Re: Jak to v AA chodí? Před 14 rok, 3 měsíce
|
|
Ahojky Hani,jsem moc ráda,že jsi v pořádku a všecko je u Tebe super,trošku jsem se o Tebe bála,ale fakt jen trošičku,užívej si života co to dá a měj se moc a moc dobře.I.
|
|
ivlik
|
|
|
|
|
Ivliku, to jsi hodná, že jsi se o mě bála, ale opravdu není důvod. To, že jsem tady dlouho nebyla je proto, že se mě už na téma alkohol nechce nic probírat, nechci se k tomu vracet. Je to pro mě uzavřená životní kapitola. Dostala jsem se z dost přízemního začarovaného kruhu a teď si to docela užívám. Začala jsem chodit cvičit, což pro mě bylo vždycky nepředstavitelné, protože jsem hodně líná. A vůbec se sobě o hodně víc věnuju. Jestli si někdo chce pořádně proklepat špeky zkuste zumbu, je to naprostá bomba.
www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4&feature=player_embedded
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivlik
|
|
|
|
|
Ivliku, neboj, já sem na vás občas kouknu
|
|
|
|
|
|
|
Hanko, neškodí si občas připomenout, jaké to bylo zlé.Rádo se zapomíná, a tak se aspoň hlídej, víš, že tuto nemoc máme do smrti.Někoho to může otravovat, unanovat, jasně. Měj se!
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Líbo, při čtení tvého příběhu jsem brečela. Zažila sis opravdu peklo. Já jsem rozmazlená, ta která má poslední roky skoro všechno. K tomu co bylo se vážně vracet nehodlám, je to jako nebe a dudy oproti tomu jak žiju teď.
|
|
|
|
|
|
|
Hani, to je život.Málokdy se vyvíjí tak, jak chceme.Bydlím v rozpadlým baráku, který už není můj, nalítla jsem , vnouček je a bude nemocný, já taky, normálně bych se zbláznila, dávno umím vidět věci, co mně potěší, utěší.Hlavně se nelituji.Nedělám velké plány do budoucna,beru ten život tak jak jde, nerezignovala jsem, jistě ne, řeším pořád horory, nedám se, ale nehroutím se před každou krávovinou, která by někoho hnala k sebevraždě.Život mně vyškolil.Je dobře na světě.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Líbo, jsi obdivuhodně silná ženská. Mě dokážou vytáčet prkotiny, neumím se nad věci až tak povznášet. Držím ti pěsti, ať už tě čeká v životě jenom to nejlepší. Máš pravdu, že na světě je dobře.
|
|
|
|
|
|
|
Asi Hanko píšeš na diskuze jinde,- cídra-,to je zločinec, co?Sere mně tou svou povahou, ale rozesmál mně tím hodnocením mé osoby, asi pěkně trpěl, když viděl ten dokument se mnou, protože já jediná tam nepiju, držím se.A znám lidi, co mají smutnější osudy, přitom vůbec nepijí, nedávno jsem jedné rodině pomáhala řešit horor, nepije z nich nikdo.A psala mně slovenská Míša, v San Antoniu 53 tisíc áčkařů, neskutečná atmosféra, krása.
|
|
Liba
|
|
|
|
|
Líbo, nepíšu v jiných diskuzích, zločince cídru neznám. Já se do hodnocení jiných nepouštím, protože sama nemám ráda, když se mě snaží někdo hodnotit. Můžeme si tady pomoct radou nebo se vzájemně podpořit, ale hodnotit někoho na základě pár příspěvků mě příjde tak trochu mimo mísu. Většinou to dělá zlou krev.
|
|
|
|
|
|