Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 11 měsíce
|
|
tak at te to anicko moc neboli...me obcas chytne kriz,
neb porodem brutalnim mam trochu zmasakrovana zada...a
to je neprijemne zada...uf..
k tomu jak lidi piji neni co dodat, vzdy kdyz mam strizlive obdobi tak se nestacim divit jak je to rozsirene a kolik lidi v tom jede, jsme drogova spolecnost, je to tak, zavisli kam se podivas, na jidle, na vecech, na zabave,na moci, na slave, atd...no takovy novodoby mor, a pri tom jde jen o to, aby si clovek ten zivot obycejny dokazal uzit, no ne?
se vsim vsudy, i s tim ze to nekdy boli, a nekdy ouvej...no konec vysilani radia moudreho...tak se mejte damy a nechlastame, ze jo, orlaa
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Jistě, že naše příběhy jsou si podobné, máme stejnou nemoc.Alkohol ze začátku pomáhá, člověk zapomene na chvilku na své bolesti, jenže pak vše vrátí i s úrokama, a máme depky ne ze starostí, ale z chlastu.Stydíme si to přiznat, léčíme vše možné, jen ne alkoholismus, a najednou nezvládáme život, rodinu, nic.Alkohol je plíživý nepřítel, počká si, udeří a je konec.Takže vrkůůůů, nechlastejme!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Tak, tak, holky, je to až neuvěřitelné, kolik je nás takto nemocných. A je opravdu dobré to vědět. Vědět, že v tom nejsem sama. Člověku to dodá sílu v tom celoživotním boji. 
|
|
Magda
|
|
|
|
|
Ano, Magdi, správně jsi napsala CELOŽIVOTNÍM - to byl ten největší problém, trvalo mi šest let, než jsem dokázala přijmout, že to CHCI vydržet napořád ... vždycky to byly jen takové periody, ale teď už to má být NAFURT 
|
|
Lucyna
|
|
|
|
|
Tak Ti držím palce Lucy (stejně jako všem ostatním i sobě) aby to fakt bylo NAFURT. Já bojuji už 20 let, snažím se, snažím, ale jak již jsem dříve popsala, démon alkohol byl mnohokrát silnější než můj boj. 
|
|
Magda
|
|
|
|
|
Alkohol je vždy vyhrávající, nejsilnější.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
no ja prave proto to nevnimam jako boj, spis ho cim dal vic respektuju a snazim se nezapomenout na svuj alkogen..o boji to neni, alespon u me ne, spis o pokore..priznat si tu slabost i
tohle nastaveni...kazdopadne krok za krokem..
a taky me nejak netrapi to navzdy...protoze ja nevim, tech slibu uz bylo...i padu uz bylo..a tak ted to mam tak, tenhle den uzit co nejlepe, a zitra uvidime...ta filozofie z AA se mi zda velmi moudra...nevim co bude zitra, ale dneska, dneska se nenapiju..takhle nejak to vnimam ja..
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Ahojky...zdravím.
No koukám žabky,že se zas dostáváme....no jak se říká,ale teď je to trefné....z bláta do loužičky  A ta se bude zmenšovat a zmenšovat až budem opět na suchu!!!
Tak jo,ať jsou z nás třeba mloci když né ptáčci,ale budeme žít střízlivě  .
Všchni se tu budem snažit jak nejlépe umíme.No a když někdo z nás klopýtne,tak ho druhý zvedne...jak jednoduché  .
Noto se mi o tom hezky písmenkuje  .
Né,nepodceňuji nic,jen odlehčuji.
Mějte se krásně.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Zdravím toto vlákno,
chtěla jsem jenom zareagovat na příspěvek Petraty, nechávám si ho v došlých mailech a budu se k němu vracet, je plný reálné naděje a hluboké pokoře, která je k tomuto problému ( ale i obecně v ,,normálním,, životě)důležitá, brzy budete Petrato radostná, moc Vám to i ostatním přeji.
Zdravím Tě milá Ivo, ať vám krásně ubíhají prázdniny mladá slečno 
|
|
|
Poslední úprava: 21/07/2011 15:25 Provedl: Květa.
|
|
|
|
Vzkaz smazán na žádost návštěvníka webu.
|
|
Ivana
|
Poslední úprava: 23/07/2011 15:14 Provedl: zbynek.
|
|
|