Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...66676869707172...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
Hlásím 6. den a 4 měsíce k tomu. Všem doporučuji a myslím na Vás, kteří jste na tom stejně jako jsem byla já před zmíněnou dobou.Chce to sílu říci si NE, ale je to jen v hlavě. Jsou důležitější věci než schovaná flaška. Věřte mi.Žádné deprese, nevím, co to je,všechny bolesti jsou pryč a moje rodina zase zpět. Stojí to zato.
Andrea39

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak to určitě gratuluju. Jen dodávám, ale to říkám pořád i sobě, jen neusnout na vavřínech, nemyslet si, že i když je nám dobře, tak někdy může přijít ta chuť zase něco "řešit" chlastem.
Mít k abstinenci pokoru a být stále ve střehu.
Tak ať se Andreo daří dál .
Anna

Ahojky,dravím Vás statečné .
Omlouvám se,že jsem se odmlčela,ale synovi klekl noťas a tak mi ho okupuje.
Ale i tak vám nebudu lhát....,mám nějaké depky a nemám povahu na to,abych vám kazila náladu.Snažím se to jó,ale jak dlouho to potrvá to nevím...
Ale moc vás všechny zdravím a hlavně letku,i karamboly jsem zaznamenala...
Libuško a ty vydrž,jsi ta naše virtuální a nejlepší dušička co dává naději.A samozřejmě to platí i pro Annu,jste na stejné notě a jste úžasné
Tak se mějte moc krásně a držte mi palečky.
Bludička

Bludičko, bludičko, nám nekazí nálada, když se ozveš, že máš depky, ba naopak. Když se dlouho neozýváš. A neboj se, že na tebe nemyslím. Nemysli si, taky toho mám někdy nad hlavu, jen jsem se odnaučila to řešit pitím a naopak jsem se naučila řešit jinak.
Tak někdy napiš, to je tak trochu rozkaz, jasný.
Anna

Depky patří k naší nemoci.Jsou.Bludi, a Ty jsi naše, takže fakt piš, Tobě se uleví, my třeba nějak pomůžeme.A rádi!
Liba

Také všechny zdravím,
na mne také v poslední době nějaká depka leze. myslím si, že je to ta podzimní. Tak holky, musíme se snažit, ať nás nepřemůže. A přesně souhlasím s Annou - hlavně neusnout na vavřínech, být stáůe ve střehu. A Bludi, radši piš i o té depce - sdělená bolest, poloviční bolest.
Magda

Tak Magdo, jestli teď už tě přepadá podzimní depka, tak co teprve dneska. To je počasí, co? A ze dne na den. Jako by to nemohlo vydržet do vánoc. Pak trochu sněhu a zase teplo.
Anna

Ahoj Líbo a všichni ostatní, Líbo díky za soukromý meil, kdybych akutně potřebovala, věřím,že tam budeš.Snažím se letět rovně, ale bohužel se to občas vymiká kontrole, ale už nejsem ta s oknem. A navíc jsem řešila ty závislosti dvě, myslete si o mě co chcete, ale jako první jsem musela vyřešit závislost na ženatým milencem, se kterým se stýkám cca 15 let. Jak těžký pro mě bylo říct, že to musím ukončit, to bylo hrozný.Tak jedno je za mnou a ta druhá potvora je daleko horší. Tak doufám, že to snad nějak zvládnu.
Linda

Marketa
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 08/10/2011 05:05 Provedl: Smidova.

Lindo, trvalo ten vztah dlouho, bez nějakého řešení, mě by to teda dost ponižovalo, podle mě jsi udělala moc dobře s tím ukončením vztahu.A s alkoholem skonči taky co nejdřív, úplně.A Markét, co je????
Linda

Stránka: 1...66676869707172...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter