Re: Jak to v AA chodí? Před 9 rok, 1 měsíc
|
|
jájo,jak jsem si všim,tak o takove chytré rádio a rypala jako ty tady taky nikdo nestojí
za každou cenu jak děcko kolovratek ohranej:blink:
|
|
martin
|
|
|
|
|
Ty hybrid/Jájo Papagájo,
nájdi si radšej inú hračku!
...nerýp do diskutérov ale nazri si sám do svedomia. Ale pozor!
To, čo uvidíš nie sú bubáci ale si to Ty - sám!
(A nepotrebuješ to už ani spätne prekádrovať!)
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Proč tě tak zajímá můj život?Soukromí?Nejsi nějaký úchyl?Na mém příběhu je podstatné to, že jsem sice byla na tom moc zle, ale dokázala jsem přestat pít a nepiji dost let, a že to jde.Aspoň pro alkoholika.Slídilovi to nestačí, štve ho, že neposlouchám jeho rozkazy.Tato diskuze není o mně.A nerozumím tomu, že ti vadí, že se snažím pomáhat.A dobré je, že pár lidem jsem pomohla, jen tak, nechlubím se tím.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Liba napsal:
Proč tě tak zajímá můj život?Soukromí?
Třeba Tě chce sbalit
|
|
Bohouš
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Tak jsi mně dobře rozesmál, díky.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Bohouš napsal:
Liba napsal:
Proč tě tak zajímá můj život?Soukromí?
Třeba Tě chce sbalit
No jo, kdyby jí nebylo 70
|
|
Jája Pája
|
|
|
|
|
anoine napsala:
Petr N napsal:
Bohouši,
s tvým názorem na AA souhlasím, možná by se měl někdo v AA zamyslest, jak to naroubovat pro ateisty a agnostiky.
AA viz
www.cs-aa.eu/
www.cs-aa.eu/uzitocne/modlitby/
------------
Líbo,
člověk, který bere svoji nemoc (i smrtelnou) vážně, aniž by s z ní dokázal udělat legraci si určitě nepomůža a život si tím taky neprodlouží.
Lepší jakákoliv forma humoru, smích pomáhá vždycky.
Naprosty souhlas...diky.
Taky tak.
Když se někdo něčemu směje, nemusí to být hned zlehčování. Smích je taky jeden ze způsobů pochopení a vyrovnání se s věcma.
|
|
alas
|
|
|
|
|
Já chodil do áček pár měsíců,pomohli mi,ale časem jsem zjistil,jako by měli někteří letití členové monopol na chytrost o nepití a o životě a poté co jsem si začal připadat jako konkurent těch"dokonalých"(ani se se mnou nebavili)jsem raději odešel.Všude se najdou lidi,kteří ti nesedí a buď budeš jako oni nebo odejdeš...Jinak mi nevadilo svůj problém říct ostatním,ale "ti dokonalí"mě jakoby utřeli "svým jiným tématem"
|
|
xxxxxxxxxxxxxx
|
|
|
|
|
xxxxxxxxxxxxxx napsal:
Já chodil do áček pár měsíců,pomohli mi,ale časem jsem zjistil,jako by měli někteří letití členové monopol na chytrost o nepití a o životě a poté co jsem si začal připadat jako konkurent těch"dokonalých"(ani se se mnou nebavili)jsem raději odešel.Všude se najdou lidi,kteří ti nesedí a buď budeš jako oni nebo odejdeš...Jinak mi nevadilo svůj problém říct ostatním,ale "ti dokonalí"mě jakoby utřeli "svým jiným tématem"
Pomohli ti skutečně, že jsi pil, docházel tam a přestal? To by mě fakt zajímalo
|
|
Jája Pája
|
|
|
|
|
AA se začnou brát v Čechách vážně, až už když začnou být nařizované soudci, doporučené lékaři,jako je to ve všech civilizovaných zemích.
|
|
Liba
|
|
|
|