Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 8 měsíce
|
|
no to uplne chapu...jak to nekde psal zigo, tak se tusim jmenoval, nebudou chapat, budou se zlobit a pak budou zavidet, o nektere pratele prijdete, ale ti nestali za to a nove zase naleznete..hm...
no ja jsem tez par lidem rekla ze akorad ted nepiju, duvody si nechavam pro sebe a nekteri blbe kecali, ale vetsina to chape,
nevim zda se mi blbost se vymlouvat na nemoc, nebo dietu,
nebo nevim na co..ale zase kazdemu rikat, vis ja jsem ten alkoholik, je asi zbytecne...ja jsem rekla me to nejak prestalo chutnat a je to vlastne pravda...tak se drz bludi..a na sebe se nezlob, lidi proste delaji chyby..bude to zas v poradku, objimam do dalky..tva nova strizliva kamoska..ja te na pivo tahat nebudu..nebo na vino..ci co jsi pila..az se sejdem pujdem do kina a na dobre kafe..ci ne? stejne je to sranda, jak se nezname, ani nevim odkud ty a jaka blizkost muze vzniknout i spoluprozityma..s prominutim srackama..no nic..takove kamosky nepotrebujes bludi, mysli na sebe..fakt
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Bludi, s chlastem nebojuj!!Nauč se žít vedle něj, říkat si-je to jen alkohol, ničí mě, trápí mě, proto nepiju, no a?Kámošku neřeš, nepochopí Tvé trápení, nemusí být alkoholička, nebo si to nepřipustí nikdy, Ty ji nezachráníš, spíš stáhne ona Tebe.Malinká už je v pořádku, bylo nám těžko, vnuk si přivezl z Bulharska černý kašel, což je pro kojence smrtelné, takže asi víš, jak jsme se báli, děsili se, už je to v pořádku, uf!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Ahojky,
jsem to já, ta původní Magda.Vede se dost dobře, až se toho začínám bát, abych zase neselhala. I když, jak jsem se přiznala už dříve, občas si dvě deci při nějaké příležitosti dám.
Když jsem na tyto stránky přišla a víděla ta odhodlání některých z vás, které jste psaly jak dlouho a hodně jste pily a teď už třeba 3měsíce nepijete a byly jste přesvědčené, že už fakt nikdy, tak jsem si říkala: holky, holky, vy vůbec netušíte.... Na druhou stranu jsem si ale říkala, že jste třeba silnější než já, a nečeká vás totéž co mne. Ale jak vidím, ten démon číhá a číhá na každou z nás. Takže nezbývá, než s jeho nástrahami, s tím našeptáváním, bojovat. 
|
|
Magda
|
|
|
|
|
Libo, píšeš, že s chlastem se nebojuje, že se má žít vedle něj. To je právě ten problém. Já mohu žít vedle čokolády, ta mi nic neříká. Ale chlast, to našeptávání, ta chuť - s tím já prostě bojovat musím.
|
|
Magda
|
|
|
|
|
zdravim s ranem, libo uf, vy to teda doma mate porad s tema
vaznyma nemocema, cerny kasel?? to jeste je? dyt to ockuji ne??
no havne ze jste vsichni ok..
a magdo a bludi, ja v tomhle souhlasim´s libou, neni to o boji, aspon u me, je to o tom,
ze proste vim, ze uz to pro mne neni...ja ten alkohol.. a vim, ze to zni asi zvlastne vlastne respektuju, jako nekoho kdo ma silu a mohl by mi pekne zkomplikovat zivot, do boje s nim fakt nejdu, vim o nem, ale si jej nevsimam,
a vim ze jsem vuci nemu bezmocna, nepotrebuju si to overovat,
to je zajimave jak to ma
kazdy nejak v te hlave, cesta strma, ale prima, takze ani dneska se nenapijem a uvidime co bude dal, mejte pekny den
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Boj se silnějším protivníkem je předem prohraný, alkohol je nejsilnější.Nepřekonáš ho!Takže nezbývá, než si uvědomit, že je , já ho nechci, nemůžu být jeho otrokem, umřít díky němu, a nechat ho jiným, kterým neškodí.POKORA!Před tou silou musí být, nebát se, ale přiznat si, že je silnější než já, nelze ho občůrat, obejít, vždy vyhraje.No, a bohužel, černý kašel znovu je, je nutné nechat děti v pubertě přeočkovat, je to humus, děs.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Ahojky děvčata....
