Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 1...1112131415161718
Dolů
Téma: Proč jsme pili?
Re: Proč jsme pili? Před 10 rok, 11 měsíce  
To já zákaz také nemyslím.To by se pilo víc a kdoví co.Alkohol bych povolila až od 21 let, třeba.Je jasné, že lidský mozek se vyvíjí do 20 let, proto se mladým ničí rychleji, -tráva, alkohol-.Ale výchova, prevence, lidé si zvyknou, pár alkoholiků bude vždy, určitě ne tolik.Tady se pořád skrývá fakt, kolik je tu alkoholiků, alkoholismus je ostuda,přiznat se a jít do léčebny je nepochopitelné, slabošství.To až v Norsku museli zjistit, že tu u nás vlastně není žádná ženská léčebna, opravili a krásně,chátrající stodoly v Červené Dvoře, s podmínkou, že to bude jen pavilon pro ženy, dokonce původně to měl být pavilon pro matky s dětmi, což by bylo bezvadné.Ale už se časy mění, mládež jezdí hodně ven, učí se žít jinak.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Vím o té léčebně, kamarádka tam byla, pije dál, takovou úspěšnost asi nemá, kec.Znám i některé terapeuty tam.Naštvala mně její reklama, že:"Vyléčí za 3 týdny alkoholismus."Mylná informace, kšeft.
Liba

Příspěvek byl správcem webu smazán z důvodu porušení vnitřních pravidel diskuze.
Renata

Zdravím všechny. Renčo tak jsem moc zvědavá jestli si se zkusila napít? Nebo jsi zkoušku odložila?

Přiznej se ferově. Doufám? Ať to dopadlo jak koliv? Tak ať si v pohodě?
Anna

Renata

Není ti smutno, jsi v pořádku?Je slušnost děkovat, pokora, ale mám nějak o tebe strach!Nedej se!
Liba

Renata

Stránka: 1...1112131415161718
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter