Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...50515253545556...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
No Libuško.....
schody super,mě by zabily
A přesně tak jsem si představovala tvojí odpověď....hub tři ...,a ty za sporákem a zavařuješ a sušíš,no to je super.
A tvého vnoučka chválím,je to statečný človíček jako jeho bábi
Tak si užívejte...zdravím.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No jo, opět jsem samá flaška, nyní už to není vodka nebo ferneteček, ale zavařovací lahve.
Liba

jen pozdravuji letku, jiz jsem zase domaci kraje a vse ok,
strizliv a radosten, verim ze i vy kraaa
petrata

Dnes 64 dní:D Zdravím všechny silné jedince, mně je nádherně, stále něco dělám, 13,5 kilo dole, cvičím, užívám si s dětmi a manželem, zkrátka žiju! Dnes jdu po měsíci k doktorovi,aby viděl, že zatím držím.Neříkám, že nemám někdy depky, ale neměla jsem ani nealko pivo, je možné, že se pak člověku pití hnusí? Když někdo přede mnou pije, cítím to na "sto honů". Nedělá mi to dobře. Už mám sny o pití, i mě to dostihlo Ale nejvíc mi pomáhá šťastná rodina. Moc jsem jí vděčná, ale nejvíc Vám všem, že jste se se mnou nemazlili, byli na mě tvrdí a ukázali mi,že se řítím do záhuby. Díky.Andrea
Andrea
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Andrea
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 04/08/2011 07:24 Provedl: Andrea38. Důvod: Nechtěné uložení téhož příspěvku

prima andrejko,to zni dobre!! a pak ze sezazraky nedeji,jasne ze jo...je to jen a jen na nas...tak at to jde i na dale,
bludi a my uz taky mame novy mesic za sebou? nebo ne?
ja nejak ty data moc nekontroluju, pekny den holky vsem ..i kluci vlastne, orlaaa
petrata

Andrej, bezva.Už víš, co je abstinence, bude jen lépe, sny budou, mozek chce chlast, nedej se, a nehubni tak rychle, už nyní Ti závidím, já to měla obráceně, když jsem pila, nejedla jsem, 51 kg, nyní žeru, 72 kg, děs.No a?Díky za hezkou zprávu, ta sem taky patří, posílí, potěší!
Liba

Andreo, držím palce, věřím, že vydržíte ! Uvidíte, že i jaterní testy budou v pohodě.jak jste psala v počátku abstinence.
Aneta

Zdravím všechny statečné ženy, snad se můžu taky připojit.Mám problém podobný, taky jsem po večerech popíjela vínečko, bílé. Tak nějak jsem to měla pod kontrolou, opravdu jsem si dala jednu nebo dvě dkleničky. Ale v poslední době, jako když mi přecvakne, nalila jsem do sebe celou flašku, i víc, ráno šílená bolest hlavy. Je mi jasné, že s tím musím zkoncovat.Snažím se teda sama, hodně si tady čtu a dodává mi to sílu !!
Jája

...štěstí, že existují šťastné náhody...
...a AA
Ivana

Stránka: 1...50515253545556...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter