Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Pomoc prosím!
Re: Pomoc prosím! Před 13 rok, 10 měsíce  
Těch alkoholiků je daleko víc, hlavně žen, úspěšně skrývají svou opilost, pijí tajně, pak vyspávají, mají" migreny, bolení hlavy".......
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Pomoc prosím! Před 13 rok, 10 měsíce  
Máš pravdu.Já jsem byla na protialkoholní léčbě poprvé protože mi vzali děti z péče a přitom jsem si stále dokázala namlouvat,že tam jsem kvůli svým depresím,které mám ze svého partnera alkoholika.Svůj problém s mým pitím jsem stále zpochybńovala.Až jsem spadla na hubu!A bylo.Už se nebylo na koho vymlouvat.Je to sviňa nemoc!
Jana Mertosová

Re: Pomoc prosím! Před 13 rok, 3 měsíce  
Dobrý den chtěl bych přestat pit alkohol ikdyz sem jenom obcasnej konzument tedy že vypiji pár piv denně.Chtěl bych s tim přesta uplně mužete mi prosím něják pomoct.
Vojtěch

Poslední úprava: 16/01/2021 20:29 Provedl: Stopka. Důvod: zkráceno

No když piješ pár piv denně, tak nejsi občasnej konzument, ale pravidelnej pijan, ne-li alkoholik. Já jsem na tom stejně, ale nepiju denně, snažím si dávat 1-2 dny mezery.
Luděk

Vojto, občas nepiješ, když si dáš denně pár piv.Rad tu máš na této diskuzi plno, hledej, čti, pouč se, hlavně nepij.Luďku, blahopřeji k svátku,a mám radost, kolik nových lidí se tu objevuje, píše.Bylo na čase, dlouho jsem to táhla sama, uf, je čas nechat Vás psát, pomáhat.
Liba

Ahoj, poslednich par tydnu ctu vase prispevky a chci napsat vsem, drzim palce nepit a zdar strizlivosti, ja mam dneska 21.den bez alkoholu a chci byt uz abstinent do konce zivota, je to nejlepsi reseni pro me a myslim ze to jde kdyz clovek udela pro to maximum a neboji se priznat barvu a pozadat treba i o pomoc, zivot je prilis kratky na to aby se utopil v lahvi! Krasnou nedeli preji
Jessie

Liba napsal:
Těch alkoholiků je daleko víc, hlavně žen, úspěšně skrývají svou opilost, pijí tajně, pak vyspávají, mají" migreny, bolení hlavy".......

Souhlasim! Je to velmi latentní a i ze svého okolí vidím kolik slečen/žen má do budoucna našlápnuto zaplnit další statistiku..bohužel
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Máš pravdu, škoda každého dne přežitého s alkoholem, život se má žít.Střízlivost Ti dá hodně , uvidíš úplně jiný svět, hezčí, budeš silná, usmívat se, protože Tě život začne bavit, najdeš svobodu, důstojnost.......jen si přiznat, že alkohol dělá z nás nuly, poskoky, otroky.....a požádat o pomoc je naprosto normální, nikdo z nás netuší, do čeho se žene, kam může dojít s chlastem.Až najednou je zle, skoro pozdě, alkohol nás ovládá, a tak ještě, dokud je čas, určitě udělat vše, aby se ta abstinence zvládla, člověk byl zase člověkem.Přeji každému, aby výhody střízlivosti poznal.
Liba

Libo pod to co jste napsala se rada podepisu, je to svata pravda, prosla jsem si peklem a uz se tam NIKDY nechci vratit, uzivam si kazdym dnem strizlivou svobodu a je mi krasne a hlavne ziju v realite s nohama na zemi a i kdyz prijde craving (coz za 21 dni prisel jen jednou), da se to zvladnout kdyz clovek chce a vi jak na to, vsem bych doporucila nebat se a pozadat o pomoc, ja osobne chodim k psychoterapeutce ktera je vynikajici a snazim se na sobe pracovat, uz hodnekrat jsem se snazila prestat ale vzdycky me to zase dostalo zpatky, ted uz vim jak na sebe a hospodam a kamaradum pod na vinko se vyhybam, menim svuj zivotni styl coz je myslim si klicove pro abstinenci a pokracovani v ni.
Jessie
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Narozeniny: 01/01

Tak, tak.Měnit svůj život, rozdělit bývalý, a budoucí.Alkohol sice bude útočit, ozývat se, ale mozek už bude vědět, jak na něj.Nedat se!Jaký si ten svůj život uděláme, takový bude.Sami musíme máknout, nečekat zázraky, a najednou zjistíme, že ten zázrak se stal, nepijeme, máme se hezky.....
Liba

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter