Údajně existují tři superléky, které po konzumaci větší dávky mohou navodit i pocity euforie, zlepšit soustředění i paměť. Konkrétně jde o DMAE, Gurana a Rhodiola Roses. Jseou volně dostupné i u nás. Dost jsem si na nich četl na tomto blogu:
tomto blogu. Ale je docela těžké dohledat, který lék v lékárně nebo na eshopu zakoupit. Aby mi potom nebylo jenom zle a konec. Zkoušel jsem experimentovat s muškátovým oříškem, ale vůbec na mě neúčinkoval. Trpím už od mala chronickou bipolární depresivní poruchou, úzkostmi a nervozita až strach z lidí. Chtěl bych to alespoň vyzkoušet, ale nevím kde začít, co si koupit, jak to připravit a v jaké dávce tak aby mi byli ku prospěchu, případně jaká dávka by potom byla potřeba, aby se člověk dostal i do příjemného rauše. K mým problémům se postupně v posledních 5 letech přidal také řešení problémů alkoholem - přebíjení depresí a nespolečenské nálady. Nicméně teď již úspěšně aplikuji Antabus. Ale je pravda, že bez alkoholu dostávají moje psychické problémy prostor se projevovat, a chtěl bych mít něco, čím bych se mohl alespoň občas dostat do stavu euforie a vnímání světa v barvách. Ale nesmí to být extrémně návykové. Napadla mě marihuana, ale k té nemám přístup. Máte někdo zkušenosti, co konkrétně koupit a jak to připravit? Díky.