Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...78798081828384...105
Dolů
Téma: Nějaký čas nepiju a jde to dobře
*
Re: Nějaký čas nepiju a jde to dobře Před 13 rok, 11 měsíce  
tak damy je to presne rok co jsem nasla tenhle web a dozvedela se o sobe a o alkoholu mnohe, neco jsem uz pochopila a neco ne...ale....budou svatky a ja vam preji klidne a prijemne dny, libo....dekuju, bludi zdravim, market nepatrej a nepij a ja...sama sobe...jen strizlive a tiche dny..a letime...ozvu se 2012 a ahoooj
petrata

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jasně, letíme!A všem jen to hezké a dobré , zdraví, a jaký ten život si uděláme, takový bude, hodně úsměvů, vše půjde lehčeji, Liba
Liba

Ahoj Peto,diky za prani klidnych,strizlivych svatku a preji to same tady nam vsem.Ty bys ale sama mela vedet z vlastni zkusenost,ze z tou 100% abstinenci to neni vzdy az tak jednoduche,pokud to cloveku nejak zvlast nekomplikuje zivot...Ale snazim se a patram dal,potrebuji patrat,potrebuji o tom vedet co nejvic,cist vase pribehy,brat si z nich motivaci,chut s tim neco delat a hlavne se taky nechat trochu vystrasit,kam az to muze zajit....
Marketa

Ahoj, jmenuji se Standa a jsem vděčný, uzdravujícíse alkoholik.
Markéta mi připoměla mé začátky pátrání po tom co to je alkohol ,jak to funguje, jak to s ním skoulet atd...každá minuta takto strávená byla zcela zbytečná a marnivá.
Asi se tím musí proplácat každý, nevím. Až na setkáních AA mi postupně došlo, že jsem to jen já a moje nemoc. Duševní nevyléčitelná choroba, která se jmenuje alkoholismus. Je to nemoc, která je ve mně. Není to tekutina v té láhvi, krabici či půllitru. ona se mi sama nenalévá do krku, ona mne nepřepadne v průchodu...Celé je to v mé hlavě. Geniální, progresívní choroba. Sám nemám šanci. Až když jsem si to připustil, až když jsem připustil marnivost boje a úplnou porážku, začal jsem se uzdravovat. Abstinovat jsem nikdy nevydrželdlouho, ale protože jsem se začal měnit díky programu 12ti kroků, nepiju 27 měsíců. Jsem konečně svobodný,šťastný a silný.
Vám všem, kteří stále ještě trpí, chci dnes věnovat pod stromeček naději na lepší zítřek, protože právě ta naděje nás nakonec zachrání. I všem ostatním přejí úžasné,střízlivé svátky Vánoční,plné štěstí a lásky.
Standa, alkoholik s úsměvem..
Standa
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
standa_t.

Jen ten, kdo prošel bolestným alkoholismem, vydržel nepít, ví, jak je na světě najednou krásně, já bych už nikdy neměnila tento život, co mám.Střízlivá.Včera s dětma jsem si užila nádherné odpoledne, plný dům lidí, blázinec, nervy dětí před Ježíškem, radostný křik, plno roztrhaných obalů z dárků, Lucinka 4 měsíce, prodřímala dárky, Lukášek, 2 roky, našel starý chleba pro slepice, moc mu chutnal, nějaký cukroví, chlebíčky ho nezajímaly,to byl na něj teda pohled!.Dárků jsem dostala až moc, večer jsem u svíčky zavzpomínala na přátele, příbuzné, co už umřeli, upili se.....zašla do hospody, pozvali mě samotáři, popřáli jsme si, vypila jsem 2 vody a šla domů. Díky své střízlivosti jsem měla hezký, klidný Štědrý den.A děti taky.Jsou rádi, že nepiju.Jsem už stará, nemocná, bez financí, a ještě mám chlast i ve jménu-Skleničková-, přesto nepiju, žiju.
Liba

Ahojky všem tu přítomným.
Je to moc fajn číst a vědět jak komu svátky probíhají.Ať je to tak či tak,tak je jasné,že všem nám jde o změnu se svým opilým životem něco udělat.Je fakt,že někomu to jde lépe a někomu hůře,ale stále je z toho cítit,že všichni chtějí jen jedno...a to střízlivý a klidný život.
Díky všem co tu zanechali zprávičku,je to super .
A kdo opět zaperlil???No Libuška .
Libuško,vím že jsi prošla peklem,zažila mnoho špatného...,ale jak se říká...Vše špatné je na něco dobré.A ty jsi pravý důkaz.Moc mě pobavil obrázek tvého štědrého večera s vnoučaty,ale co mě překvapilo????Zašla do hospody na 2vody.....,no to klobouk dolů a přeji ti jen to nejkrásnější v dalším roce a ať už nikdy nepoznáš tu hrůzu co se kolem chlastu točí a ať máš už jen šťastnou rodinku.A vím,že mají mamču i bábi na kterou mohou být právem pyšní.Nejsi má rodina a ani tě fyzicky neznám,ale věř,že pyšná jsem už jen na to,že tě znám takto přes písmenka.
Drž se ty,držte se Vy všichni a ať ten příští rok je pro nás lepší,než všechny minulé.
Bludička

Ahojky lidičky.
Tak jsem se dostala sice pozdě večer,ale přece k pc.
Chci jen Vám všem tu popřát do Nového roku to co se přává.... a je samozřejmé.Jen nám toho přeji více..,více zdraví,více štěstí,více lásky..a čeho nejvíce???Víry v nás,víry v uzdravení a víry v to,že když se chce a člověk o to moc bojuje,tak to prostě jde!!!
Mějte všichni krásný a bezstarostný Nový rok .
Bludička

Bludi a všichni.Také přeji do Nového roku hodně smíchu, léčí, sílu ke střízlivosti, zdraví a nějaké přispěvovatele.Píšu jen já, nejsem vlezlá, ale vím, že ten, kdo volá o pomoc, radu, chce odpověď hned, a nikdo neodepisuje, nedá mě to, a odepíši, je mě už tady moc.
Liba

Přeji všem zdraví, lásku a pohodu do Nového střízlivého roku...Lukáš
Lukáš
NSJK
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž kazikl157 Místo: Týn nad Vltavou
Mějte se hezky a hlavně střízlivě

určitě není, Blanka
Blanka

Stránka: 1...78798081828384...105
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter