní.Poslechla mně a je to tu!Ivo, abstinencí se Ti život úplně převrátí, jen k lepšímu, uvidíš, poznáš sama, hodnotit můžeš až tak za rok!Ptáčci moji, doufám, že nemáte mrnění, roupy,že lítáte rovně, čistě a jasně, ani zobáček nesmočit do chlastu, jasný!!!
Liba

Stránka: 1...38394041424344...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter