Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...52535455565758...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 9 měsíce  
Slovy klasika , " tento způsob léta zdá se mi poněkud podivným ".
Anna

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

V životě jsou horší věci, průsery, starosti--- než nějaký počasí.Neřeším to, a snažím se z toho hnusu vytěžit aspoň něco, třeba mám čas na knihu, úklid, který dávno plánuji, a nakonec jsem ráda, že je špatné počasí.
Liba

Ahojte,
..tak už ZAS věřím, že ten střízlivej život bude lepší.. Docela dost jsem o tom pochybovala a nějakým způsobem jsem se chtěla vrátit zpět. Vlastně jsem se k tomu skoro dostala. Láhev jsem si koupila, ale pak se stala šťastná náhoda a já potkala jednu paní z AA.. Pak to pár dní stálo pořád za nic a já stejně uvažovala nad tím, že se stejně opiju. Nezvládala jsem to...
Ale pak jsme byli s kamarádem u jedné naší společní kamarádky a tam pro mě proběhl restart - dřív jsem se "restartovala" tím, že jsem se naprosto opila a chvilku mi bylo líp. Tentokrát to spočívalo ale v tom, že jsem byla se super lidma a skvěle jsme se bavili.
Závěrem dne / začátkem dalšího jsme si naprosto skvěle pokecaly s tou kamarádkou, která mi je hrozně blízká. Vybrečela jsem se nad tím, jakej jsem pitomec a bylo mi líp. Je mi líp. Zase mám FAJN pocit a je mi dobře

...A teď mizím ven, koukat na padání hvězd.. Mělo by to být dneska nejintenzivnější..
Ivana

Halo, letko!Patříte do rodiny, tak Vám oznamuji, že jsem 8 hodin šťastná babička Lucinky,mám 4 vnuky, kluky, už i vnučku.Opět jsem ráda, že nepiju, užívám si toto štěstí.
Liba

mila libo, tak to je krasne...mimina male jsou zazraky,
tak at holcicka roste a at se vse dari jak ma a oslavte
jak to jen nejlepe jde, detske sampano je mnam, anebo houby
a mej se krasne babicko,i holcicko, ja jsem stale v poradku, na alkohol nemyslim a je mi moc dobre, tak orlaaaa...at se holcicka vydari, pa
petrata

Líbo, taky moc gratuluju k vnučce. Užívej si to štěstí s vnuky a teď i s vnučkou, zasloužíš si ho !!!
Anna

No, dnes jsem Lucinku viděla, krása, ale málo pije, říkala jsem jí, aby nedělala ostudu babce,ta to uměla velice dobře, asi mě rozuměla, už pije víc.Já si opět uvědomila to, jak je dobře, že nepiju, vidím šťastné děti, užívám si to.
Liba

Líbo, to je ten pocit,který zažívám i já každý den,k když se dívám na děti, jak tady právě teď blbou nebo prostě, že je mám a hlavně už si to nekazím tín ...chlastem.
Tak ať holčička prospívá, je koneckonců lev a ti jsou silní. Já mám oba syny taky lvy. Před týdnem jsme slavili jedny narozeniny a zítra druhé.
Anna

Tak hezkou oslavu, slaví se výborně i bez chlastu.Je život hezký, včera mně 15 letý vnuk naplánoval, že za 40 let půjde do předčsného důchodu a vezme mně na zimu na Floridu, budeme si užívat důchodu!Takže musím počkat se smrtí.Představa je to hezká, až na těch mých 100let.
Liba

tak to je dobry plan libi, odpocinek na floride vnuk je moudry, to se oplati udrzet se v kondici, no ne? pekny tyden dalsi, orlaaa
petrata

Stránka: 1...52535455565758...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter