jak zvládnout první dny Před 3 rok, 9 měsíce
|
|
Znovu se pokouším přestat. Dnes první den bez chlastu, a hrůza- v minulosti to trvalo cca týden, než jsem začala mít zase chuť, začala být protivná, nesnesitelná...a teď je to tu po jednom dni.
Existuje něco podpůrného- bylinky nebo já nevím co, co by mi pomohlo zvládnout první dny/týdny? - myslím tím, abych nebyla zlá na děti, na muže, nevybouchla po každé blosti, prostě aby to všichni kolem mě ve zdraví přežili? nebo to musím prostě vydržet? zkoušeli jste něco?
|
|
inka
Expert Boarder
|
|
|
Re: jak zvládnout první dny Před 3 rok, 9 měsíce
|
|
Ahoj Inko, jak jsi to vcera zvladla?
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Tak asi takové věci , které znáš no , hořčík , bylinkové čaje , pokusit se hodně spát...ono zní to blbě, ale lepší je být na děti chvíli zla než aby se jim mamka upijela k smrti. Jendou jsi psala , že jsi s nimi sedla do auta pod vlivem , tam si myslím, že už jsi to měla razantně seknout. Ono člověk by i chtěl , ale ono to jen tak nejde na vím. Věřím , že když se na 100% odhodláš zvládneš to a ty nejhorší stavy do pár dní pominou , pak budou další , které se potáhnou třeba měsíce , ale bude to jen a jen lepší , spíš mě zajímá co manžel . Ví o tom ? Ono je to dost podstatné , jestli Ti tehdy , jak jsi psala dál "nůž na krk" a pak jsi se paradoxně rozlila s ním ve vinných sklípcích , tak samozřejmě se musí přizpůsobit i on. Nepít přes Tebou , suchý dům , atd no vše asi už znáš. Já ještě dnes nespal , tak píšu ....žlučník ...
|
|
Michal
Gold Boarder
|
|
|
|
|
horko těžko, ale zvládla.. samozřejmě hnusná na děti, na muže..
|
|
inka
Expert Boarder
|
|
|
|
|
No já jsem zjistila, že vlastně neznám ani jsem nevěděla, že hořčík pomáhá na uklidnění, každopádně jsem v noci googlila a našla NOVO PASSIT mělo by to být přírodní a obsahuje to všechny bylinky které uklidňují, kozlík, třezalku, mučenku a tak.. tak to jdu dnes koupit, abych přežila já i moji milí prvních 14 dní které jsou nejhorší. Manžel vidí že piju, ale už to asi vzdal :/ nebo spíš si myslím, že to nevidí tak zlé, jak to ale vidím já- jakoby se to otočilo- já to celé roky zlehčovala.. a teď je to naopak, už vím, že je to sakra průser.
Bohužel u nás nělze mít "sucho! máme 2 hospody, o městě nějaké stánky s občerstvením, teď zrovna se svařáky.. plus celé léto pořádáme festivaly.. je to všude kolem mě. Ale nedala jsem si a chci to opravdu moc zvládnout
|
|
inka
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Určitě doplňuj vitamíny a minerály , hořčík je třeba vhodný celkově na fungování nervového systému. No ono je to celkem známá věc , že plno lidí sklouzne do závislosti , když třeba pracuje v hospodě apod. Znám xy příkladů, za mě nejvíc alko kariéry , kamarád se rozpil- číšník , nalíval , pil s hostma , manka , plno lidí toho využívalo , odešli bez placení , ráno neměl tržbu a problémy a problémy. Podstatné je , že si to uvědomuješ ty - co bylo nevrátíš. Za mě , který selhal x krát musím říct , že to rozhodnutí je asi nejdůležitější . Hodnekrát jsem si nalhávat v kovovině , že teď nepiju , končím , vydržel chvíli , otrnulo mi a zase jsem se opil. Nikdy jsem to nemyslel asi ani vážně - lhal jsem sám sobě . Teď je to jiné , hodně lidí tady používalo slovo - přecvaknutí- moc jsem to nechápal , kdy , jak , proč , jak to poznám a je to tak . Drž se a vytrvej den po dni do bude lepší. A piš tady v krizi, vždy se tu někdo najde na pomoc.
|
|
Michal
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Michale, díky zvládla jsem další den,ale vím, že to nic není. Ráno jsem sjela manžela jen vylezl z ložnice.. celé ráno jsem se šíleně potila.. už jsem v práci a tady už jsem v pohodě.
|
|
inka
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj Inko, jak to jde? Jsi v práci, to já také...Držme se, ráda bych byla s Tebou více v kontaktu nežli tady. Snad něco vymyslíme.
|
|
|
|
|
|
|
ahoj posílala jsem ti mail do jiné diskuze.. klidně se ozvi. jsem v práci a kolem poledne chci jet za koněm a vyrazit někam do lesa vyčistit si hlavu.. dnes je mi celkem dobře, nejhorší je to doma k večeru no
|
|
inka
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Inko, nekdo se poti. Nekomu je zima.
Mne byla strasna zima. Pres den to slo. Ale kdyz jsem sla spat, tak jsem se vubec nemohl zahrat.
Zimnou me bolely svaly.
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|