Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...19202122232425...58
Dolů
Téma: Nováček, prosím o podporu
**
Re: Nováček, prosím o podporu Před 6 rok  
Eriko znám tvůj pocit, kdy alkoholem zvládáš všechno. Jenže jsem neznala hranici, v mžiku kdy jsem zvládla vše nakonec jsem byla hnusná, urejpana musela jsem jít spát.
Teď mám střízlivou zkušenost že bez pití zvládnu to samé a víc si užívám všední dny.
Dříve jsem se jen třepala se napít. Dokázala jsem se opít třeba i dopoledne.
Teď mám pocit že jsem se znova vrátila do doby kdy mě byl alkohol lhostejný.
Eriko moc nepřemýšlej nad tím jaké to bylo s pitím. Užívej si každý den.
Macek
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pro Macka dekuji, jdu spat
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Pro Krtka, cernyho labrace, ale uz postarsiho
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Pekný hafkáč. Zvyknú to byť takí dobráci. Že ho pozdravujem. Hoď mu za mňa kostičku.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Hezké ráno,
přemýšlím, kdy se mi změnil pohled na alkohol. Jako dítě a puberťák jsem to nenáviděla, naši oba pili, táta tak něják na pohodu, nikdy nebyl hnusnej. Zato máma, ta mi dávala, byla nepříjemná, nespravedlivá, dělala naschvály. A já tenkrát v 15 si říkala, že nikdy nebudu pít, že to nenávidím.To mi vydrželo asi do 25, kdy jsem začala žít s partnerem v paneláku, kde byla vinotéka. No a vlastně tam to začalo. Napřed jsem tam chodila krafat u vína a později už mě to tam nebavilo a začala jsem si kupovat domů. No a teď je mi o 20 let víc a jen čumím, kde se to mé rozhodnutí z dětství ztratilo. Jak je mi jako tenkrát mámě, mám dorůstající děti a jedu ten samej model, s rozdílem,že na ně nejsem nepříjemná a že piju až když už jsou zalezlí v pokojích. Když mám koupené víno, mám přes den dobrou náladu, spousty energie, prostě vím, že večer bude. Když ho nemám, jsem skleslá, nic mě nebaví a mám tendenci být nepříjemná. Místo , abych měla radost, že už do sebe nebudu ty s..čky lít. Mělo by to být na opak. Dnes bych chtěla udělat další pokus o den 1. Po půl roce odkládání. Nejhorší bude návštěva sámošky no a víkend , budu taky sama doma a tam to bylo vždycky jasný. Místo, abych si užívala dny , plná života, jako bych si potřebovala vybrat do plných, když jsem sama a nikdo mě nevidí. Tak se držte , taky se budu snažit
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Karolino. Ja to mam presne tak jak pises. Kdyz me doma ceka neco na vecer, tak mi ten den ubehne rychle, jsem mila a v klidu. Kdyz doma neni nic a jsem rozhodnuta, ze si nic neporidim, tak se mi i spatne dycha. Myslim, ze piju 25 roku. Deti jsou uz odstehovany, manzel v pokoji na Pc. A ja si piju sama. Kdyz se dostanu ke svy hladince, tak jsem mila. Vim, ze neni normalni vypit litr, aby clovek fungoval. Myslela jsem si, ze klidne kdykoliv muzu prestat. Ted, ale vidim co to se mnou dela. Jen tak klidne mi to nejde!
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Vcera se mi nepodarilo vydrzet cista. I pres velkou podporu od Vas. Tesne pred spanim jsem do sebe vyklopila pivo. 12-ku. To byl posledni alkohol, co doma zbyl. Uz jsem byla v posteli, zase mi byla zima. A pri predstave, ze nebudu moc usnout, budu se klepat, tak jsem to neustala. Moc to nemopohlo. A navic jsem ted ze sebe zklamana. Nejdriv jsem to ani psat nechtela, ale to by pak nebylo fer. Myslim, ze tady se nelze. Tak dnes znovu!
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Eriko,
to já si taky říala, že můžu klidně přestat. Že piju na pohodu, žádný průsery, starám se o rodinu, neklepu se a neválím se po příkopech. Jen tak pro odměnu. A hle, není to tak snadný, jak jsem si myslela, vzdát se toho večerního rituálu. Víno mi vlastně ani nechutná, přešla jsem z levných z vinotéky do petky na sedmičky, leze to do peněz a stejně mi to nechutná. Piju to jen pro ten uvolňující účinek. Kolik jsi toho pila?
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Ve vsedni den litr urcite, o vikendu litr a pul a nebo 2 sedmicky. A do toho par panaku. Taky jsem se nikdy nevalela v prikope, zadny problem na verejnosti. Kdyz piju funguju, ale to je zle. Normos je fungovat i za strizliva
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Mám největší problém po pár dnech abstinování,kdy si začnu říkat,že jsem v pohodě, že to jde snadno a proč bych si nedala. Zapomenu na to, jak dlouho mi trvalo to přerušit a začnu si myslet, že to půjde snadno, že si jeden den dám a druhý ne. Prdlajs. No a víkendy
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...19202122232425...58
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter