Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
Tak musím končit,můj skoro 12letý syn,chce jít se mnou spát,což je krásný.Ale před školou mu pusu dát nemůžu,ale k mamince do pelíšku to jo.Měj se pěkně,zítra si napíšem.
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ivano, určitě si hodně věcí namlouváš,lžeš si sama sobě.Zkus ten krok Ty, jdi aspoň za mamkou, obejmi ji, řekni jí, že jí máš ráda.Nic Tě to nestojí.Děláš ukvapené závěry, pro nápravu vztahů nic, jen posuzuješ, podvědomě si namlouváš věci, které Tě ženou k pití, k trávě....neděláš to naschvál, ale potřebuješ mít důvod k úniku, omluvě svého chování, typicky alkoholického.Mamka možná netuší vůbec nic, zděsila by se, co si o ní myslíš.Hraješ si na dospělou, pití, tráva, tak se tak i chovej, jednej.
Liba

Anno, jak jste psala, že s Váma chce syn spát...
to mi připomnělo něco, co jsem už dávno zapomněla...
Jak jsme se ségrou skákali našim do postele a bývaly tam s nima... Bývalo to fajn, byly to dorbý časy... Tehdy jsem jsme měli s našima super vztah... Kamarádskej vztah.. Měli jsme se rádi.. Bylo nějak tak poznat, že se máme všichni rádi...
....byly to dobrý časy.....
Líbo, kdybych přišla za mámou a obejmula ji a řekla, že ji mám ráda, tak by si myslela, že jsem na sračku... Když bych řekla, že jsem nic nepila, tak by se mě ptala co je, o co kráčí...
Asi máš pravdu, hraju si na dospělou..... A netušíš jak moc mě to celý s...
Ivana

Je ti asi 20,tak to už dospělá jsi.Asi se u vás něco trochu pokazilo,když jsi dospívala,ale pokud to dřív bylo tak jak píšeš,tak na to navázat jde.Zkoušej to s mamkou prostě pomaleji,uvidíš,že to půjde.To taky patří k myšlení závisláka,všechno hned,teď.Když si dáš skleničku,tak to hned je.Buď trpělivá,já jsem tu důvěru taky neměla hned.U nejstaršího syna to trvalo taky pěkně dlouho a teď je to skvělý.
Anna

dobrý... dobrý... dobrý...
Už nemusíme dál řešit moji rodinu... já ji teď zase aspoň nějakej ten páten nechci řešit, protože teď s tím stejně nic nenadělám.. Teď s tím nic dělat nechci.. Na to nemám dost odvahy..
..Můžu se zeptat, kolik je nejst. synovi?
Ivana

Za tři týdny 24.Ale jo,nech tomu trochu volný průběh.Teď se dávej do kupy sama,užívej prázdniny.Víš co dělat nemáš a třeba si toho mamka všimne sama.Aha,zase mluvím z vlastní zkušenosti.Právě u u syna jsem na to šla taky možná rychle a pak jsem zvolnila a přišlo to přirozeně samo.
Anna

prázdniny jsou právě ve smyslu - hodit se co nejvíc do pohody
..příští týden jedeme na týden s kamarády pryč.. a pak další týden jedeme na pár dnů někam do kempu.. Takže aspoň změna prostředí... Pár dní pryč od všeho co je / není doma...
Jenom pohoda, klídek a tabáček...
..VÍM, že nechci pít,.. takže se teď už ani tak moc nebojím toho, že bych to mohla nezvládnout..
...třeba někdy se ty vztahy nějakým způsobem zlepším a já budu jenom zírat... Třeba

...Jak dlouho vlastně nepijete Vy?
Ivana

Klidně mě můžeš tykat,mě to navadí.A taky to je tím,že jsem na to zvyklá z léčebny a ze skupiny kam chodím.A vůbec, jsme na stejné lodi.Nepiju 2,5 roku.Už jsem to tady psala,já jsem pila někdy zamlada,pak byly děti a každé jsem kojila přes 3 roky a vůbec jsem tím pádem nepila a naprosto mi to nechybělo.Asi jako teď.Pak začaly problémy,hodně finanční a vztahy s matkou se hrozně vyhrotily,ale já jsem vlastně začala pít ze dne na den.Prostě jsem najednou pocítila tu šílenou úlevu,když se napiju.Nepila jsem denně,jen po etapách.Trvalo to 3 roky.Pak mě samotné jednoho dne došlo,že doma s nima být nemůžu a šla jsem.A tam jsem přišla na spoustu věcí, o kterých tady spolu mluvíme.Na tom procesu,myslím terapii,je vlastně nejdůležitější,že ti nikdo nic nepřikazuje,na všechno si vlastně přídeš sama.Prostě princip zpětné vazby,něco řekneš a ostatní ti říkají jak to na ně působí.Tím jsem se nejen naučila vyrovnat se s tím špatným co v životě bylo,ale hlavně zvládat problémy,které jsou a budou.Ale ze všeho nejdůležitější je si vážit toho hezkého někdy i obyčejného co kolem mě je.To mě vždy připomene Líba,z ní ta radost ze života jen čiší.To sem se zas rozkecala,já jsem totiž blíženec a ti jsou hrozně užvaněný.Ivi zase se opakuju,ale nepiju,protože to nepotřebuju.Dřív to bylo,nechci,nesmím,nejde to a teď to nepotřebuju.Měj se pěkně.
Anna

Zdravím děvčata....,říkám děvčata protože chlapci se na nás....
V mezích normy jsem v pohodě a co vy?
Ale podle příspěvků to vypadá dobře.
Všem vám přeji hodně sil,dobré nálady a pohodu
A vím a čtu.
Bludička

A mně těší, že se aspoň tak maličko ozveš, kámoško z letky .
Liba

Stránka: 1...47484950515253...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter