Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...73747576777879...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 6 měsíce  
AHOJ taky milá Ivo,
máš u mě velký obdiv, tak velký posun, to musela být rána, když ti ten kámen spadl ze srdíčka, souhlasím s tebou, je v tom velký kus svobody, když tohle člověk dokáže, tvoje sestra má nad čím přemýšlet a rodiče máš skvělý i s chybama, které má každý rodič.
V životě dokážeš hodně, máš v sobě základní předpoklady na kterých budeš moct pracovat s čistou - chytrou hlavou.
Moc ti to přeji i ty nové lidi s kterými se seznamuješ a můžete si tak být vzájemnou oporou a pomocí.
Květa
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ivano..to je velka vec, gratuluju..parada..a radost mam velikou...
petrata

...DĚKUJU...
za všechno
Ivana

Ahojky bando
Tak jsem se trochu zatoulala,ale neopíjela se...jen trochu hloupá nálada a též mi tu okupovali noťas.
Koukám,že přibyly nové dušičky a jedna stará známá dušička udělala velký krok kupředu(kdo to asi byl??) Super Ivuš,jsi odvaha,tak už žádné podceňování!!!Já věděla,že to jednou přijde.
Tak se pěkně držme a ať je nám fajn i když venku už to není jako v létě.
Mějte se krásně.
Bludička

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 5 měsíce  
Zdravím,tak nějak mi ten net vypadává...
A co vy ostatní bludičky,změnily jste směr???
Libuška je vždy a všude,jako naše mamina co hlídá ty nezbedné dětičky,ale co jinak na tomto vlákně?
Máme potíž s dodavatelem netu,je to mladý kluk a je věčně mimo.A jelikož máme domeček,tak nám to tu nikdo nechce zproztředkovat,málo lidí....nevyplatí se..
Ale jinak pište,alespoň čtu.
Pa a držím palečky.
Bludička

Ahojte,
tak u mě to sviští dobře...
škola je fajn a na nic jinýho vlastně skoro není čas... ,ale nevadí
měsíc střízlivosti za mnou a... vzhůru do nekonečna
Je fajn být střízlivá! ! !
Ivana

Ahoj Ivano, moc ti fandím, četla jsemtvé příspěvky a máš můj obdiv, já mám bohužel maminku alkoholičku, nedá si říci prosby, vyhruzky, pláč, nic nezabírá, léčila se před 10 lety, nepila a loni se to v prosinci zlomilo a pije zase, je společensky vyřízená, sama nechce a já násilím nic nezmuzu, trápí všechny okolo sebe, pořád řešíme jen jí, ani to, že bratr s manželkou čekají v breznu miminko ji nemotivuje a opijí se dál.....kéž by to dokázala jako ty
Lucie

Ahoj Lucko,
...děkuju za fajndění

Já jsem měla doma takovej zvláštní vztah s rodičema. Vlastně jsme si byli naprosto cizí (teď se to mění, po tom, co jsem jim řekla - přiznala, že mám problém s chlastem....)
Pro mě byla rodina kamarádi. Který jsem svým pitím ztratila, ale tehdy mi to bylo jedno. Bylo mi jedno, že jsme se odcizili a já se teda odtrhla a žila si svůj diskopříběh.
....Jak už tady bylo X-krát řečeno.... a já se s tím názorem ztotožňuju, tak alkoholik sám nechce, tak je všechna snaha zbytečná.
...když si vzpomenu na to, jak mě kamarádka prosila ať tak nepiju. Jak brečela a snažila a snažila se mi promlouvat do duše... a já jsem ji odpálkovala s tím, ať jde do prdele a nechá mě být..! Stydím se za to, že jsem několika nejbližším lidem hodně ublížila.
mrzí mě to....
Ale tehdy šlo jenom o chlast, chovala jsem se jak.....

Teď doufám, že jsem pila už naposledy. Nechci se vrátit z5 tam, kde jsem byla...
Ivana

Zdravím všechny bojovníky a bojovnice
Nějakou chvilku jsem tu nebyla,ale jak to šlo tak jsem četla.
Je méně času,úklid,pečení,vánoce za dveřmi a samozřejmě přiznávám,že jsem si musela udělat i velký úklid sama v sobě .
Ale snad je už vygruntováno a bude jen lépe.Tak vás moc zdravím a přeji všem klid a pohodu.
Bludička

I já zdravím Bludičku a všechny další. Jsem teď trochu nemocný, ale je fajn. Střízlivě. Doufám, že se máte stejně hezky, dejte o sobě vědět. Lukáš
Lukáš
NSJK
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž kazikl157 Místo: Týn nad Vltavou
Mějte se hezky a hlavně střízlivě

Stránka: 1...73747576777879...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter