Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...49505152535455...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
Tak já válčím doslova a dopísmene, s krunýřem na krku.Čekají mě infuze na interně,úžasný.Ale už se to nadalo vydržet.Ale to bude dobrý.Jenom bude fakt zajímavý,až zítra nakráčím poprvé do práce s límcem na krku.Jo a mám mít doma klid a nic moc nedělat,tak jsem to oznámila dětem a světe zboř se,fungují.A to jsem měla pocit,že vyndat myčku umím asi jen já.No moje blbost.
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Ani,
a to tě přijmuli když tě čekají infuse?
Vím co je bolest zad....
No hlavně ať jsi v pohodě a ať ti to vyjde.
Bludička

zdravim letku i krunyroveho obrnence...no aspon budes chranena anicko, no ne?
at to rychle prejde v praci se ti libi a mycku uz nech na nich..
ach ty zeny hrdinky..to znam..ja rovne a jasne i kdyz jak lita tlak tak jsem trosku unavka..ale to prejde u nas dnes,, boure, horko, boure, horko...no kdo ma v tehle podminkach litat?
ze, budu par dni na cestach a pak se ozvu...kraaa
petrata

Ahoj Petrato,
jsem ráda,že jsi opět zpět.Ale máš ve všem pravdu...jo,jo my ženy hrdinky.
Ať jedeš kamkoliv,tak si to perfektně užij,relax,klídek a podobně.
Měj se krásně.
Bludička

Co hrdinky,silný jsme,jen jsme to o sobě tak nějak nevěděly.Nebo jsme se tou sílou nechaly ubíjet,já spíš zabíjet.Petralo,ten tlak to je děj.Já mám po dvou kafích tak 90/50,tak jsem taky často jak tupoun.Užij si výlet,uvidíš,že si to užiješ víc než jindy,protože máš čistější hlavinku.
Anna

Zdravím, moje letko, letím taky na výlet, s vnukama, jeden z nich je postižený, proto jsou naše výlety těžší, musíme brát v úvahu, aby došel, mohl absolvovat vše z výletu, doufám, že jeskyni zvládne, bude moc rád, šťastný.Jeho táta se za něj stydí, nikam ho nebere, a malej je pak vděčný za každý zážitek, jasně, že já se snažím.A záda-mám je zlomený, špatně srostlý, čeká mně operace, které se lékaři bojí, a asi vozík, v nemocnici jaksi přehlédli tu zlomeninu, nutili mně chodit, prý jsem simulant, pak najednou po CT 3 měsíce ležet na LDN v pozoru, nehýbat se.... bolí pořád, na určitou bolest jsem už zvyklá, někdy ale lezu po čtyřech.A rostou houby, začíná má sezona, každý den košíček, je tu plno starých lidí, dělám dealerku .
Liba

Tak si to Líbo užijte.Já jsem měla před lety zlomený hrudní obratel a tak se to někdy ozve.A je jedno kde,nahoře nebo dole.U nás houby zatím nic moc,ale hlavně že jsme v venku.Máme dvě labradorky,tak ty nás donutí.
Anna

Zdravím dealerku a všechny ostatní
Tak podle počasí soudím,že výlety nedopadly tak jak by měly...,nebo se pletu???
Ale s houbami by to mělo vypadat lépe,co Libuško?Kolik košíků už si naplnila?
My se chystáme též něco podniknout v týdnu,ale počkáme až se počasí umoudří.Asi zkusíme též houby,ale při mém štěstí se všechny schovají jako každý rok.Všichni nosí plné nůše,jen my máme prd...a když přece,tak z každé mávají červíci
No uvidíme....
Tak se mějte pěkně a počasí ať se nám už polepší.
Bludička

čauuu.Výlet krásný, já jsem k.o., 300schodů, v jeskyni, děs, jsem pyšná na vnuka, toho postiženého, zvládl to bezvadně,radujeme se.Hub je nechutně moc, asi zítra zaskočím na chvilku do lesa, zavařím.Dnes jsem šla se psem ven, opět jsem rozdávala houby, poslední 2 hřiby už jsem vzala domů, jsou zdravé, ale slimáci, černí, hnědí, žerou o 107.Zase má být teplo, jen doufám, že prý když je moc hub, bývá krutá zima, snad to nebude pravda.Houby na kyselo-překrájím na větší kousky, ve slané vodě chvilku povařím, scedím, studenou vodou propláchnu,dám do skleniček, zaliju Dekem, je nutné je propíchat ke dnu, aby se tam Deko dostalo, a je to.Letí čistě a přímo!
Liba

Naše letka, hejničko, jistě!
Liba

Stránka: 1...49505152535455...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter