Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456789
Dolů
Téma: zpověď notoričky-varování
Re: zpověď notoričky-varování Před 10 rok, 10 měsíce  
Máma je schopná si platit byt sama,většinou teda jde o příspěvky na jídlo pro nás nebo pro kočku,je to různý;třeba na zejtřek potřebuje 700,-.Příjem třeba za ten červen jsem měla 5320,- sběr+ 3114,- ČID = 8434,-.Jestli mi to takhle vyhovuje?Svým způsobem mi vadí,že se mi nedaří to udržet na těch 11 pivech,včera i předevčírem jich bylo 14,v sobotu 10,ale v pátek 20,z toho 6 jedenáctek...V létě to tak bejvá.Beru to tak,že každýmu na sobě něco vadí,každej máme něco.Jsem ráda,že od toho odchodu z nemocnice,to je dva a půl měsíce,jsem se nedotkla tvrdýho alkoholu ani vína ne,i když je mi to skoro denně nabízeno.V noci taky nepiju,to musím bejt na nějakým flámu,jinak v noci piju čaj.Včera jsem měla po nějaký době přehnanou reakci,ta žiletka by ani tak nevadila,ale nějak mi to "ujelo",tak mi to museli ve sběrně zafačovat,protože ty náplasti na to neměli;nebylo to na žíle akorát to bylo hluboký.
stonozka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

stonožko, kdyt musíš bejt tlustá jako prase a nekecej že ne ty jo.Otec jich vypije za den tak 6 a má cejchu pěknou
petrch

Myslím si,že patříš do ústavu.No dávám si otázku PROČ JSI VYHLEDALA TOTO FORUM????O CO TI KRÁČÍ?????O CO TI JDE,CO POTŘEBUJEŠ????MYSLÍM,ŽE MACHRŮ BĚHÁ PO SVĚTĚ HODNĚ.POKUD V TOM NEVYNIKÁŠ PŘED JINÝMI-VIZ TVOJE SEBEPOŠKOZOVACÍ SKLONY,KTERÉ MAJÍ JEDINÝ ÚČEL-UPOZORNIT NA SEBE. NEMAJÍ POTŘEBU VYSTUPOVAT JEŠTĚ JINOU PUBLICITOU.TAK TĚ MUSÍM ZKLAMAT-TADY TĚ NIKDO ROZUMNÝ NEPOLITUJE,ANI NEPOCHVÁLÍ,ANI NEPOVZBUDÍ-CO ZŮSTANE JE ZNECHUCENÍ.Jinak díky za upřímnost-i když realitu máš zkreslenou jak prase.Tudíž nemohu souhlasit s ničím,co považuješ za své.I TAK SE DÁ SKONČIT-JSEŠ TOHO ŽIVOUCÍM DŮKAZEM-BOHUŽEL.
Jana Mertosová

Kdo chce kam, pomožme mu tam!A je jedno, co piješ, alkohol je alkohol.Už nejsi tak mladá, aby tě člověk litoval, víš , co děláš.
Liba

petrch napsal:
stonožko, kdyt musíš bejt tlustá jako prase a nekecej že ne ty jo.Otec jich vypije za den tak 6 a má cejchu pěknou Výška 164cm,váha necelých 58kg.
stonozka

"Myslím si,že patříš do ústavu."Jaký bys navrhovala?LDN,ústav pro choromyslné či normální psychiatrickou léčebnu...?Je pravda,že když jsem v tom jela nejvíc,tak mi máma vyhrožovala zbavením svépravnosti.Proč jsem vyhledala toto forum,o co mi jde?Říkala jsem si,že někoho kdo pije a přemýšlí,jestli přestat nebo ne,by můj příběh mohl dostatečně poděsit,a rozhodl se pro zdravý životní styl;že by to někomu mohlo pomoct v rozhodování.To je zaprvé.Za druhé mě zajímaly druhých.Dříve mě hodně zajímala psychologie(teď už na nějaké studium nemám,pochopitelně).Jsem zvyklá na všelijaké reakce,kolikrát když někam napíšu a nemusí se to týkat chlastu,tak jsem překvapená-někdy pozitivně,ale vesměs naopak.Upozornit na sebe pořezanejma rukama?Jo,je mi příjemný,když po mně lidi koukají;buď si ke mně nechtějí v mhd přisednout anebo když si mě prohlídnou,tak jdou o sedačku dál.Připadám si potom jako psanec.Je to pro mě důkaz,že se mi podařilo vyčlenit se,svým způsobem je to vyjímečnost,avšek v negativním slova smyslu.Nemám ráda červenou barvu oblečení,ale krev se mi tak líbí...někdy je to i docela dobrej aperitiv...ale radši se na ni koukám jak teče a pleská o zem.
stonozka

Zcela jistě potřebuješ psychiatrické vyšetření-důkladné.A následnou léčbu.Tvůj vztah k sobě samotné je velice podivný není založený na sebeúctě,lásce a vůbec ne přijetí.ZÁROVEN´JSOU U TEBE PRVKY SOBECTVÍ A ASOCIÁLNÍ PORUCHA HRANIČÍ S PSYCHOPATICKÝM SEBEPOŠKOZOVÁNÍM:UVĚDOMUJEŠ SI TO,ŽE JEN TY SAMA SE VYLUČUJEŠ ZE SPOLEČNOSTI SAMA?MÁMA TI NEMĚLA VYHROŽOVAT,ALE JEDNAT.chybí ti motivace a chut´-touha cokoliv změnit.Tím předpokládám,že jen hraješ hru-sama před sebou ale i pro druhé a před nimi,ŽE TO TO TAK VYHOVUJE.Tím lžeš svému já,které trpí a nutí tě k dalšímu sebepoškozování.ČÍM VÍC PLÁČE TVÉ VNITŘNÍ JÁ-TÍM VÍC SVÉ KRVE MUSÍŠ VIDĚT-JE TO FORMMA SADOMASOCHISMU.Opravdu pomoct ti může jen psychiatr a dlouholetá forma psychologických terapií.Ty to víš.Jediné co máš je Strach.
Jana Mertosová

Jani, myslim, že komentovat to je zbytečné..Pokud si tady někdo neléčí mindráky a nepíše sem lži, tak at si nakonec dělá co chce.Pokud mluví stonožka nebo jak se jmenuje pravdu, jisto jistě přijde den, kdy bude prosit o pomoc.Je mladá, játra a mozek zatim jakž-takž fungujou , za 10 let to může být a asi i bude jinak.Demence se lehce projevuje již nyní natož za čas Nikomu nic zlého nepřeju, taky vim co je to chlast, ale úmyslně se upíjet k smrti a chlubit se tim na Internetu je přinejmenšim divný
petrch

Chce se mi plakat nad zmařeným mladým životem.Já jsem stará,nelpím na svém životě,vím,že jednou z něho odejdu.Také jsem svůj život zatracovala nenáviděla,nenáviděla sama sebe.Dnes si sebe i života vážím,jsem vděčná,že ho můžu žít jinak,jsem vděčná,že jsem našla sílu a chut´to změnit.Vím,že to jde.Kdybych věděla,že zítra umřu?Budu vděčná,že aspoń chvíli mi bylo dopřát si svůj život vychutnat s bolestí, s radostí,které přináší.
Jana Mertosová

Už jste přátelé viděli někoho, kdo je ráno střízlivý, protože tahá těžký věci z popelnice, večer taky nepije, ale přitom si dá denně 10 - 20 piv a je schopen večer normálně psát a ještě si vést účetnictví?
Diagnoza - je bájná lhavost, taky na nic, v podstatě neléčitelné, ale alespoň to neničí játra:-).

Každý další komentář pro ní je zbytečná ztráta energie.
Petra

Stránka: 123456789
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter