Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...67686970717273...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
Pardon, myslela jsem na Lindu a napsala jí místo sebe.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Aaaale,napsala jsem tu sahodlouhy prispevek a kdyz jsem si ho po sobe rano precetla,zjistila jsem,ze si jen nalhavam.Na AA jsem opet nebyla,ne ze bych nechtela,ale manzel ted casto chodi na nocni rovnou z prace,musi ted trochu honit penize,budou dane a nemame hlidani....Mohla bych jit jiny den,na jine misto,ale to bych tam musela jet metrem a je to na dyl,vracela bych se v noci a to v nasi ctvrti neni zrovna nejbezpecnejsi a navic jsem si rikala ,ale co,tak pockam na dalsi stredu,stejne nepiju.Jenze vcera mi volala kamaradka,ze pujdem na nakupy a to jsme si to vzdy tak super uzili-po obchodech,pak do restaurace,dobre jidlo,spolecne lahev vina..A ve me zacal hlodat cervik,ze mi tyhle chvilky budou strasne chybet,vlastne uz chybi a zacala uvazovat o tom,jestli opravdu jsem ta alkoholicka,jestli treba nejsem jen pijan,ze se nechci opit,jen si obcas takhle neco dat....Ja,vim,ja vim,asi to nejde ...
Jinka Lindo,moc gratuluju k prekonani jedne zavislosti a drzim palce s druhou.Ono clovek by nemel soudit,pokud sam nezazije.Napriklad- jsem hodne vudci typ a rada si delam veci podle sebe,rozhoduju casto i vztazich a mam rada urcitou silu a moc.Nikdy jsem nechapala zeny,co byly ve vztahu s muzem ,co je nejak ponizovali nebo bili,rikala jsem si-tak tohle by se me nikdy nemohlo stat!Mam preci svou hrdost!No a stalo se,je to hodne let zpet,ale stalo,stacilo se blbe zamilovat,sice jsem to nakonec ukoncila ja a po roce odesla,ale uz ted nesoudim nikoho za nic...
Tak zensky,chlapi-drzme se ,Marky,zdravim vsechny!!!!
Marketa
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Ahojky Kočky
Tak zas mám příležitost a píši a tak jí využívám k poděkování Vám všem,jak mi pomáháte...je to prima.
Doufám,že podzimní depky zatím ještě nepropukly v plné míře,a že snad nám zůstalo kousek sluníčka a teplíčka na nějaký čas dopředu.
Zdravím úplně všechny a mějte moc krásný čas a pohodu.
Pa
Bludička

Já si nemyslí, že bych měla nějakou podzimní depku. Já tento počasí jenom tak nějak nemám ráda, dalo by se i říct, že mě...Depku z toho, ale budou mít naše čubičky, protože se s nimi nikomu nechce ven.
Anna

Ahojky Ani.
plně ti rozumím...,já mám maličkého psíka a též jsem jediná kdo s ním chodí.A opravdu už zebe .
Bludička

Ahojky vsem a doufam,ze se muzu priradit,presto,ze se mi to hned na poprve,co jsem se definitivne rozhodla prestat nepodarilo ... ackoliv jsem byla presvedcena,ze ja pomoc nepotrebuji,ja tak daleko nedosla.No pravda je takova,ze jsem mozna nezasla az tak daleko,abych mela fyzicke priznaky ci alkoholove sny o kterych jsem mimochodem slysela tady poprve,ale...samotne mi to asi nepujde,chute jsou velke,ne se opit,ne pit tajne,ale zajit si na veceri dat si sklenku,dat si po tenisu pivo,dat si vecer,kdyz je manzel na nocni a malej spi sklenicku dve.....
Zitra me cekaji prvni AA,mam v sobe smisene pocity,ale uz ne hruzu,mejte se,drzte se,pa Marky
Marketa
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Marky, jdeš mezi své, vůbec se nemáš čeho bát, těš se!
Liba

Ahoj všichni,
tak depku už mám za sebou. Játo mám nastavené jinak - já nemám depku, když přijde tzv. dušičkové počasí, ale předtím než přijde. Také se řešily ve firmě otázky, zda vůbec ta naše firma bude fungovat dál, či ne, a to člověku nepřidá. Zatím to vypadá, že to s ní dopadne dobře. Tak držím palce všem, aby vás teď ta depka nezastihla, když už je na ni to opravdové počasí.
Magda

Ahoj Žabky,
nebudu kecat,ale i já mám své depky a mouchy.Ale co vy?
Píšete všude možně na fóru,ale o sobě nic moc....
Takže...,jak víme deprimující počasí je tu a všichni si ho užijem,ale to všichni...né jen my
Tak se pokusíme se na počasí vy... a třeba bude lépe
Takže vás moc zdravím a držme se.
Pa....
Bludička

Bludi, počasí změnit nemohu, takže se snažím vybrat z té hrůzy něco pozitiva, prší-ještě budou houby, zima- no a, je na ní čas, zase bude teploučko, a u kamen je taky fajn.....depky má fakt každý, v dnešní době je to normální.Snažím se tyto stavy neřešit lékama.Podzim je hezký, v lese je fajn, většinou si děláme blbou náladu sami.A smutky patří k životu, tak si zasmutníme, třeba i pobrečíme, a zase je dobře.
Liba

Stránka: 1...67686970717273...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter