Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...74757677787980...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 5 měsíce  
Bludilo, aspoň Ty se ozveš, kde všichni jsou???Letko, co je?Nezlobí křídla?Vyrážíme zvesela na výlet Vánočním blázincem???Já už dopékám, pro bezdomovce mám asi 4 kg, ještě nepečené, končím, a jdu taky gruntovat, doma v sobě uklízím každý den, radši míň, než potom fůru bordelu.Tak moji nejmilejší, letíme zvesela, přímo, rovně a radostně!Jasný?
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojky Libi a Lukáši a ostatní....
Začíná opět dost nebezpečné období pro všechny co víme,že víme.No to jsem to podala odborně,takže vlastně nikdo nic neví???
Ale Libuška jako vždy akční....,když neběhá po houbách,nebo neštípe dříví,tak peče pro bezdomovce ,no jsi super...vím to.
Tak letko,vím že je to moc těžké,a že někdy není chuť a nálada psát kamkoliv a cokoliv.Vím to....jsem jedna z vás a stejně to tak cítím...,ale mě tak napadlo???Co kdybychom si tu všichni co jsme si tu otevírali srdíčka jeden druhému a pomáhali si,tak kdyby tu každý nechal zprávičku jak na tom je.Jsou tu totiž dušičky,které se nám snažili pomoci a jsou tu stále.
A tak do toho,ať se opět poučíme a ať opět máme motivaci s tím démonem něco udělat.
Sakra to jsem zas uvědomělá .
Ale myslím to vážně,bylo to fajn i když to někdy bolelo.
Tak letko do tohoooooo!!!
Zdraví Blůďa.
Bludička

Ahoj Bludičko a všichni,
to je dobrý nápad, já třeba začnu. Před rokem touhle dobou jsem byl v léčebně v Dobřanech, měl jsem hlavu plnou nevyřešených otázek a na vánoce se netěšil, trávil jsem je v léčebně. A jak je to po roce? Po léčebně jsem si odbyl kratší měsíční recidivu, která mi dala jasný kopanec a vědomí, že s alkoholem, už to nikdy nezvládnu, šel jsem ke dnu rychleji než jsem čekal. Měl jsem dvě možnosti, buď všechno vzdát, nebo začít něco dělat. A ono to jde. Pracuji na programu AA, mám psíka, rodinné vztahy zvláště s mamkou alkoholičkou se změnily k nepoznání. Už jsem tomu kdysi nevěřil, ale dnes vím, že všechno má svůj čas a řešení. Užívám si přítomnosti, jako nikdy předtím v mém životě. Není vždycky nejlépe, ale to k životu patří a už nic pro mne není důvodem, jít si koupit láhev. Každý den děkuji, za můj nový život a ono to funguje. To děkování zabírá opravdu vždycky, ať je situace jakákoliv, vždycky se dá najít něco za co můžu být ve svém životě vděčný a potlačit tím do pozadí nějaké jiné trable. Takže držím palce všem dalším co už bojovat přestali. Stojí to za to. Ozvěte se....Lukáš
Lukáš
NSJK
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž kazikl157 Místo: Týn nad Vltavou
Mějte se hezky a hlavně střízlivě

Blůďo bloudivá, mluvíš, tedy píšeš mě od srdce, myslela jsem si,že tu máte zázemí, rodinu spřízněných duší, a je nutné psát, blít tu své bolesti, ovšem i radosti.Je to tu naprosto anonymní, což je pro mnohé výhoda, taky tu pořád někdo je na stráži, připraven pomoc...co víc si přát.Ale, jakmile se alkoholikovi trochu uleví, okamžitě zapomene na nás, chyba, neslušné, když se mu přitíží, zrecidivuje, stydí se!Ještě větší chyba, nikdo ho neodsoudí, povzbudí raději, ne?Takže letko, nepřehánět to s Vánočním šílením, s ničím, pěkně domů, sdělit, jestli ještě žijete.A jak?Netrapte mě, nezlobte, čucháte ve vzduchu ty pohlavky???Narovnat peří, dámy, a letíme k hezkým dnům, jsou, budou!
Liba

Text byl smazán administrátorem webu.
Lenka Moranová

Poslední úprava: 09/12/2011 19:12 Provedl: zbynek.

Lenko já vůbec nechápu co to tady tlačíte...
Nějak vůbec nechápu proč to sem píšete...
Ivana

Ivanko, zdravím Tě, a ona asi má něco s hlavou, všimni si, kolik času tady psala, prudila, blábolila.
Liba

Lenka Moranová

Lenka Moranová

zdravim, jsem clenem vasich diskuzi/problemu uz nejaky ten mesic, a tim samozrejme priznavam, ze jsou to i me problemy
s alkoholem bojuji ano libo vim, ze je alko je silnejsi nez ja )) uz nekolik let, ale je to takovy "figure of speech" a jsem rad ze mohu cist tyto stranky -- co bych chtel poznamenat -- vlastne me k tomu dohnaly reakce na lenku moranovou -- osobne mam za to ze je to zena/divka, ktera obetuje mnoho lidem v nouzi, ale proste - protoze to sama nezazila zevnitr (neni alkoholicka) - ma nasi/vasi diskuzi za takovy klub lidi, kteri si povidaji o svem konicku = alkoholu - osobne, kdyby mi nekdo pred dvaceti lety rekl, ze budu psat do takove diskuze, tak bych se mu pochopitelne vysmal.
prosim nesudte lenku, -- pokud je to lenka z gloria.tv: -) -- kazdy ma svoji cestu (a to nemyslim nijak extraduchovne) -- na techto strankach jsem si vazil vzdy tolerance a hlavne toho ze nabizely to hlavni = vizi: "co bude kdyz prestanu pit" ))))

myslim ze prave z toho ma spousta "alko kolegu" vitr

toz tak
ludvik
ludvik

Stránka: 1...74757677787980...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter