Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Fórum bylo dlouho očekáváno uživately alkoholik.cz
Stránka: 123456
Dolů
Téma: Jak sem na tom s alkoholem?
Jak sem na tom s alkoholem? Před 11 rok, 5 měsíce  
..
katka
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 12/07/2013 20:51 Provedl: joanna.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Jak sem na tom s alkoholem? Před 11 rok, 5 měsíce  
Jak jsi na tom ti nepovím.Pokus si odpovědět na otázky.Co ti alkohol dává?Umíš toho dosáhnout i bez něj?Trápí tě výčitky svědomí když přestaneš pít?Nastupují u tebe stavy deprese,sebelítosti,neodolatelné zlosti na sebe,na jiné?Píšeš,že alkoholik se nebojí smrti-nastalo u tebe období,že ses chtěla cíleně upít k smrti?Polož si otázku co ti alkohol bere?Cítíš se s ním svobodná,nebo už trpíš i s ním?Ted´ti odpovím na tvé otázky.Detox hospitalizace trvá 3-4týdny.Funguje k odstavení od alkoholu,k částečnému očištění těla a zklidnění psychiky na bázi skupinové terapie aby sis udělala na celou situaci náhled.Antabus se užívá 2x v týdnu vydrží v těle působit několik dní a v kombinace s alkoholem přichází nevolnost,zvracení,a negativních účinků alkoholu ve zvýšené viditelné míře.Jednoduše není ti s ním po napití dobře.Užívá se minimélně rok a docházíš si na něj přímo do ambulance.Alkoholik ne,že nemá strach ze smrti.Trpí SEBEDESTRUKČNÍM JEDNÁNÍM KDYŽ PIJE-je mu všechno jedno!Jakmile však přestane pít na delší dobu?začíná objevovat svět,který předtím díky svému pití neviděl.začíná si vážit věcí,které mu díky pití unikaly.Jeho vztah ke všemu se začíná měnit.Tím se mění i jeho přístup k životu.
Jana Mertosová

Re: Jak sem na tom s alkoholem? Před 11 rok, 5 měsíce  
Ahoj Joano...
Antabus se dá přepít. Jak na tom jsi to nevím, ale spíš se přikláním k tomu, že jsi slkoholik v určitém stádiu. Jsou sice pijáci, co chodí do hospod a pijou denně třeba ty svoje dva tři kousky a nemají jinde v životě problémy, ale tak dožijí.
Vypít nějakejch 8 piv není normální. Je úplně jedno, že jen o víkendu, protože když budeš k sobě upřímná, tak můžeš dojít třeba k tomu, že tak piješ jen pro to, že nemáš dost peněz, nebo že musíš do práce...atd atd.
Bohužel, pokud jsi alkoholička, je jen otázkou času, kdy ztratíš ještě víc zábrany a o to všechno přijdeš. Moc bych věci nepromejšlel a něčekal a jel.
Možná, by stálo ještě za pokus přez tu poradnu, jestli nechlastáš každej den, ale pokud by jsi si moc nevěřila a selhala, zapoměn na sebelítost a sebeobviňování a jeď....
Jde tu o tebe .
Roman Roman
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž nemessis123456
Poslední úprava: 28/04/2012 19:40 Provedl: Roman123.
Nemám patent na rozum, nejsem chudáček, neradím Vám,jen dám svoji zkušenost.

Re: Jak sem na tom s alkoholem? Před 11 rok, 4 měsíce  
ok nejak sa snazim zatim zvladnout abstinovat ale najhorsie je to ze sa mi tresou ruki a v sobotu prozivam horor.Ne viem sa soustredit na inych veciach, vetsinou to konci v hospode. Moze mi nekdo napsat po jakej dobe sa mi prestanou klepat ruki a zacne mizet nutkani na chlast?
katka
Junior Boarder
graphgraph

Až si uděláš pořádek v mozku, a opravdu se smíříš s tím, že pít nechceš.Sama to těžko zvládáš, trápíš se zbytečně, zajdi fakt na AA, tam pochopíš..........
Liba

Dnes sobota, pre mne boj o strizlivost. Drzte mi prosim palce...
katka
Junior Boarder
graphgraph

Jasně, že ti fandíme, přejeme Ti vydržet střízlivá.Najdi si něco, koníčka, práci doma, která Tě odvede od myšlenek z pití.Pořád si říkej, že dnes bys mohla vydržet, na zítřek nemysli.Jdi ven, i když prší, unav trochu tělo, mozek se Ti vyčistí, a přijdeš na jiné myšlenky.Když bude nejhůř, zavolej mě!
Liba

Ahoj,
moc držím palce, budu online, klidně napiš, jak to jde!!!

Dnes mám za sebou setkání, kde kolem mě pilo několik lidí dobré víno, to byla plejáda pocitů a myšlenek v hlavě . Hrozně supr pocit, mít čistou hlavu bez chlastu a zůstat v klidu
Leesa

no ja som to dnes zvladla docela fajn asi preto ze som udelala doma mega uklid :)To je moja prva sobota bez chlastu a inak od minulej nedeli som nemiela alkohol, dufam ze to budem takhle zvladat porad :)jenom ze caka mne este spousta hroznych dni bohuzel...takze porad bojovat!
katka
Junior Boarder
graphgraph

Výborně, gratulace Njn, ale ono to půjde časem zvládat asi líp a líp, takže hlavně vydržet!!!

Sakra, no jo, úklid , tak zítra...
Leesa

Stránka: 123456
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter