Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...72737475767778...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 6 měsíce  
Bludičko, už je lépe?Snad ano.Dnes bylo hezky, přímo jsem lítala se psem v lese, kdybych pila, čučím jak bubák, vzteklá na svět, na sebe, ale nepiju, žiju!Takže vzhůru, letíme!!!!!!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojky Křepeličky
Moc Vám všem děkuji za podporu a krásné písmenkování.V životě bych nevěřila,že pár napsaných písmenek pomůže.
Jo,jo,je to o pídinku lepší,ale hlavní je,že láhev žádná nepadla.
Libuško,když jsem četla,že když máš problém jdeš sekat dříví....,bože co bych za to včera dala kdyby mi tu někdo dal hromadu a pojď!!!To by bylo to pravé.
Holky vážně Vám všem moc díky,je to super vyvztekat se do....nebe???,nebo kam?A přijde odezva.Vážně díky,díky,že tato stránka existuje a hlavně díky,že jsem tu poznala super lidičky.
Pa a všem přeji,aby depresí bylo co nejméně a hlavně těch našich opíjecích choutek.
Díky moc,pa a mějte se co nejlépe
Jo a Libuško,u nás dnes bylo pěkně hnusné počasí,ale neva...Vy jste mi to vynahradily.
Bludička

..Bludi, taky doufám, že už je Ti aspoň o píď líp..

...já jsem si zrovna začala říkat, že už je to lepší... Že mě už přešla ta depka z několika prvních dnů střízlivosti...
Ale.... teď jsem se vrátila z jednoho srazu s kamarádkou. A.... vzpomínaly jsme na poslední akci (společnou akci, která byla cca před 3 týdnama...)Vzpomínaly jsme na ni, protože já jsem ještě po té akci neuklidila. Byla jsem tam jednou a když jsem viděla tu plnou láhev uprostřed místnosti jak na mě čeká a rozhlídla se po okolí a viděla jenom panákovníky a poschovávaný lahve. Tak mi nebylo zrovna hej.... a tak jsem od té doby do té místnosti nešla... Až teď.
Vzpomínaly jsme. A mě se to asi docela i líbilo. Vlastně jsme tam moc nevzpomínaly.... ono tak moc ani nebylo na co. Vlastně ani nevím jestli jsem mluvila o té akci o které mluvila kamarádka... Celkově si z těch akcí zas tak moc nepamatuju. Všechno se mi to nějak tak slilo a mám v tom chaos.
.....bavily jsem se o Silvestru. V průběhu několika uplynulých kaleb jsem se s kamarádama domluvila na Silvestr. Jaká to bude parádní akce a že to podnikneme na dědově chalupě. Samozřejmě jsme se už domluvili na tom, jakej chlast a kolik vezmeme = ohromný množství.
K tomu se mi blíží 20tiny... Všechny moje oslavy byly kalby/ ožíračky. Teď...???
.....teď na mě padá to, že já bych tak hrozně moc chtěla být jako ostatní moji vrstevníci. CHCI BÝT NORMÁLNÍ JAKO ONI.

.......jsem hlupák
Ivana

Normální, moderní !! je neopíjet se do mrtva.Zatím přežíváš své hezké roky, mládí, od kocoviny po kocovinu,myslíš, že je co závidět, že je to dobrý?Nevěřím, že všichni mladí jen pijí do bezvědomí.Pár měsíců jsi byla střízlivá, jaké to bylo?Mlátí se Ti ty myšlenky v hlavě, chtěla by jsi pít i nepít, trápíš se.Je Tě velká škoda, jsi bezva kočka, opilou Tě neznám, střízlivou jsem Tě poznala ,přála bych Ti, i sobě, abys nepila, vydržela to, našla si cestu k abstinenci, a šla po ní, dokázala nepít nafurt,a poznala ten pravý, dobrý život.Už najdi tu chuť do života a rozjeď se.
Liba

Copak se stalo?Všichni jsou namol, nebo abstinují, je jim dobře, kašlou na diskuzi?
Liba

