Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
Ahoj zdravím letku a všechny ostatní.....
Hlásím,že jsem zas na chvilku zpět.No je léto a já stále někde lítám,ale zatím též v pohodě.
Ale díky počasí neopálená,věčně promoklá a zablácená,ale jinak dobrý.A co vy,jak užíváte neobvyklého léta?
Zdravím a chválím Petratu,Ivanku,Andreiku,Aničku co je stále ve střehu a samozřejmě Libušku co zavařila a nasušila určitě půl lesa
Mějte se moc krásně.
Bludička

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jsem ráda, že jsi se ozvala, ptáčku můj, potvory, kašlete na nás, furt ve vzduchu!Půl lesa jistě ještě nemám, hub je až hnusně moc, nechci je, dokonce i lanýže, tak ty bych ještě brala!To je dobrota.Tady to vypadá, jako kdyby češi přestali pít!Málo lidí si přizná problém s chlastem, omluvy, že přes léto ještě může, je horko.... jsou až zvrhlé, protože alkoholik má chuť vždy a všude.Takže letko, letíme přímo, lehce, vidíme krásu světa, protože nepijeme, že jo?
Liba

ja taky zdravim s destivym letem,letem svetem,jde to dobre,
hlava jasna a strizliva, ja si delam kazdy den polivku a omacku a mnam...ty jo lanyze rikas? to jsem jeste nejedla..tak treba???
mejte se damy dobre a strizlive, ahoooj...a dnes teda...orlaaa houbyyy, do lesa jdem..
petrata

Hub je fakt moc, každý den jdu jen tak na půl hodinky se psem, ten už venčí mně, ne já jeho, a tak těžko můžu hledat houby, stejně přinesu dost.Včera jsem dělala masáky, malé hlavičky plněné sýrem a co dům dal, s bylinkama, dobré!Počasí neřeším,já letos nakoupila pernamentky, kabinku, všichni místní chodí zadarmo dírama v plotě, já čestná babka-kluci by mě stejně pořád upozorňovali, že jsme tam na černo-utratila zbytečně peněz,, neřeším to, dávno bych je kdysi propila, a možná v lednu bude léto!Vše platí rok, tak uvidíme.
Liba

a to vis libo, vsak uzivat zivota treba...tak at je ti pernamentne dobre..ahoj
petrata

No holkýý,
já to říkám stále.mě se houby vyhýbají a problémy se na mě asi lepí
No teď momentálně bez hub a bez problémů,ale jeden nikdy neví????Čert nikdy nespí .
Mějte se moc fajn a ty Libuško nech taky nějaké ty houbyčky,bylinky,plody a podobně jiným.... ,třeba mě .
Pa,pa a zdravím.
Bludička

Bludi, houby rostou i v parku, všude.Musíš koukat na zem, tam jsou, né po chlapech!Že Ty doufáš, že Tě někdo znásilní?No, kdyby to byl nějaký hezounek, to by se hřešilo!Ale je jich moc.Sušení jde blbě.Poslala bych Ti, ale lepší je, když si je najdeš sama, chutnají lépe.
Liba

Libuško,
já koukám stále na zem....,chlapi jo....,co to jééééé?
Ale u nás v parku teda leží úplně jiné věci než houby....
No jiný kraj jiný mrav,nebo jak jsem to kdysi slyšela ve škole...
Ale budu se snažit více sehnout hrb ať více vidím,ale výše se také ráda juknu .
Pa,pa křepeličky...,ať nám humor vydrží!!!!!!
Bludička

No to asi fakt bude tím krajem,u nás nejsou a nejsou. Taky všechny zdravím.Jen nepřestávám zírat, co ten můj mozek ještě pobere.Ale ta práce mě baví. Jen mě stále bolí hlava od té páteře, zkusím jinou rehabilitaci.
Anna

Ahoj ženy...a chlapci jestli jste tu??????
Houby nehouby,ale počasíčko si s námi hraje.
A ne jen počasí,žééééééééé?
No tak se mějme i přes všechny překážky dobře,my si to zasloužíme,no nééééééééééééé?
Pa,zdravím.
Bludička

Stránka: 1...51525354555657...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter