Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...62636465666768...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
Ahoj Peto,diky za to,ze jsi se podelila o sve uklouznuti,jsi statecna,jasny,ze by bylo jednodusi nenapsat nic a jet dal,jakoby nic.I to urcite pomuze par lidickam,kteri by meli pocit,ze usinaji na vavrinech-takze ne,ne,ne,nebezpeci ceka vsude.Nemyslim si,ze te tu nekdo tady za to bude soudit.Vzdyt tu neni nikdo,komu,by se to podarilo napoprve.A ze jsi neudelal zrovna tu nejlepsi vec-vis sama nejlip,to ti opravdu nemusi nikdo pripominat.Jen si tim nenech vzit ten optimismus,ktery tu cisel z tvych prispevku,ze to jde-a ano to urcite pujde!!Drzim Ti palecky i sobe,taky se mi to nedari prave uplne dle mych predstav,ale co,dulezite je neprastat to zkouset!!Pa a dobrou ,klidnou noc,Marky
Marketa
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Peťko, kdykoliv radši volej, než to pití.Ta jedna zvládnutá flaška je velice zrádná, únava, stresy, i radost, bolesti, ty jsou furt s náma, a ještě pár lahví, pak budeš znechucená sama se sebe,a rozjedeš se nejvíc,vzdáš to, bude se Ti to zdát zbytečné, únavné, pořád přestávat, začínat, nebudeš si věřit, vybodneš se na vše, budeš naštvaná, cítit se trapně, blbě, a vykašleš se na to přežívání.Znám to.Vím, že by Tě byla škoda.
Liba

diky libi, priste volam, nic nerozjizdim, vracim se k strizlivemu ziti, znam jej a je mi s nim lepe, jsou to nejake 3 mesicni intervaly a zkrat v hlave..to je takove nejvice sokujici,jakoby to byl v te alkoholicke hlave nejaky mechanismus...tentokrat i s tim snem...no nema cenu se v tom patlat...
ale nenadelam nic, zacnu zase od zacatku, prave dnes se nenapiju a uvidime co bude dal, mejte pekny cas a nepijte damy, nestoji to za to...
petrata

konec dobrého a šťastného období....
Ivana

ne ne ivo...ja se vracim k tomu strizlivemu, to uz si nenecahm vzit...jen jsem zase zbytecne spekulovala a no...co rict, jak psala liba ubizuju jen a jen sobe, jak ty? se mas?
petrata

nemám se...
vlastně teď jsem v naprosté pasti myšlenek, a nevím proč...
jsem naprosto v ........ pekle
Ivana

jejda ivo a jak to? my jsme fakt nepoucitelni..akoholici jedni...
a co se stalo? ja mam teda taky tezkou moralni kocovinu...ale furt verim na lepsi casy, napis chces li..ach jooo..
petrata

já vlastně nevím.. doma to je klasika, mě by to přece nemělo rozhodit...
ale pak pro mě chce někdo něco udělat a mě to rozhodí.. nechci aby pro mě někdo něco dělal.. nějak se staral, strachoval....
a v rámci toho, jak nechci mít s nikým vlastně nic společnýho, tak... vlastně chci být sama, ale pak jsem v prdeli, protože chci být sama... v totální prdeli.. takže teď mám nějakou hnusnou depku a nejradši bych
Ivana

zlato hlavne nic nepij a nekur, to prejde, ja ti tak rozumim,
proste je to nekdy narocne a ne uplne podle nasich predstav...jo nechat ostatni at se taky staraji ...to je velke umeni zivota...
tak ivano neblbni...a ja nevim ani jak te podporit? proste jsem tady, cela rozbolavela ze sveho selhani a jen ti chci rict...alkohol a jine latky nic neresi...no vsak vis sama, palce ti drzim ani nevis jak...
petrata

...pekne, ze myslis jak na chlast, tak kurivo...
je to idiotsky... vim, ze mi s chlastem nebude fajn, ale stejne se chci opit....
...nechci zadnou podporu... jsem proste pitomec...
Ivana

Stránka: 1...62636465666768...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter