Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...42434445464748...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 10 měsíce  
tak at te to anicko moc neboli...me obcas chytne kriz,
neb porodem brutalnim mam trochu zmasakrovana zada...a
to je neprijemne zada...uf..
k tomu jak lidi piji neni co dodat, vzdy kdyz mam strizlive obdobi tak se nestacim divit jak je to rozsirene a kolik lidi v tom jede, jsme drogova spolecnost, je to tak, zavisli kam se podivas, na jidle, na vecech, na zabave,na moci, na slave, atd...no takovy novodoby mor, a pri tom jde jen o to, aby si clovek ten zivot obycejny dokazal uzit, no ne?
se vsim vsudy, i s tim ze to nekdy boli, a nekdy ouvej...no konec vysilani radia moudreho...tak se mejte damy a nechlastame, ze jo, orlaa
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jistě, že naše příběhy jsou si podobné, máme stejnou nemoc.Alkohol ze začátku pomáhá, člověk zapomene na chvilku na své bolesti, jenže pak vše vrátí i s úrokama, a máme depky ne ze starostí, ale z chlastu.Stydíme si to přiznat, léčíme vše možné, jen ne alkoholismus, a najednou nezvládáme život, rodinu, nic.Alkohol je plíživý nepřítel, počká si, udeří a je konec.Takže vrkůůůů, nechlastejme!
Liba

Tak, tak, holky, je to až neuvěřitelné, kolik je nás takto nemocných. A je opravdu dobré to vědět. Vědět, že v tom nejsem sama. Člověku to dodá sílu v tom celoživotním boji.
Magda

Ano, Magdi, správně jsi napsala CELOŽIVOTNÍM - to byl ten největší problém, trvalo mi šest let, než jsem dokázala přijmout, že to CHCI vydržet napořád ... vždycky to byly jen takové periody, ale teď už to má být NAFURT
Lucyna

Tak Ti držím palce Lucy (stejně jako všem ostatním i sobě) aby to fakt bylo NAFURT. Já bojuji už 20 let, snažím se, snažím, ale jak již jsem dříve popsala, démon alkohol byl mnohokrát silnější než můj boj.
Magda

Alkohol je vždy vyhrávající, nejsilnější.
Liba

no ja prave proto to nevnimam jako boj, spis ho cim dal vic respektuju a snazim se nezapomenout na svuj alkogen..o boji to neni, alespon u me ne, spis o pokore..priznat si tu slabost i
tohle nastaveni...kazdopadne krok za krokem..
a taky me nejak netrapi to navzdy...protoze ja nevim, tech slibu uz bylo...i padu uz bylo..a tak ted to mam tak, tenhle den uzit co nejlepe, a zitra uvidime...ta filozofie z AA se mi zda velmi moudra...nevim co bude zitra, ale dneska, dneska se nenapiju..takhle nejak to vnimam ja..
petrata

Ahojky...zdravím.
No koukám žabky,že se zas dostáváme....no jak se říká,ale teď je to trefné....z bláta do loužičky A ta se bude zmenšovat a zmenšovat až budem opět na suchu!!!
Tak jo,ať jsou z nás třeba mloci když né ptáčci,ale budeme žít střízlivě .
Všchni se tu budem snažit jak nejlépe umíme.No a když někdo z nás klopýtne,tak ho druhý zvedne...jak jednoduché .
Noto se mi o tom hezky písmenkuje .
Né,nepodceňuji nic,jen odlehčuji.
Mějte se krásně.
Bludička

Zdravím toto vlákno,
chtěla jsem jenom zareagovat na příspěvek Petraty, nechávám si ho v došlých mailech a budu se k němu vracet, je plný reálné naděje a hluboké pokoře, která je k tomuto problému ( ale i obecně v ,,normálním,, životě)důležitá, brzy budete Petrato radostná, moc Vám to i ostatním přeji.

Zdravím Tě milá Ivo, ať vám krásně ubíhají prázdniny mladá slečno
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 21/07/2011 15:25 Provedl: Květa.

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
Vzkaz smazán na žádost návštěvníka webu.
Ivana

Poslední úprava: 23/07/2011 15:14 Provedl: zbynek.

Stránka: 1...42434445464748...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter