Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...60616263646566...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
Zatím se držím, skoro každý den sem chodím, čtu a utvrzuji se v tom, že stojí za to nepít. A každý den bez alkoholu stojí za to, i když ty dny zrovna nejsou růžové.
Linda

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zdravim letku, uf..tak jsem tu vcera mudrovala s ostatnima stran alkoholismu co je a neni a fuj zdal se mi alkoholicky hnusny sen, to se mi stalo poprve, ale je to opravdu neprijemne, jak si mozek tu bezmoc a ten pocit ze clovek se zase dostal nekam kde nechtel pamatuju...fuuuuj, uplne jsem stastna ze to byl jen sen..no vida..uz nebudu moc mudrovat,tak pekny a strizlivy den vam vsem..
petrata

Petrato, znám ty sny, humus.Mozek se bouří, chce pít, tak pozor.
Liba

jsem libo velmi pozorna...a rada ze jsem na to byla upozornena, a sranda ze v realu me to ani nenapadne..mazana svine ten alkohol to je..ale ne, ja uz nechci zpatky, ne ne...mejte hezky vikend, ja zase budu na cestach, ale letim stale rovne, kraaaa
petrata

Těší mě, že zrovna taky někde sedíš, před pár minutama jsi napsala, jsme si tak blízko, přitom ani nevíme, kde která žijeme.Právě o těch snech jsem psala už kdysi, vím, jak mě zaskočily, bylo to zlé, brečela jsem v noci, a už, už jsem hnala do hospody,vydržela jsem.To je tak živý sen, že se člověk vzbudí, a myslí si, že to byla pravda, že zase pil, já v tom snu i cítila smrad alkoholu, i jak mě teče do žaludku, hřeje....brrrr.
Liba

fuj taky jsem se vzbudila hnusem a znechucenim sama nad sebou...
ten pocit zklamani a smutku si ten mozek pamatuje asi uz naporad..brrr, no nastesti jen sen, no prezila jsem horsi veci libi, mej pekny cas a uzij vikend, pa
petrata

Asi budu něco makat.Je u nás pouť, sláva, vnuci mají všichni černý kašel, sere mě to.Slávu si uděláme jindy, ale ten kašel je zlá nemoc, nejhorší je , když trpí děcka.Na centrifugu jistě nepůjdu, tančit taky ne, takže vyrazím asi na houby, a zahrádka, a sušit bylinky a tisíc dalších věcí.Možná taky vyhlásím stávku a budu se flákat.Měj se , směj se, ten smích je lék nejlepší.
Liba

to vy uz se s tim kaslem trapite docela libi douho, no tak vsak uz jsi taky prezila horsi veci...slunko babiho leta v lese to je prima medicina..
petrata

Ahojte,

Na škole (střední) jsme měli hodně rýsování...postupem časů jsem nenáviděla rýsování... Nenáviděla, protože se mi třásly ruce a já nemohla rýsovat, mohla jsem dělat náčrty od ruky, ale bylo to stejně hnusný.
A dneska.. Jsem dělala 3 rysy do školy. Zase podobný rýsování jako na střední. Teď už to mám hotový a..... Když jsem dodělala 1. papír, tak mi došlo kolik se toho zas změnilo.. Seděla jsem, něco měřila, čárala od ruky a tentokrát se mi netřásly ruce. A to srovnání mezi tím co BYLO a JE... Jsem ráda za to, jaký to je

....rysy mám hotový, jsem spokojená, líbí se mi to, vlastně jsem si to i užila, bavilo mě to....
Zítra ráno jdu na jednu školní sportovní akci, fotit.. Těším se
(pamatuju si tu akci minulý rok, zase jsem tam měla fotit.... nefotila jsem.... opila jsem se, foťák nechávala na stativu a vždycky se "nenápadně" vypařila za keř a tam se posilnila. Pak se chvilku opírala, něco nějak nacvakala a zase šla za keř napít se.. Moc si nepamatuju, jak jsem se doplížila domů, se všema věcma....)

Teď jsem vlastně šťastnej člověk... SVOBODNEJ člověk... Když takhle srovnávám to, co bylo a co je... Jsem šťastná, že teď jsem někde jinde, než minulý rok...
Ivana

Ahoj Ivi,gratuluju,presne vim o cem pises.Byly roky,kdy jsem se musela posilnit jen proto,ze jsem mela mluvit s kamaradkou.Nechapu to,jsem celkem sebevedomy clovek,tudis to pripisuju alkoholu :-/Fandim Ti a drzim palce,stejne tak sobe,dobrou noc ,Marky
Marketa

Stránka: 1...60616263646566...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter