Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...68697071727374...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 7 měsíce  
Ahojte,...
tak... 4 měsíce střízlivosti jsou tatam...
několik dnů opilosti za mnou... a vím co chci, ale dělám něco jinýho.. v hlavě mám asi prázdno..
Snažila jsem se si dokázat, že já.....
že nejsem.....
že tentokrát to zvládnu......
že to bude jiný......
a...???
co se mi podařilo dokázat?
není to jiný...
je to jenom o chlastu.... VŠECHNO je jenom o chlastu...
škola jde do kopru...
věci, na kterých mi záleželo jdou do kopru...

Ale....
asi je už načase se přestat ZAS chovat jak blb...
možná... jsem k tomu už dospěla...
že to NIKDY jiný nebude...

a... je mi to jedno
sakra, vždyť já VÍM, že život bez chlastu byl fajn, líbilo se mi to...
Ivana

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ivanko, je mi to líto.
Jen si uvědom, že proto, aby ti bylo dobře, nestačí jen nepít.
Já jsem to jednou vydržela pět měsíců, ale hlava přemýšlela stejně. Je potřeba něco vyřešit, s něčím se smířit,něco zahodit a nechat být. Najít na sebě co mi nejde, co neumím a naopak si všímat toho co mi jde. Kdyby jsi mě viděla dřív, nebyla jsem schopná jít něco zařídit, protože jsem v sobě měla zakořeněný pocit z dětství, že nic nedělám dobře. A teď dělám práci, kterou bych si dřív nedovedla představit. A jde to.
Ivi, nevzdávej to, myslela jsem na tebe, že jsi tady dlouho nebyla. Fakt se z toho dá dostat.
Anna

já moc dobře vím, že mi nestačí jenom nepít...
chtěla jsem být jenom jako každej druhej v mým věku...
žít si studentskej život, kalit...
chtěla jsem být jako všichni ostatní...
tak hrozně MOC! ! !
....tak jsem šla pít....
a vím, že si musím ujasnit, že nemůžu být jako moji vrstevníci..
bezstarostně si občas zakalit... Prostě to nejde
Ivana

Ahoj Ivi,presne vim o cem pises.Clovek chce byt "normalni",jako vsichni(skoro vsichni),okolo,jit si obcas zaparit,zajit na veceri A vinko,dat si par sklenicek s prateli....A ono to jde,parkrat a pak prusvih jako brno...Zacne ti pomalu dochazet,ze to asi nepujde,ale smirit se s tim,je strasne tezky,cloveku to chybi,vybavuje si ty hezke chvilky u alkoholu,pta se,proc zrovna JA???
Nez jsem zacala chodit sem na tyhle stranky,citila jsem se desne ukrivdena,proc zrovna ja nemuzu pit porad,jako ostatni,ted vidim,ze nekteri lide s tim maji jeste mnohem vetsi problem a pit ci nepit je u nich primo ptazka zivota ci smrti...
Tak uz se aspon nelituju a uz si nerikam-proc zrovna JA...
A taky uz vim,ze to nejspis sama nedam...
Minulou stredu jsem sla poprve do AA-teda mela jit,ale byla jsem z toho tak nervozni,ze jsem si odpoledne koupila 2 piva a vypila je,kdyz sel malej spat.No a pak jsem zacala panikarit,ze to ze me bude citit a ze tam jit nemuzu a byla na sebe tak nastavana.Stejne jsem ty 2 piva a ni pomalu necitila,jen jsem se musela o to vic premahat si nekoupit nic dalsiho a AA jsem prosvihla...
No nic,drzim ti palecky,neprestavej to zkouset,nevim,zda valcis sama nebo nekam dochazis,ale urcite to chce si nechat pomoci,je to moc zradne na to to zkouset sama.Tak snad se nam to tentokrat povede,nam vsem!!!Marky
Marketa

Iva už poznala, co je střízlivost, nyní i o co přichází s alkoholem.Určitě přestane pít, není první ani poslední, recidiva patří k alkoholikům, trápí ji, je to dobře.Má to blbý, že je mladá.Ovšem už ví!!!!!-co je alkoholismus, kde hledat pomoc, takže Ivo, jedem, jako s medem!Parta ať paří, jak chce, jejich věc, hlídej si sebe, když Tě nebudou brát jako abstinentku, není to dobrá partička,víš, kde najdeš lepší.Oni ať si dělají co chtějí, chraň sebe, pěkně sobecky, měj se ráda!Markéto-opakuji:Na AA se nemáš čeho bát, jsou tam jen stejně nemocní lidé jako Ty, určitě bezva, nemůžu se dočkat, až nám popíšeš, jak to u Vás chodí, co Ti to dalo, poznatky........Hezký den.
Liba

Včera jsem byl již podruhé na sezení AA. Cítím se tam opravdu dobře. Načepuji tam vždycky pozitivní energii proč nepít. Včera jsem si tam konečně trochu už ulevil, když jsem řekl něco o sobě. Jako by celá ta tíha spadla ze mě. Opravdu mi to tam pomáhá, že v tom nejsme prostě sami. Díky za AA..
Jíra

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 6 měsíce  
Markéto,
už nějakej ten pátek neválčím sama...
Chodím do AA... chodila, chodím, sakra teď přesně nevím.....
Líba má pravdu, že už vím, o co přicházím s chlastem. VÍÍÍÍÍÍÍÍM a dost mě štve, že to vím ale stejně dělám pitomosti. Když vím, jak je to bez chlastu fajn a že to jde a ....
Nevím jak to popsat...
Ivana

Ivi, já si to připomínám každý den, jak strašné to bylo. Proto mě to už nenapadne. Vím, že by se to prostě nedokázala zastavit.
Tak začni abstinovat, ale tohle selhání si připomínej, ať si víc a víc užiješ ten život bez chlastu.
Anna

...dneska zase 1. den bez chlastu
je to úsměvný
ale je to fajn

....fakt je, že i přes moje super bomba bezva cool zásady jak pít tak, aby to nebylo jako vždycky.... to dopadlo jako vždycky
a docela rychle ty zásady odpadly...
Ivana

Ivco,citim to uplne stejne....Ikdyz ted uz mam to rozhodovani o neco jednodussi,vzhledem k tomu,ze uz jsem mama a mam zodpovednost,ale jinka Te naprosto chapu a rozumim...
Marketa

Stránka: 1...68697071727374...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter