Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...54555657585960...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 8 měsíce  
Děkuji všem
Andrea

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Andreiko neděkuj....,
sama si si to zasloužila.A vím,že to nebylo jednoduché,držím dál palečky.
A též zdravím naší letku i když teď momentálně mám splihlá křídla z veder a držím se při zemi
A co vy moje zletíčka,jak jste na tom???
Zdravím všechny
Bludička

ahoj bludi, ja jsem na tom dobre..jen horkooo..tak snad nejaky ten ledni medved by se sik do druzstva..neb vysusino vse..uf strasne vedro..ale hasim vodenkou jen vodenkou..predstava motanice po alku ci kocovina v tomhle vedru..fuuj..to ne...ne ne..
petrata

Ahoj ptáčata, je horko, no a?Sice úmorné, ale jsou v životě horší věci.Taky jsem si včera říkala, jaké jsou jsou kocovinu v tomto parnu asi děsné.A jak je mě dobře bez chlastu, s malou sladkou Lucinkou v náručí.Připadám si bohatá.A tak se mějte, smějte se.
Liba

Taky všechny zdravím. Dnes jsem vystoupila z autobusu o půl deváté ráno a málem mě srazil k zemi pěkně ož...pán. Vedro, nevedro.
Líbo moc ti tu holčičku přeju, ještě teď si vybavím tu miminkovskou vůni. Škoda, že tak rychle rostou.
Anna

Opilci budou furt, Anno, víš jak mu bylo, je , blbě?My jsme jako rybky, ne?
Liba

Víš Líbo mě při tom, když někoho takhle vidím, nenapadá, že bych ho měla odsuzovat, protože jsem pila také.Ale nějak mu sdělit, že to jde se z toho dostat. A nejvíc jsem šťastná za to, že jsem s tím dokázala něco udělat a teď tady lítám třeba jako ta rybka. Jeden druh rybek přece taky lítá.
Anna

Je celkem zbytečné oslovovat opilce, dnes už většina ví, kam se obrátit, stačí i sem.Jenže, důležitější je, uvědomit si, že sám to nezvládnu, ubrat ze svého ega, najít trochu pokory, požádat o pomoc, poslouchat rady abstinujících.A vůbec, kdo si uvědomí, že má problém s alkoholem?Kdo ví, že je smrtelná nemoc?
Liba

prazdniny za nama a strizlive, strizlive, mam ze sebe radost jak to pekne jde, zdravim letku a letime strizlive smer vanoce, no ne? jak se mate libi? bludi? anno? andreo? a ostatni? je to parada ta hlava strizliva a mysl klidna a stastna jsem ze na to ani nepomyslim, huraaaa
petrata

Já ti dám vánoce. Ty mám samozřejmě ráda, ale ta zima mě vadí. To si můžu vzít tři péřovky a stejně mrznu.
Jinak dobrý. Ta práce, to je skvělý, na chvíli vypadnout z domu. I když tam dlouho nepobudu, protože si můžu vzít práci domů a pracovat z domu. Teď jsem dokrmila děti a jdu ještě pracovat. Ale jsem tomu ráda, protože to, že jsem zvládla to pití, to všechno můžu dělat.
A zítra škola. To zas bude, vypni televizi, běž si dělat úkoly.Nejmladší syn je trochu dyslektik a disgrafik, tak úkoly děláme spolu. Pravopis mi snad problém nedělá, ale nejsem kolikrát schopná vysvětlit, proč to tak je.
Jinak Petralo je dobře, že už ti je dobře. Čiší z tebe optimismus a to je fajn.
Anna

Stránka: 1...54555657585960...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter