Re: Chci přestat pít, ale sama to nezvládnu Před 5 rok, 1 měsíc
|
|
Tome, paráda. Klobouk dolů. Gratuluji
|
|
|
|
|
|
|
Lenka napsal:
Tome, paráda. Klobouk dolů. Gratuluji
Děkuji Leni 
|
|
Tomáš
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Vůbec není zač. Fakt upřímně Respekt! Já sama jsem nekontrolovatelný pijan.
Jednou se odhodlala nepit na půl roku. Pak jsem své slabosti podlehla. A i se vrátila k partnerovi-barmanovi.
Nejdřív pití sem tam, pak o víkendech, po nějaké době ob den, pak už průser, zhoršení depresí,spadla jsem ze schodů, napadla člověka... Řekla bych, že jsem se dostala do stavu maniodeprese.
Barman 3 týdny ok a pak denně týden vkuse pod vlivem. Možná z kvartála už hladinkář. Chlast jsem našla schovaný i doma-u něj. Bydleli jsme u něj.23. 12.jsem se šíleně opila. Na Vánoce se to ve mně zhouplo. Ráno jsem po přestěhování do svého bytu hodila do sebe posledního panáka a všechny ostatky společně s dětmi tma vylila.
Barman od té doby chodí za náma. Je prima, když nepije. Ale vim jistě, že to zase přijde. A on to řešit nebude, je přeci v pohodě. No však já to znám. My všichni.
Taky jsem začala znovu, protože teď to zmaknu a budu to korigovat.
No ano, ale jen pár měsíců.
No nic, v záloze mám pořízení pejska namísto chlapa.
Tentokrát jsem stále ve spojení s psychiatričkou a objednaná do adiktoligicke poradny.
Přemýšlím i nad antabusem. To se domluvím v poradně. Já jsem jednoznačně pro.
Děti, já, práce a strizlivost. To jsou mé priority, přes které nejede vlak. Vše ostatní včetně chlapa i s jeho barem, jde stranou.
Moc všechny zdravím.
Jak je na tom Shantal? Ví někdo?
|
|
|
|
|
|
|
Zažíval jsem naprosto stejné stavy. Napadal jsem bezdůvodně lidi, ničil svoje zdraví (jizvy po těle už ani nespočítám), utápěl se v depresích.. Antabus jsem taky absolvoval, přechlastával jsem ho a končil bohužel v nemocnici.
Myslím, že je to opravdu o tom, jaký si nastavíš priority, co seš pro ně schopná obětovat a hlavně o sebedisciplíně.
Držím Ti palce. Dej sem tam vědět, jak na tom seš 
|
|
Tomáš
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Lenka napsal:
Vůbec není zač. Fakt upřímně Respekt! Já sama jsem nekontrolovatelný pijan.
Jednou se odhodlala nepit na půl roku. Pak jsem své slabosti podlehla. A i se vrátila k partnerovi-barmanovi.
Nejdřív pití sem tam, pak o víkendech, po nějaké době ob den, pak už průser, zhoršení depresí,spadla jsem ze schodů, napadla člověka... Řekla bych, že jsem se dostala do stavu maniodeprese.
Barman 3 týdny ok a pak denně týden vkuse pod vlivem. Možná z kvartála už hladinkář. Chlast jsem našla schovaný i doma-u něj. Bydleli jsme u něj.23. 12.jsem se šíleně opila. Na Vánoce se to ve mně zhouplo. Ráno jsem po přestěhování do svého bytu hodila do sebe posledního panáka a všechny ostatky společně s dětmi tma vylila.
Barman od té doby chodí za náma. Je prima, když nepije. Ale vim jistě, že to zase přijde. A on to řešit nebude, je přeci v pohodě. No však já to znám. My všichni.
Taky jsem začala znovu, protože teď to zmaknu a budu to korigovat.
No ano, ale jen pár měsíců.
No nic, v záloze mám pořízení pejska namísto chlapa.
Tentokrát jsem stále ve spojení s psychiatričkou a objednaná do adiktoligicke poradny.
Přemýšlím i nad antabusem. To se domluvím v poradně. Já jsem jednoznačně pro.
"Děti, já, práce a strizlivost. To jsou mé priority", přes které nejede vlak. Vše ostatní včetně chlapa i s jeho barem, jde stranou.
Moc všechny zdravím.
Jak je na tom "Shantal? Ví někdo?"
Lenka, zmeň (si) prioritu na:
1.triezvosť a Ty,
2.deti,
3.práca... a až potom všetko ostatné...
Shantal/ka,
...si spokojne krakonošuje vo svojej knižnici...
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Zdravim ve spolek,
Tomoj moc gratuluju a Lence drzim palce. Bojuj!!! 
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Díky. Máš pravdu
|
|
|
|
|
|
|
Lenka. Tebe som svoj názor napísal pred pár mesiacmi. Opakoval by som sa, takže radšej nenapíšem nič, aby som si to opäť od teba nezlízol.
Ale nech sa ti zadarí.
|
|
|
|
|
|