Ahoj Libusko a vubec vsichni!!!Ne namol ne,ale par sklenicek obcas bylo,samozrejme na to hrda nejsem,snazila jsem se,ale nevydrzela.Od jedne holciny v AA jsem se dozvedela,ze tohle je na zacatku bezne a at na sebe nejsem moc tvrda,ze se do toho uzdravovaciho procesu musim jen vic ponorit,chodit casteji na schuzky vic cist a vse mi casem dojde a i najdu zpusob,jak vydrzet...Tak jsem se rozhodla chodit 3x tydne na AA i presto,ze to znamena,ze to bude o vikendu,kdy mam nejvice prace,kdy vetsinou s manzelem jezdime na vylety,kdy chodim cvicit,navarim na nekolik dni,dodelavam resty z celeho tydne,kdyz s malym a manzelem skoro kazdy vecer na nocni nic nestiham....Uvedomila jsem si,co je priorita-nepit,vse ostatni pocka a musim pro to udelat co je v mych silach.Docitam knizku "living sober",ktera ma krome jineho i nekolik dobrych tipu ,jak prejit ty chvile,kdy ma clovek neovladatelnou touhu se napit.Mela jsem si udelat 24h plan,co ten den budu delat a predem se na tuto situaci pripravit,kdyz to na me prijde,co udelam.Driv jsem myslela,ze zavcolam manzelovi nebo nekomu z AA,ale nakonec jsem to nikdy neudelala.Hadalo se mi to v hlave minimalne 2h,nez jsem nakonec sla a koupila si sedmicku vina,ale nezavolala jsem ..(.Tak jsem si vymyslela jiny plan-nahrala jsem si na mobil 16ti minutove video,kde jsem si pripomela vsechny ty bolesti,co me a memu okoli alkohol uz zpusobil,co mi to dela se zdravim,jak me to nici psychicky,jak uz nechci po 150te slibovat a zacinat znovu,to ze toho nakonec stejne vzdy 2.den lituju,ze jsem jak prejeta vlakem,mysl zamlzena,nic se mi nechce,jsem podrazdena,nemam trpelivost s malym apod...Abych se ujistila,ze si to video pustim,az bude treba jsem musela prisahat na zivot sveho syna,ze to tak udelam,takze vim,ze to udelam.Zda mi to pomuze,abych si nekoupila nic k piti nevim,zatim jsem to nemusela zkouset.Nic lepsiho me momentalne nenapada a doufam,ze to bude fungovat....Drzte mi palce,stejne tak jako ja drzim vam vsem!!!pa pa a krasny vikend Marky
Marketa

A Markétko, stačí jen vydržet, dodržet.Moc Ti to přeji.Však až přijdeš na chuť střízlivosti, už to bude lehčí, bezva, uleví se Ti moc, a díky za dobré zprávy.
Liba

Ahoj Libusko,dekuji.Teprve az nadovno mi zacalo dochazet co vsichni myslite o te pokore.Zjistila jsem,ze to neni tak jednoduche,jak jsem si myslela,ze to bude.A nejspis poprve v zivote pocitila obavy,zda jsem dost silna.Predtim jsem si stale rikala,kdyz si byla tehotna,nedelalo ti zadny problem nedotknout se alkoholu,ale to sem nesmela,alkohol v tehotensvi je pro me naproste tabu a tak muj mozek ani nekalkuloval.Strizlivosti jsem prisla na chut uz davno,nikdy jsem nepila vice jak 2 dny za sebou a i v dobach meho nejvetsiho piti prevazovaly dny strizlive nad temi opileckymi a vzdy jsem milovala ty rana,kdy clovek vstal svezi,vsechno mu slo od ruky,nebylo mu blbe,myslelo mu to na 100%...vsak vis.Jenze jsem velmi podcenila vaznost meho onemocneni-alkoholismu.Alkohol se nevzda jen tak lehce,jen proto,ze jsem si rekla,ze uz dal nechci.POchopila jsem,ze na sobe musim pracovat a to nejspis celozivotne,ale to je vlastne super zprava,jelikoz 12 kroku ti nejen pomuze od alkoholu,ale hlavne z tebe dela mnohem lepsiho,kvalitnejsiho cloveka a to je preci desne fajn )Dobrou noc,Marky
Marketa

AHOJTE,...

...přemýšlela jsem, jestli to psát.
Ale přecejenom několik lidí odsuď mi dost pomohlo.
Noooooo....
Všechno jsem řekla našim
...konečně jsem ze sebe vysoukala, že mám problém s alkoholem, že chodím k terapeutce, že chodím na AA...
koooooooooooooooooooooooooooonečně už nemusím lhát!
Po tak dlouhé době já můžu jednat férově, můžu říct pravdu, že jdu na AA.... Spadl mi kámen ze srdce. Naši to přijali úplně skvěle. Podpořili mě ..... Udělali hodně pěkných gest a řekli plno vět, který bych si nikdy nedokázala představit, že řeknou. Všechno jsem viděla v nejhorších barvách... ale nakonec realita byla naprosto jiná. Naši jsou doopravdy super. Dokonce jsem to řekla ségře. To bylo nejhorší. Hrozně moc divný...
Ale už to ví...
Konečně mám pocit, že jsem svobodnej člověk. Nemusím nic tajit. Konečně můžu nějak tak pořádně začít něco dělat. Nemusím se schovávat. Jsem fakt neskutečně ráda, že jsem jim to konečně řekla....
Ivana

Ivano
Anna

Stránka: 1...72737475767778...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter