Re: Nováček, prosím o podporu Před 6 rok, 3 měsíce
|
|
Začínám mít pocit, že se mi smíchaly 2 akce v těle najednou, detox a nějáký střevní bacil, nikdy jsem neměla takhle šílené příznaky, když jsem nepila. Na chlast ani pomyšlení, je mi blbě, žaludek na vodě a zima mi je taky.
|
|
Karolína
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Tim jak telo starne a konzumace alkoholu je stejna a nebo vyssi, tak se meni i reakce tela na nedostatek alkoholu/dopaminu. Ja na zacatku nebyl schopen rozlisit, jestli mi je zle, protoze jsem tyden pil/chlastal a nebo jestli/a co je to soucasti abstaku. Behem te chlastaci snury jsem samozrejme skoro nic nejedl. A pak nekolik dni po vysazeni alkoholu jsem nebyl schopen neco pozrit a vypit. Okamzite to slo ven - budto horem nebo spodem. V praci jsem pocital hodiny, abych mohl vypadnout odtamud pryc (neustale halucinace, tres, nesoustredenost, neskutecna potreba jit spat, ale pritom to vubec neslo). Proste prochazka ruzovych sadem alkoholika 
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Mi prijde, holky, jak kdyz se na vikend chystate jako na konec sveta  )
Napr. v google si nechte vyhledat "drnespor craving" a najdete knihu i dalsi rady od pana Nespora ohlede bazeni. Jak mu predchazet a co delat, kdyz uz prijde (ono zase odejde, netrva vecne a navic slabne).
Napr. mit znameho, znamou, ktere/mu muza zavolat, kdyz by bylo zle. Nemit doma alkohol (to je snad jasne), nemit u sebe penize. Vicemene si myslism, ze by mohlo zafungovat cokoli, co by prodlouzilo dobu od "jdu pro alkohol" az po prichodu do obchodu - cim vic casu uplny, tim by se to mohla dat zvladnout lepe, premyslet, uvedomit si to atd.
A chuze v prirode zafunguje vzdy, i kdyby mel clovek bez cile prochodit cely den, furt lepsi nez druhe rano s kocovinou.
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Hoj Michale, jsem se zasmala, opravdu jako na konec sveta
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
No prave, maso a pecivo na mrazaku, bandasky mineralky, prasky, deka, druha deka, svetr, petlice, zamky, okenice .. uz jen cislo a nebo adresu, kam se p ovikendu obratit a posbirat prezivsi  )
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
MichalB ..hezky vystiženo.. 
|
|
Ema8
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Ja si parkrat do roka brala v pondeli dovolenou, abych se dala dobromady z propiteho vikendu
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
No jiste, cca pulka dovolene vyplacana na problite rano a pak rychle do obchodu pro piva. To prece pomaha, to da rozum. Pomohlo, ale druhy den opet dovolena a zas pivo a pak prace, pivo, prace, pivo, furt pivo, vsude pivo.
|
|
MichalB
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Jo, jen do mě. Zasloužím si to!
Ale já nezvracím ( to je sice v týhle chvíli jedno), mě děsně bolí hlava a je mi slabo.
A jedu ve víně. Nastupuje rychleji
Když už se tu vylíváme.
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|