Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...58596061626364...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 8 měsíce  
Jasně, že se zmíním o Vás, naší diskuzi, protože jste moji, naši!Každého, kdo chce přestat pít , si vážím, hned ho adoptuji, čili snažím se pomoc, jak umím, protože vím , jaké to je těžké, někdy nejtěžší.Kolik je to sil, zklamání, tvrdého zkoušení, bolesti......kéž bysme se potkali, Petrato!Ráda bych Vás poznala osobně, snad někdy!!!Však neumíráme, ne?Tak hezký let, voňavý rozhled, a plno pěkných , střízlivých chvilek všem.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libusko,na ty AA na severu Cech jsem se ptala jen proto,ze bych se tam na holky odsud z fora zasla podivat,az zas budu v Cechach.A ty prosim te pusobis v jakych AA?Moc rada bych te poznala.Jak uz jsem psala v jednom prispevku,rozhodla jsem se prestat pit bez pomoci AA,pokud to pujde.No a pokud se ukaze,ze na tom nejsem tak ok,jak si myslim a dam si treba jen 1 sklenicku,slibila jsem si,ze tam zajdu.Takze uvidime,co prijde.Preju super pobyt na Slovensku.Do Londyna se nahodou nechystate??Hezky den vsem,Marky
Marketa

Já jsem z Č.Budějovic, zná mě většina áčkařů z ČR, i Slovenska.Ale Marky, můžeš se přihlásit na AA diskuzi-Triezvy priestor, kontakt na přihlášení najdeš na web stránkách Anonymních alkoholiků.Jistě Tě osloví, je tam plno dobrých poznatků, věcí....může tam každý, kdo chce přestat pít.Ten dokument se mnou už prý nejde nějak prohlédnout, tam bys mě viděla, není o co stát, ale klidně zajeď i sem, do Londýna jistě cestu nemám.
Liba

...jenom bych se chtěla vtátit k tomu, jestli bojovat s chlastem, nebo přiznat, že nemám proti němu šanci..
....já osobně s ním bojovat nemůžu, protože fakt vždycky prohraju....
Pokusů bylo dost, úspěchy ne...
Jsem ráda za to smíření, že prostě nebudu pít... a co?
Ivana

ja to ivo vnimam stejne..a je to velmi ulevne, ze jo..
a rvu si vlasy, ze jsem na to neprisla driv, ale zase co i tohle je zkusenost, ty jsi odvedla kus prace divko..takhe mlada a uz tak srovnano a ani to nevadi ne, me ten chlast vubec nechybi..az jsem sama prekvapena..prima ziti s jasnou hlavou..
a nic si neslibuju, proste nepiju, no a
petrata

Fakt je, že mi spadl kámen ze srdce... Hodně se mi ulevilo..
Dřív mě hrozně děsilo, že nebudu pít. Život před sebou, a bez pití? Nepředstavitelný. Krutý.. Hrozný.. Děsivý..
Ale teď... jsem ráda, že mi střízlivý lidi ukázali, že život bez chlastu je fajn. Co fajn.. Je SUPER!
...Teď už mi nevadí, že třeba nebudu pít. Není to něco, z čeho bych se hroutila (jako dřív)... Není to něco, bez čeho bych nemohla být.
Bylo to šílený a já prostě nechci pít..
Ivana

je to silne ten prenos na AA, ze jo..ja kdyz si vzpomenu jak jsem tam poprve sla cela vystarsena...ze jak to vypada a to slovo alkoholicka...no horor a zpatky jsem sla a tlemila se jak
no ani nevim kdo..me to pomohlo nejvic, slyset ty historky a videt ze to jde, ted nechodim a nemam ani potrebu, neb fakt me ani nenapadne pit, ale kdyby se mi mihla hlavou myslenka na
sklinku tak mastim hned, se ujistit, ze to fakt neni dobry napad, trvalo mi to dlouho nez jsem na to prisla a dneska uz to beru jak to je, tak mam ten alkoholicky gen a kdybych to zas vyzkousela tak se vezu a ja uz do pekla nechci, fakt ne..a jsem stastna ze jsem to vse prezila ve zdravi a vlastne bez nasledku, krome teda hnusnych vzpominek na kocoviny, a pocitu vlastni slabosti, ze jsem to zas prehnala i kdyz jsem nechtela...brrr, fuj...
ja jak nekoho vidim se potacet uplne me zamrazi, kdyz si vzpomenu na to alkoholicke rano...fuj..uz ne..
petrata

Pocit z AA mám.. že někam patřím. Konečně někam patřím. Konečně si nepřipadám jako takovej vyvrhel a zoufalec, kterej neví co má se svým životem dělat.
...já jsem poprvé nedokázala říct, že jsem alkoholička... Pořád jsem si říkala, že přece.........
Líbí se mi na AA.. Ta atmosféra.. Jak působí ty lidi.. je to tam prostě fakt fajn
Ivana

a taky se tak clovek nejak uklidni, kdyz to vi, ze je zkratka alkoholik a ano, to no a co, je bajecne tak mej ivano pekny cas a fotis? jsme fakt sikulky..hm, spokojena jsem
petrata

Ano, obě jste šikulky nejšikovnější, vím to.
Liba

Stránka: 1...58596061626364...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter