Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...59606162636465...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 8 měsíce  
100% se člověk uklidní, když si to ujasní
...jojo fotím, snažím se - detaily, kapky... netřepou se mi ruce, tak zase můžu s nadšením fotit
a za to jsem fakt ráda..
Líbo, za sebe můžu říct, že kdybych tě neznala, tak nejsem žádná šikula..
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Petralo, moc se omlouvám, že jsem se neozvala. Moc práce. Ale baví mě to. Dřív bych takovou práci dělat nemohl, protože jsem si absolutně nevěřila. Takže od ráno do večera blázinec, ale to mám ráda. Důležité je, že můžu pracovat i z domu, takže stíhám i děti, to je priorita. Mám velkou radost, že nám to teď začalo fungovat i ve vztahu s mužem. Dávno, někdy ve 20 jsem byla poměrně dlouho ve vztahu, kde jsem zažila hodně psychické a bohužel i fyzického násilí. A aniž jsemsi to uvědomovala, tak ten strach, závislost jsem přenášela i do manželství. Pořád jsem viděla spíš to špatní a nedokázala jsem úplně vnímat co je na něm dobrého. Nějak jsem si to všechno projela hlavou, konečně uzavřela a nechala být. Od té doby cítím hroznou úlevu a vztah s mým mužem je teď moc fajn.Vnímá to i on. Jinak stále chodím na rehabilitaci, ale už se to hodně zlepšilo. Ale prostě je to na dlouho . Jinak mám radost, jak tebě i Ivaně teď je. Je to radost to číst. Měj se i dál dobře.
Anna

Ahoj vsicii pri krasnem patecnim odpoledni-alespon my tu dnes mame krasne slunickovate ).Libusko,dekuju za kontakt.Jak si tak pri dnesku projizdim vase prispevky,procetla jsem i par tech co vzdy vyskacou vlevo a pokazde je tam jine tema.Dnes me zaujal prispevek s nazvem Pribeh alkoholicky,pojednavajici o 45lete pani.Nevim,kdo z vas ho cetl,ale pro me to byl docela sok.Cekala jsem nejakou drsnarnu a odtstrasujici vzpominky na peklo a tahleta pani,pokud teda velkou cast sve "alkoholicke kariery" nezatajila,si v klidu a pohode popijela sedmicku vina vecer u pc ci tv.Nedelalo ji to zadne potize se zdravim,agresivitou,neopila se,rano v pohode vstavala a chodila do prace.Nezazila abstak,tres,nikdy ji nenapadlo se napit rano,manzelovi nepripadalo,ze by pila hodne,nemela doma poschovavane zasoby.Ale hlavne,nemela potrebu zvysovat mnozstvi vypiteho alkoholu,vystacila si s tou svou zabehlou 7mickou vinka po ktere nemela okenka,nedelala ostudu,vedala co dela,proste da se rici,ze ji to po zadne strance nekomplikovalo zivot.Sama poradne ani nevedela proc chce prestat,snad proto,ze si udelala test a vyslo ji,ze je alkoholicka,z cimz se nechtela smirit....
No tak z toho jsem teda blazen.Jestli tahle pani je alkoholicka,tak v tom pripade nosim ja osobne ruzove bryle,jelikoz to pak musim byt teda poradna alkoholicka,presto,ze jsem byla presvedcena,ze nejsem....
Marketa

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
zdravim a hlasim navrat z cest, bylo prima a je zima..brrr...
ano marketo je sokujici si uvedomit, ze pres to ze se clovek nepotaci ulici a neni treba bezdomac, muze byt alkoholik..hm..
tak at se ti to v hlave brzy srovna, zdravim libi, bludi, anno a ostatni..letim zase neco delat, neb doma rodeo, ale ozvu se kraaaa...
petrata

Dívky, nechlastejme, pak doletíme kam se nám zachce!
Liba

Je to pravda, máme víc šancí někam dolétnout. I já se snažím a Líbo a všem ostatním, moc děkuji za vše, co jste sem napsali, moc mě to pomohlo a doufám, že i do budoucna.
linda

Hezky vecer, i me to tady moc pomaha,diky!!!
Annyka

ale ale vitam nejake nove duse alkoholicke, lindo anyko ahojte divky, klidne piste..ono to v nekterych momentech fakt pomuze a sila letky strizive bude vetsi..jak je to s vami? zeny ?
petrata

Zdravím letku a samo,že nové účastnice
No nejdříve něco pěkného...,máme krásné počasí...????
Teď něco nepěkného....,v mém okolí je mladý člověk co má potíže asi jako my..Ani by mě to nenapadlo.Ale i to se stává jak jsem se tu dočetla.Zatím tomu nevěří,ale uvěří....,až bude vnímat??Je mu 21 let a musel být hospitalizován....po prvé,ale jen já vidím co se s ním děje????Zatím mlčím,třeba se to vyvrbí k něčemu lepšímu,ale to se uvidí později.
Ale mám z toho divný pocit.
Ale jinak Vám všem přeji krásný čas a obrovskou pohodu.
Čauký.
Bludička

Bludilo, zdravím Tě a tomu mladýmu můžeš doporučit tuto diskuzi, může jen číst, třeba ho to nakopne.Uvidí Ivanku, ta je mladší, a přestala, je bezva.
Liba

Stránka: 1...59606162636465...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter