Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: Kdo navštívil osteopata?
Kdo navštívil osteopata? Před 1 den, 5 hodin  
Zkoušeli jste někdy osteopatii při chronických bolestech zad nebo krku? Co se pro vás ukázalo jako účinnější – masáž, léky nebo možná alternativní metody? Důvěřujete odborníkům, jako jsou osteopati? Zajímá nás vaše zkušenost.
solya
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Kdo navštívil osteopata? Před 1 den, 4 hodin  
Přátelé, pokud máte chronické bolesti nebo jen neustálé napětí v těle, neignorujte to! Pracuji roky u počítače a celou dobu jsem si myslel, že je to normální – bolí mě záda, svírá mě krk, bolí mě klouby. Ale když už jsem nemohl normálně spát, vzdal jsem to. Našel jsem osteopatie v Praze přes https://osteopath.blog/cz/kontakty/manualni-terapie-osteopatie-praha.html a po několika návštěvách se moje tělo jako by ožilo. Dokonce se mi zlepšila nálada. Skutečná spása pro ty, kteří jsou zvyklí trpět. Netrpěte!
frankis
Fresh Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 04/07/2025 16:25 Provedl: fill.

Re: Kdo navštívil osteopata? Před 1 den, 4 hodin  
Moc děkuji za tak upřímnou a inspirativní odpověď! Je velmi příjemné číst, že osteopatie vám skutečně pomohla cítit se lépe. To dává naději těm, kteří ještě hledají řešení. Vaše zkušenost je cenná a důležitá, děkuji, že jste se o ni podělila!
solya
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter