Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...24252627282930...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Ahoj Jorgo, čtu co zde píšeš a vidím přesně sebe ještě před rokem
Také lahev vína ob den, pak už každý den, ale NIKDY víc, 15 let hladinkář, spokojený, žádné problémy, abstinenti pro mě byli ufňukaní slaboši a ubožáci.
Jinak jsem docela silný chlap, srandista, žádný suchar
Tak ti přeju, ať ti to vydrží, mě ta pohodička s vínečkem po 15-cti letech skončila
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pavel: muzu se zeptat, co se stalo, ze pohodicka skoncila? Jorga: me to porad sr....., ze ty vecerni dve dvojky chci, mozna musim:) a ze to neni tak, ze si treba cistim zuby a nahodou si vzpomenu Jej,jdu spat, a zapomnela jsem na vino:)
Dana

A jakto, že Ti po 15ti letech skončila? začal jsi vidět bílé myšky?
Jorga

Dano: Tak si je dneska nedávej:-) ty dvě dvojky. Já sjem si včera řekla, že si nedám a nedala si. A dneska si asi taky nedám, ale zejtra jo. mě vyhovuje, když nepiju každej den. A piju jen, dkyž si to chci užít, k jídlu třeba, nebo večer u filmu a nebo občas skamarádama v baru. tak mi to vyhovuje a cejtim se zdravá. Jaterní testy mám taky OK:-)
Jorga

Co se stalo? No jenom tělo řeklo dost
Najednou vysoký tlak, bušení srdce (třeba celou noc), křeče v v břiše, bolest žlučníku, kloubů, ledvin, krev v moči, ataky paniky a úzkosti, pocení střídané se zimnicí, halucinace, záchvaty paranoi, impotence (do té doby mi "stál" na povel, několik čísel za noc no problem, a najednou nic - např. celou noc vedle mě ležela mladá krásná dívka a mě ani "nehouklo"), deprese...myslím, že to trvalo jen 6 dní, kdy se pohodička překlopila do noční můry.

Takže tak
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph

...no, a taky jsem fyzicky napadl přítelkyni, v opilosti a záchvatu žárlivosti
Pití mi postupně, pomaloučku, polehoučku, nenápadně změnilo osobnost. A pak už stačilo jedno pivo a byl jsem agresivní...
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph

hm. a ta mladá krásná slečna, co vedle tebe ležela, když se Ti nepostavil, to byla ta přítelkyně, kterou jsi napad, nebo milenka?:-)Třeba Ti nestojí, protože přítelkyně není už mladá a krásná..))
Jorga

Ano, to byla ona...
Už to zase funguje stačilo přestat pít a všechno co jsem popisoval se zase srovnalo. Ale už vím, že nesmím znovu začít, že "pohodička se sklenkou" byla je iluze
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph

Alkohol je tvrdá droga jako třeba Kokain, má i podobné účinky. Průser u alkoholu ale je, že u většiny lidí trvá hodně dlouho, že přestane dávat a začne brát. A jakmile začne brát, tak už mám na 100% vypěstovanou závislost. Koks tě dostane mnohem dřív.
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph

ok. V ožralosti asi někdy dělá člověk věci, který by jinak neudělal.

Ale zase nejde svalovat na alkohol všechno. Hodně alkoholiků říká, že za jejich posraný život může alkohol. To je asi jednodušší než řict, že za posraný život si může jeho majitel sám:)

je jednodušší říct: "Za moje problémy může chlast." Než říct: "Za moje problémy si můžu sám, protože jsem vůl".
Jorga

Stránka: 1...24252627282930...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter