Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...55565758596061...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 8 měsíce  
Jo, střízlivému jde vše lépe.Jinak se mám blbě, ovšem výborně to snáším, neřeším blbosti, vše takž jakž.Mám novou brigádu, zvykám si,peníze jsou potřeba.Dost mě to unavuje.Plno recidiv, nemůžu proti tomu nic dělat, každý je dospělý, svéprávný, dokud nenajde pokoru, rozhodnutí, že opravdu přestane pít, zkouší kličky, oblbováky, skončí u flašky, pak slzy, nářek...už je ani nelituji.A tak letíme, užíváme si hezkých dní, života.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

tak at se ti pracuje na brigade lepe a lepe libi a at te alkoholici moc neunavuji, je to pravda, to rozhodnuti je na kazdem z nas, bud na to clovek prijde a necha toho, nebo na ten chlast pojde, ze jo...moc jinych variant neni...
a kde mame bludicku??? toulavou, bludi vse ok?? napis, ja letim smer hajany, tak kraaa
petrata

Já odlítám směr práce, Bludi, kde jsi zůstala ?
Liba

tak už to zase začalo, škola a šrumec každodenní, hlásím, že letím rovně, štastňe a střízlivě, jen ta bludička mi dělá starost, doufám, že jsi na dovolené a máš se dobře, bludi..ozvi se..přepínám,orel
petrata

Ahojky opeřenci....,
omlouvám se,ale konec prázdnin byl šrumec a teď už je to zas o škole a vydávání se z peněz kvůli sešitům,obalům a jiným věcem do školičky.Takže běhám,lítám,scháním a něco co nemají vyrábím.Prostě hukot
Ale jinak u mě takové....jednou dole,jednou nahoře
Ale snaha je veliká.
Jinak se mějte moc krásně a musím ujistit,že i když jsem nepsala tak jsem v obraze a čtete se mi moc krásně...
Až na Simču z jiné kategorie,buď prudí a nebo je zralá na psychiatra..Ale doufám,že je to to první.
Mějte se pa Bludička.
Bludička

tak to mam bludi radost, ze jsi se ozvala, vzdy kdyz tak potichu a nehlasi se letka tak cloveka vselico napadne,
a jsi nahoru a dolu, ale bez alkoholu, ne?
no je to mazec veliky ted ten zacatek skoly..ale zvladnem, tak at ti to lita..
petrata

Souhlasím, ten začátek školy je .Já vždycky vyrazím do krámu a stejně nějaký ten sešit zapomenu koupit. Buď 544 nebo 420. .Už mám z toho ty křidélka poněkud unavená.
Tak se všechny mějte moc pěkně.
Anna

Ahojky Křepeličky,
jsem ráda že jste v pohodě.
I já se snažím a jsem momentálně v poho,ale byla bych za lhářku kdybych napsala,že jsem se s chlastem nepotkala.Ale je to dobré,takže za 3.Za 1 určitě nééééé
Jsem ráda,že vás mám a můžu číst slova pochvaly i držkovou.A že ta držkovka přijde...,hlavně od Libušky .
Ale zaslouženě!!!!
Teď se zas držím toho mého odhodlání...,nechci pít a nechci být nemocná.
Moc Vás zdravím a přeji jen to nej,nej,nej do školního roku.Vždy je co se učit.
Bludička

a co se stalo bludi? nejaka akce? nebo zkouska? a zvladla jsi to,?
ja jsem na sebe pysna, od toho minuleho a to jsme meli spolecnou,
jsem cista...a svobodna.. a hlavne nejak davam pozor na ty situace co me drtily...
tak hlavne at se ti to zase dari..nekdy se to proste vymkne...ja uz do tech pokusu nejdu..nestoji mi to za to..vim co jsem a jsem rada ze je telo i hlava v poradku
petrata

Bludi, já a držková?Vždyť jsem taková tichá, zakřiknutá.........
Liba

Stránka: 1...55565758596061...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter