Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...19
Dolů
Téma: Zdravotní problémy alkoholika
*
Re: Zdravotní problémy alkoholika Před 14 rok, 11 měsíce  
Myslíš Líbo, že kdyby Iva na matku zkusila postup, který Jana popisuje viz. výše, že by se u matky pud sebezáchovy žít neobjevil?
Květa
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 08/24
Poslední úprava: 12/11/2010 17:46 Provedl: Květa.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Libu-na tu noc,kdy jsem hrůzou nespala, zoufale se modlila a čekala do rána,než se syn vzbudí nezapomenu-stejně jako na naši společnou cestu MHD.To byl jen začátek té hrůzy.Drželo mne nad vodou,že jsem NĚCO podnikla,stejně jako víra a touha ŽÍŽENˇPO ŽIVOTĚ.Květko-tam kde není chut´do života,tam kde se nechce po dobrém ani po zlém?Poslední pokus léčba šokem!Jen proto-po takovém člověku,který nechce,nebo už ani nemůže zůstanou jeho příbuzní.Nesmí cítit pocit hořkosti,nesmí trpět výčitkami po zbytek života.Musí vědět,že udělali všechno-co bylo v jejich silách!Své peklo si prožili každý se svým blízkým-nemusí v něm žít nadále!
Jana Mertosová
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: OSTRAVA Narozeniny: 02/27

Libo-i toto je tvář naší nemoci!Bohužel!Já sama vzpomínám kolik chyb jsem udělala s tím svým alkoholikem.Ještě než jsem se začala sama propadat.Omlovala jsem ho zprvu v práci,když nemohl.Chyba!Pracovali jsme společně.Kolegové se pošlebovali ,už věděli své!On byl v KSČ,Lidových milicích,svazák a měl funkci v ROH.Chlastali ligu.U nás doma se pořád schůzovalo a hlavně pilo tak,že chlapi ráno byli mrtví,já ráno v rychlosti poklidila,vyvenčila psy a uháněla s dětmi do školky a do práce.Z práce domů a?Banda ožralá znovu!tak to chodilo pravidelněji než moje menstruace!Sotva jsem dala do pořádku byt-už to bylo nanovo.Občes se chytli-to jsem je rvala od sebe at´se nazabijou-a furt něco.Já už raději zůstávala v práci na přesčasy-tam jsem dělala aspon´v klidu a za peníze-opět chyba!Byly už problémy se synem.Já otěhotněla!Blbec jsem si namlouvala,že budu mít více času na kluka!Blbost-opět chyba!Byla jsem sama na 3děti-začal chodit tolerantně do hospody,každý den rovnou z práce den co den.Doma kravál-byl už agresivní!já už trnula hrůzou den co den.Neměla jsem odvahu jít odpoledne s dětmi ven,nesměla jsem se s nikým stýkat,moje povinnost byla čekat na něj až se vrátí-jinak?bylo zle-bylo zle tak i tak-to už jsem neviděla-začala jsem pít,abych se zbavila strachu a úzkostí.Chyba jako prase!To už močil všude v bytě,nebyl problém z okna,nebyl problém do lednice,pod sebe-občas přišel i pos....To už jsme měli Terezku-nejmladší.Já to všechno už se zaťatýma zubama po něm prala,čistila,uklízela.Další chyba!To už jsem ho nenáviděla až za hrob!Vážně jsem se bála,že ho jednou zabiju!Stalo se,že byl pohřešovaný-našli ho někde v škarpě,kde v zimě ležel několik dní-krvácení do mozku-omrzlé nohy,prsty mu začaly odpadávat.Operace a mizivé šance.To jsem mu odpustila všechno.Byl jak děcko-do té doby,než jel na kontrolu ke své závodní lék.a chlapi mu řekli-vole vždyt´ses podruhé narodil-to musíme oslavit.A tak začal slavit.Prášky na podporu mozkové činnosti a chlast,kterým to zapíjel udělaly své.Už to nebyl člověk-už to byl šílenec-ale já už tenkrát taky!Vyhořel nám byt-komplet-bylo to od nové televize,kterou v opici shodil z obývací stěny.Já nic netuše televizor se synem postavila zpět.Za týden-požár!Měli jsme holou prdel-ale já byla ten nejšTástnější člověk na azylovém domě pro matky s dětmi.Pít jsem tam nepotřebovala.Jeho jsem nepotřebovala!Ten klid jsem brzy zahodila.Dostala jsem náhradní byt-a tenkrát možnost se ho zbavit.Natrvalo-milosrdná sestra,blbá a nepoučitelná-jasně,že jsem ho přichýlila.A tím podepsala a spečetila svůj osud.Stejně jako mými nerozumnými chybami jsem zpečetila ten jeho dřív!ŠÍLENÉ SPOJENÍ DVOU ZÁVISLÁKŮ!No nic-svůj byt jsem opustila,nelituju-déle setrvávat v tomto soužití,tu už nejsem.Jak vidno-chyb jsem udělala spoustu-ale otevřelo mi to oči.Dnes jsem vděčná,za ty dva puberťáky,stejně jako za ty zkušenosti.Půl století jsem dělala kraviny-snad tu druhou půlku rozjedu už bez větších malérů!
Jana Mertosová
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: OSTRAVA Narozeniny: 02/27

Re: Zdravotní problémy alkoholika Před 14 rok, 4 měsíce  
Smutné,ako žijete teraz?
máša

Re: Zdravotní problémy alkoholika Před 14 rok, 3 měsíce  
Potrebuji pomoc
Dana Rubitschon
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Zdravotní problémy alkoholika Před 14 rok, 3 měsíce  
Tak sem napiš, co Tě trápí!Je to anonymní, pomůže to.
Liba

Třes rukou jako abstinenční příznak Před 13 rok, 11 měsíce  
Měl bych dotaz. Snažím se teprve pátým dnem abstinovat po několetém denní úžívání alkoholu. Ze zde zmiňovaných příznaků abstinečního syndromu pociťuji:
- úzkost
- pocení
- ranní nevolnost
- třes rukou (ráno slabý), ale postupně narůstá. večer se opět ukliďnuje

Nic by mi nevadilo, až na ten třes. Mám strach, aby si toho někdo nevšiml třeba v práci.

Existuje nějaký odhad, za jak dlouho může tento nepříjemný příznak vymizet? Nebo je to individuální? Je možno nějakou léčbou vymizení urychlit?

Děkuji,

Pavel Kliment
Pavel Kliment

Re: Třes rukou jako abstinenční příznak Před 13 rok, 11 měsíce  
Pavle, nepij, třes zmizí, je to u každého jiné, ale spíš by Tě měly děsit ty úzkosti!Začnou depky.Bacha.
Liba

Pavle,
osobne doporucuji nasadit B-komplex,vitamin C, horcik, draslik, ostropestrec mariansky.
B-komplex klidne i ve vyssich nez doporucenych davkach, prebytecny se vylouci v moci.
Pomaha rozhodne proti spatnemu spani a castecne i uzkostem. Jestli to ovlivni tres rukou nevim, tak daleko jsem se nepropil.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16
Poslední úprava: 25/11/2011 22:16 Provedl: petr_n.

Smutné je, že Pavel má strach, co řekne okolí, v práci, ale o sebe ne.
Liba

Stránka: 12345678...19
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter