Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce
|
|
Veliká gratulace  Moc dobře vím o čem píšeš. Mně se sice ve škole ruce netřásly, ale připoměla jsi mi mé období co se týče práce, kdy když jsem věděla že na druhý den budu mít důležité jednání a budu muset vystupovat před lidmi (byla jsem totiž veliká trémistka), tak jsem se prostě večer předtím "zlískala" chlastem abych to tak neprožívala. Joooo to jsem byla fakt "chytrá", druhý den jsem byla nepoužitelná a musela jsem se moooooc přemáhat a snažit abych to nezvorala. Nebo několik situací kdy jsem musela v práci chystat občerstvení pro zahran.návštěvy a mi se tak třásly ruce, že jsem nebyla schopná donést kafe v jedné ruce..... pro někoho třeba hloupost, ale pro mě ponížení, za které jsem si mohla sama. Nejraději bych si fakt nafackovala  ale minulost už nezměním. Dneska se mi ruce netřesou, ani když mám trému, protože si žádnou "berličkou" nepomáhám... když si vzpomenu co jsem nadělala kravin "kvůli chlastu"...
|
|
Týnka
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj milá mladá slečno Ivo,
několikrát jsem si tebou psala, když jsi zápasila sama se sebou,raduju se s tebou, pamatuju se, jak jsi psala o rýsování, focení, jak se nedařilo, díky tobě milá Ivo je to teď jinak, udělala jsi správné rozhodnutí, už si nechceš ničit zdraví a osobnostní růst
ještě jednou hezký pozdrav posílám a fandím
Květa
|
|
|
|
|
|
|
Zdravím ptáčata známé i nové
Vidím,že se všichni držíte a snažíte....moc krásně se to čte.
Ale vím,že je to pro nás všechny moc těžké a proto držím palečky ať to tak pokračuje,ať je to lepší a lepší.
Mějte se krásně.
|
|
Bludička
|
|
|
|
|
Ahoj Peto,zdravim Te a vsechny odvazny lidicky tady.Vcera jsem si pred usnutim projizdela pribehy a zalovila jsem v tech nejstarsich,abych videla vase zacatky.A cetla o Tobe,jak jeste vlastne ani ne pred rokem jsi tu pomalu zacinala hledat,bojovat,ptat se,byla jeste trochu nesva a nevedela tak uplne,co Te ceka.A je uzasny videt ten pokrok za necely rok,s jakou jistotou,radosti a presvedcenim o krasne ,strizlive budoucnosti tu pises nejen o svem zivote,ale i dopujes ostatni,zatim jeste tapajici v mlze  ).Take jsem primo hltala diskusi s MOvou-divkou s krysou,jak se jeji nestastna dusicka trapila-to je snad jeste horsi nez alkoholismus-na ten je aspon lek-nepit a bude dobre,ale nemocna duse...bylo mi ji tak lito,nevite nekdo,jak se ji dari?Nemela jsem uz cas to docist,i tak tady na netu travim delsim dobu nez bych mela,prcek mi dava hodne zabrat a domacnost tak trochu zanedbavam,jak tu vysedavam denne,budu to muset trochu omezit  ).Tak krasne pondelni ranko vsem a ja se zas ozvu,az pujde malej spat.Marky
|
|
Marketa
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Diky Bludi,i Tobe preju bajecny strizlivy den a diky za silu a inspiraci,kterou tu rozdavas:-)Marky
|
|
Marketa
Senior Boarder
|
|
|
|
|
no market diky, tak je to takovy vazne beh na dlouhou trat i s temi pady a vstavanim, ale co jineho zbyva...uvedomit si a vykrocit a sebejista co se tyka alkoholu teda nejsem,
zrovna vcera jsem si vyrobila takovou alkoholickou situaci, ale uz zase letim rovne a strizlive, clovek tak zna ty jasne stavy mysli a vi o co se muze oprit a liba mela pravdu s temi sny,
mozek to tak signalizuje...mam chut pit...no je treba byt stale ve strehu, takze tak, napis pak jak na AA, tesim na zpravy
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Peto,diky za prispevek, muzes mi priblizit,co myslis tim ,ze jsi si vyrobila alkoholovou situaci??To jako,ze jsi neco pila nebo jsi mela na male?Me celkem naskakuje husi kuze z tohom,je je zde hodne upozornovano na to,ze clovek musi byt stale ve strehu.Me uz par dni muj mozek naseptava to,ze jako ok,jen si bez do tech AA,nepij si,ale az prijede kamaradka se kterou jsi vzdy chodila na vinko a pujdete spolu omrknout to nove obri nakupni centrum,zajdes si s ni hezky jako vzdy na neco dobreho k jidlu,ted tam mame i vynikajici sushi restauraci-a k tomu si das trochu sake-ryzoveho vina-to ti nic neudela a takhle pekne se se mnou,alkoholem rozloucis!A verte nebo ne,nemuzu tuhle myslkenku dostat z hlavy.No ti,co uz si prosli vzestupy a pady tomu urcite veri a hlavne to znaji,ale pro me to je neco noveho.Premyslet uz ted nekolik tydnu predem(kamaradka je ted na dovolene),ze az prijede,zda si s ni to posledni vinko dam.Je ten mozek opravdu az tak mazany a zavislost tak silna,ze by uz predem kalkuloval,kde je moje slabina??
Jinka do AA jsem dnes zavolala a mam teda zitra prijet,chvilku pre 19h,pan na telefonu byl super,take alkoholik -abstinujici.Tak mi zitra drzte palce,pa Marky
|
|
Marketa
Senior Boarder
|
|
|
|
|
no market nevim, nic na co bych byla hrda, ale dobra, po velmi narocnem pracovnim vikendu, kdy jsem musela byt zcela soustredena a makala velmi jsem prijela domu a hlava mi bzucela jak vcelin, ok dam koupel a jdu spat, a lezim a lezim a spat nejde, tak vezmu klice od auta ze si na pumpe koupim nealko a
tak jedu a koupim si lahev cerveneho a tu vypiju a konecne usnu.
rano je mi divne a tupe a vzpominam na stare casy s kocovinou a vim ze ted zas zase strizlive...no tak nejak, proste se to stalo a zacinam zas znova, nevymlouvam se, nehorekuju, vim ze jsem alkoholicka a jsem stastna ze to nebudu tahnout dal..no market nevim jestli je to to co jsi chtela slyset?? ale nebudem tady pred sebou na nic hrat, ze ne, to je proste ten muj kvartalni alkoholismus..tentokrat cca 3 mesice bez problemu..tak treba jednou dam i rok..den za dnem, zdravim i ostatni..snad to ani nekomentujte..ja vim, ze to neni ono, ja vim..
|
|
petrata
|
|
|
|
|
Nejvíc jsi uškodila sobě, zahodila jsi těch pár hezkých dnů, škoda.Měla jsi mě zavolat, nebo si říct, že tu noc přežiješ, a určitě by Ti bylo lépe, ne smutno.Určitě to není návod na kontrolované pití, málokdo to ustojí, intervaly se budou zkracovat, pozor.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
ja to libi vim, ze ublizuje jen sobe...a vidis me se zdalo blbe nekoho v noci otravovat, priste az me to popadne zavolam,,,a to je jasne ze to neni navod ...to je muj alkoholicky pribeh, usetrete si zkusenost...nic noveho jsem se nedozvedela, a jsem zase na startu...tak nejak
|
|
petrata
|
|
|
|