Děláte mi radost,dáváte mi příklad a jsem šťastná,že jste.
Libušce musím říct,že jsem ráda že mrňousek je v pohodě.
Petrata je zas úžasně vyrovnaná jako před....,no než jsme se poznaly.Jo Péťo,já jsem ze severu a to okres Chomutov.A ty myslím něco okolo Prahy????
Magdi,za tebe jsem ráda,že jsi se vrátila.Ale...buď silná a hlídej si ten svůj život,chlast je zrádný kámoš.Ale to víš.
Mějte se krásně,pa...
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahoj zensky,je to krasny si vas takhle vecer pred usnutim procitat,mate mezi sebou vytvorene hezke, pevne pouto.Libusko,to je dobre ,ze mimco bude v poradku,umim si predstavit ty nervy.Moje mladsi sestra take jednou mela cerny kasel a bylo to kruty.
Jinak zensky ja jsem take ze severu-Teplice,ted uz teda ziju 7 let v Londyne,ale domu casto jezdim.Chodite tam nekde do AA?Ja ze bych se tam na vas prisla podivat az zas jednou pojedu domu.
JInka je uzasny,jak bojujete,ja jsem teprve na zacatku,rozhodla jsem se pred 5dny a jak uz z vasich prispevku vim,pogratulovat si budu moci az na smrtelne posteli..  ),ale dulezite je,ze zatim mi alkohol vubec nechybi,ale to mi drive take nechybel,dokud nebyla nekde nejaka grilovacka nebo narozeniny ci hodne stresovej den...tak uvidime,rozhodla jsem se jak tady nekdo pise alkohol ignorovat,uz ho nechci nepotrebuju.Mam velke stesti,mam skveleho manzele a rozkosnyho,bajecnyho synka,bez nich bych byla asi nekde uplne jinde.Je mi lito vsech,co v alkoholu utapi sve nestesti protoze jsou sami,v nefungujicich vztazich a nebo proto,ze zazili mnoho bolesti...
Vsem vam preju krasnou dobrou noc a jeste hezci rano.No nejsou ta rana uzasna,kdyz neboli hlava a clovek se neciti jak prejetej parnim valcem???  ),pa vsem Marky
|
|
Marketa
Senior Boarder
|
|
|
|
|
V Teplicích je malá skupina AA, blízko je Ustí nad Labem, tam je jich víc, v Liberci taky.Ty zkus áčka v Londýně, zajdi tam, uvidíš, napíšeš nám, jaké jsi měla zážitky, prosím!!!Já zítra jedu na Slovenský sjezd AA, moc se těším, bude to opět krása, veselo, někdy i slzy, život alkoholika je těžký, začátky abstinence, problémy s pitím.......
|
|
Liba
|
|
|
|
|
bludi ja nejsem tak vyrovnana...jako pred posledni alkacskou epizodkou, ale uz se v tom tak neutapim a beru to jak to je,
nektere veci nezmenim, a tak o nich vim a uz pred tema smutnyma pocitama a vzpominkama neutikam, kdyz je mam tak chvilku smutim,
ale to vesele a dobrodruzne a radostne ma navrh, dobre je to jak rika liba, mam se blbe a dobre to snasim, zivot je holt takovy,
nahoru a obcas dolu, jen si na cesty dolu uz nepomaham zadnyma uvolnovadlama, a jak to prijde tak to odejde,
a ono je nastesti toho prijemneho mnohem vic..takze tak, letime
letko..market drz se...kraaa
a libi pozdrav slovensko, ja ted na vikend taky jedu SK, tak treba na sebe narazime cestou..
|
|
petrata
|
|
|
|