Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...76777879808182...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 5 měsíce  
Marky, nestyď se, stane se to, recidiva Tě může i nakopnout, já osobně se jí bojím, mě by zničila.Každý jsme jiný.Nic netutlej v sobě, stalo se, neřeš to, řeš co bude dál.A nesouhlasím s tím, že jsme nějaký odpad, jsme nemocní!Sice chování alkoholika je děsné, hnusné, je nutné si uvědomit, že už mu nevládne zdravý rozum, ale jen chlast.Většina jich je nešťastných, neví, jak přestat, nemají dost sil,trpí.Jen to na nich není vidět.23612
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Chtěla bych pozdravit celou letku,ale nějak né a né sem zaletět...
Doufejme jen,že mají trochu pochroumaná křídla
Ale jinak zdravím všechny tu přítomné.
Lukáši,díky za tvůj příspěvek....není to nic veselého,začátky všichni známe,ale konec je nabíjející,díky a drž se.
Libuško jsem ráda,že jsem se ti alespoň trošku trefila do noty .Já jsem tak trochu zas jednou přemýšlela o mém začátku tady a kolik lidiček se snažilo pomoci a opravdu pomáhali,ale pak najednou po velké snaze jsme se rozletěli kdoví kam...?Též se stydím sem napsat své karamboly,vím že bych je dělat neměla,ale....to hloupé ale.Pak však vzpomenu kdo mi pomohl a kde???Přece tady,tady přišla první pomoc,první rada,první držková (víme).Ale ať to byly chvály,nebo negativní reakce,tak byly správné a trefné.Takže zpráva pro Marky : Je fajn,že jsi napsala a určitě piš své pokroky i prohry a věř,že tady se stydět nemusíš.Jsme tu všichni stejní,jen s pár rozdíly.Ale všichni máme strach z jednoho a toho samého strašáka.Tak se drž.
No a já přestanu přemýšlet,aby mi to neublížilo .
Jen jsem přišla o příspěvky paní Lenky,ale podle reakcí jsem vlastně šťastná to žena.
Tak se mějte co nejlépe,a LETKO JÁ ČEKÁM ,koukejte se ozvat.
Bludička

Včera jsem tady pročítala celé vlákno, je toho docela dost, a teď , když se ozvala Bludička, tak jsem se jí chtěla zeptat, jak dlouho vlastně abstinuje, jestli od těch prvních příspěvků ?
Hana

Ahoj Marky, držím Ti palce při práci na prvním Kroku. I mě dal zabrat. Důležité je si jaksi celou duší uvědomit, co je pro mne samotného to dno, to stanovuji já, nikdo jiný. A jestliže se vůči alkoholu cítím bezmocný a v danou chvíli neovladatelný, už na tom dně vlastně jsem. Záleží na tom co všechno jsem ochoten ztratit a stanovit si, že za tuhle hranici už prostě jít nechci. Nevím je to nepřenostitelné, až to přijde poznáš to. Jen se nevzdávej, není důležité neupadnout, ale vždycky se zvednout a jít dál alespoň tak jsem to měl já....Drž se a hodně sil při práci na Krocích...Lukáš
Lukáš
NSJK
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž kazikl157 Místo: Týn nad Vltavou
Mějte se hezky a hlavně střízlivě

Ahoj Hani.
Odpovím na tvou otázku...
Úplně poprvé když jsem si uvědomila,že v tom lítám jsem našla tyto stránky,pročetla je a zjistila též poprvé,že nejsem sama kdo má problém.Nejdříve jsem z toho nadšená vůbec nebyla,protože se mi potvrdilo obávané,ale pak přišla úleva že jsem to sice neřekla nahlas,ale někdo o mě ví.A byli tu dobré dušičky,které se mě ujali a já do toho šla s ještě větším nasazením.A bylo a je to fajn.A tak ano,snažím se abstinovat né od mých prvních příspěvků,ale přesně od 21.2.a vydržela jsem asi ani nevím jak dlouho,ale 100-vku jsem pokořila a pak už jsem nepočítala.A též přiznávám,že nějaké ty karamboly tu byly .A též přiznávám,že se jich vyvaruji jak jen to jde,protože už nechci nikdy prožívat to co na začátku.A tak se snažím co to jde
Měj se moc fajn Bludička.
Bludička

Hani ještě jednou,zapoměla jsem se zeptat....Asi mi něco uteklo,ale co ty máš za problém?
Omlouvám se,ale asi jsem špatná studentka na fóru .
Díky za odpověď.
Bludička

Já jsem o sobě sem nepsala,ale připadal mi můj příběh podobný Tvému. Tak nějak jsem začala loni o Vánocích se tím intenzivně zabývat, 3 a půl měsíce jsem abstinovala úplně a nedělalo mi to v podstatě žádný větší problém, ale teď se musím přiznat, že si občas skleničku dám, ale jen víno, já stejně nic jiného nepila.tak mě zajímalo, jak jsi na tom Ty !!!
Hana

Ahoj Lukasi a vubec vsichni.Dekuji za podporu.Snazim se malo,vim,ze do toho nedavam vse a vim,ze podcenuji nebezpeci.Zatim mi nikdo,ani ma sponzorka nedokazal odpovedet na optazku:"Je opravdu nutne si dojit na sve vlastni dno,ztratit veskerou soudnost,uroven,zdravi a temer prijit o zivot a zdravy rozum,aby to clovek dokazal zastavit"??!
Kdyz to tu clovek projde,tak vidi,ze 100% abstinenci dodrzuji ti,kteri uz na vlastni kuzi zazili peklo a vi,ze by je ta 1 sklenka a nasledna recidiva zabila.Podle hesla"syty hladovemu neveri" je i pro me tezke pochopit a uvedomit si nasledky,kam az to muze dojit,pokud to nezastavim ted hned.....
Doufam,ze mi to dojde vcas......
Mejte se krasne,pa Marky
Marketa

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 4 měsíce  
Ahoj Marky.
Asi jsem o tobě vše nečetla,ale tím co píšeš mi připomínáš mě samou.Též jsem si na začátku po prostudování těchto stránek říkala jak jsem na tom dobře,že tak hluboko jsem si nesáhla....,ale...???Pak mi došlo,že jestli okusím to úplné dno,tak budu s prominutím asi v prdeli.A jestliže dělám chyby v tomto stavu,tak na tom pomyslném dně bych nejspíš ani sem nenapsala a už bych asi ani nevnímala okolí.A kdybych přece jen vnímala,tak by mi to bylo jedno.
A ještě jednu odpověď pro tebe mám...mé dno byly výčitky,depky z minulého večera a třes rukou a pak po vysazení chlastu absťák.A to pro mě bylo opravdu peklo...,ale jiní tu,prožili i horší věci a já se toho bojím a nechci tam dojít.Chápeš???
Jinak ti držím palečky a přeji ať nepoznáš to největší dno.
Bludička

Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 4 měsíce  
zdravim vas damy vsechny, libi, bludi, marky, ja litam a nestiham, zamestnala jsem sebe samou a alkohol moc neresim,
moc nepiju, a kdyz ano tak to neprehanim, nevim ani co k tomu psat, vim ze mam alkogen, moc dobre si pamatuju ty desy a besy..a obcas sem jdu a ctu si pripomenout, mejte pekne svatky,
a litejte rovne..a kraaaa
petrata

Stránka: 1...76777879808182...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter