Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce
|
|
ahoj holky, ja jen info,jsem v poradku..tedy okolo piti,
jsem strizliv a letim rovne, jinak si davam pomalu do poradku i ty jine veci,a to je tezsi, ale nutne. Byla jsem ted par dnu se synem v krumlove,krasa a predstav si libi ze jsme byli i v budejicich ve meste i v kine,
tak jsem na te myslela, mejte se holky dobre a drzim vsem palce,
a zase se ozvu
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Moc Vás zdravím, navíc velmi srdečně! A přicházím zde s pocitem, že už Vás všechny znám, protože zde už nějaký čas chodím a pročítám si Vaše diskuse. Některé příběhy jako přes kopírák ... mám 36 let, dvě děti, úžasnou práci, ale taky démony, se kterými se snažím bojovat a rodinné zatížení z obou stran a to co nejvíc to šlo, takže v určitou dobu "cvak" a bylo to tady, můj kámoš démon ... provází mě léta, ale nejsem člověk, který by se nechal jen tak vláčet, naopak statečně bojuji už léta, klopýtám a prohrávám a znovu bojuji ... zrovna před nedávnem však přišla chvíle, kdy jsem si uvědomila (chodím alespoň na psychoterapie), co před tím nikdy, že jsem smířená s tím nepít už nikdy. To byl totiž ten největší problém. Ne nepít - ale nepít už nafurt. Hodně mi pomáhá, co tady čtu a věřím, že je za minutu dvancát (při svých půlročních abstinencích nemívám žádné fyzické příznaky). Není to dávno, co jsem "klopýtla" naposledy a tak se teď řídím tím: "aspoň ještě jeden další den nepít" - a to je taková malá radost, když se to podaří. Chci se Vám představit - ahoj, jsem Lucyna a jsem alkoholik. Vezmete mě do klubu?
|
|
Lucyna
|
|
|
|
|
a to vis ze vezmem, neb vic akoholickych hlav vic vi...ze jo,
a tak ty nase demony trochu dost uplne poslem pryc.vitej lucyno
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Petro, ták moc na Tebe myslím, a Ty jsi byla kousek ode mně!Proč jsi nebrnkla, mohli jsme si dát kafe, vidět se!Škoda.Lucyna se představuje jako stará áčkařka, vítej Lucy.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Děkuji Vám za vřelé přijetí! Děti jsou na chvíli na prázdninách, tak mám více času přemýšlet i pročítat tyhle přínosné stránky. Na paní Líbu jsem narazila už kdysi v diskusi na doktorka.cz a i tam naprosto s přehledem pomáhala tápajícím a klopýtajícím alkoholikům. To, že jsem teď sama, má i negativum v takovém tom našeptávači, co známe všichni - "však dej si, jen dneska, jen jedno, děti nejsou doma, nikoho nečekáš ...". A to, že si čtu ty desítky a stovky příspěvků, mě nesmírně posiluje. Takže Vám děkuji a jsem moc ráda, že teď už i osobně!
|
|
Lucyna
|
|
|
|
|
jo lucy, na naseptavace se vyprdni, ja se minule takhle zridila jen co nasi odjeli, ne jedno ale celou lahev, a druhou a treti..fuj..nestoji to za to, uzij si to volno jinak, je to fakt lepsi,nech demony spat..
a libi, meli jsme to pomerne nabite a vlaky navazovaly tak priste a dik ze na me myslis, ja taky na sebe myslim, cela jsem tak zpomalila a nechci se jiz dostavat do tech vysokych obratek,
neb to je u me taky vzdy spoustec...takze tak, pomalu letem strizlive, ozvu se zas, jedem ted plavat
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Dámy, máme své vypito,chceme žít, nepřežívat, neklepat se v absťácích,kocovinkách, už budeme mít jen hezké rána, klidnou mysl, na chlast kašleme, že jo?Alkohol nás bude přemlouvat, lákat, my dámy se nedáme!!!!!!!Jé, zase a opět bude bouřka, asi silná, horor, honem jídlo a hurá spát.Mějte se, smějte se!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
ano libo, damy maj uz vypito..a ziji s gracii...no jako damy..
tod prima spolek...rada v nem budu, tak pekny vecer a strizlive a prima rano libi,pa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
..mám pocit, že půlka mého života je jenom o strachu..
....že to je celý o strachu....
.....pořád se něčeho děsím.......
Teď třeba z toho, že nějak tak už zapomínám na to, proč nechci pít... Mám strach z toho, že zapomenu, že to bylo fakt špatný.. Že to ubližovalo jiným lidem a mně...
...Mám strach, že to všechno zapomenu...
|
|
Ivana
|
|
|
|
|
hej divko!!! nezapominej, ja mam jeste ten hnus v zive pameti...kuk na prispevky vyse, moje i tvoje, neblbni ivo,
nema to cenu..fuj ta...nemuzem, zle by zas bylo..a cisty zivot v haji...ne, ne, jen to hezky vydrz anebo neco jineho, sup..!!!
nestoji to za to, hlava boli, mota, zaludek houpe a ta psychika uplne v prdeli, pardone...ale damy obcas kleji...zanadavej, klido..hlavne nepij, uz to znas, probadana krajina..fakt!
|
|
petrata
|
|
|
|