Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Já mívam akorát opakující se deprese (maniodeprese). Jinak fyzicky jsem zdravá jako ryba ať piju nebo nepiju:)
Ale míchat pití s lékama co beru by se nemělo noo, to vim. Ale už jich beru míň a piju taky tak na mě akorát v pohodě. si teda myslím.
Jorga

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Furt to tak hrozně řešíte.
Dyť člověk pak nemůže bejt v pohodě, když furt řeší a v jednom kuse myslí na to, jestli náhodou moc nepije.
A nebo když teda přestane pít, tak pro změnu hrozně hrotí, aby se náhodou nenapil znovu a jestli má nebo nemá chuť a co s tou chutí bude dělat. To je děs;-)
Posedlost alkoholem a posedlost abstinencí je oboje posedlost a jedna horší než druhá. A všemu tomu šéfuje Nešpor a spol:-)
Jorga

Blahoslaveni chudi duchem...
anoine

Zatím jsi jediná,kdo o tom neustále polemizuje,komu to vrtá v hlavě a neví co s tím.Bojí se,a mele stále tu svou v kterou se utvrzuješ víc víc.Nás osočuješ za něco co vidíš jen ty,ale uniká ti pravda o tom co děláš ty sama i proč to tak děláš.Touha je silnější než jakýkoliv rozum,touha pít je silnější než opravdová láska,jakýkoliv cit.Jsem vděčná,že mi neporoučí,že mi už nevládne a neovládá.Jsem vděčná za svoji svobodu,kterou jsem našla bez něho,ale také díky tomu,že se mi podařilo konečně otevřít nejen oči,ale všechno co se ve mne otevřít dalo.ŽE JSEM TO DOKÁZALA NAHRADIT MÍSTO OTEVŘENÝCH LAHVÍ.
Jana Mertosová

Nikoho neosočuju. Jen konstatuju:) Že to furt nějak hrozně řešíte. Všechno se ve Vašem životě se vlastně točí jen kolem alkoholu, i když už nepijete, mám ten pocit. Ze když člověk už nemůže pít, tak na to stejně furt myslí...posedlost z opačný strany, ale pořád je to posedlost alkoholem. V tom já nějak částečně (jako laik, nejsem odborník) vidím projev nemoci alkoholismu. Ale každej je jinej, já nevím jak to kdo má. Jen to je můj pocit. Takhle chápu tu nemoc. Člověk pak prostě celej zbytek života točí svoje myšlenky kolem pití...
Jorga

A kolem ceho "tocis" svoje myslenky ty?
anoine

Nikdy jsem se neopijel do němoty, vživotě jsem neměl okno
Měl jsem svoji dávku, přes ní jsem nikdy nešel. A proto jsem si myslel, že mám pití pod kontrolou. No, nebylo tomu tak
Pavel DD
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jorgo, mne sa zda, ze z coho obvinujes druhych, robis prave ty..ty osocujes a aj hrotis a zda sa mi, ze si nejako posadla touto temou alkoholizmu..nechapem preco, ked tvrdis, ze nemas problem..ved si veselo pi, nikto ti v tom nebrani...nemyslim si, ze my co tu piseme, sme tym posadnuti a na ine nemyslime..ale ked sme prave na tomto fore, ktore sa vola alkoholik, tak je jasne, ze v tom momente myslime na alkohol a diskutujeme o nom, ved preto sme tu..ja si kolko razy cely den na alkohol ani nespomeniem, tak ako mozes tvrdit, ze my abstinentujuci alkoholici na ine ani nemyslime...ja som ani nebola ziaden taky alkoholik, co by sa prepil na dno a pila som nepravidelne a ani tak casto, ale viem, ze keby v tom pokracujem, tak sa na to dno uspesne prepijem..a preco by som si obcas mala dat, tak ako nam tu vsetkym veselo radis, ked viem, ze by mi to viac vzalo ako dalo..ty si pi, pokial si s tym spokojna...Ale myslim si, ze inteligentny clovek nerobi to co vie, ze mu viac vezme, ako mu da.. ..a co sa tyka zdravia, tak pravidelna konzumacia alkoholu sa neukaze zo dna na den...mozes pit roky a nic a potom to pride z minuty na minuty..mam zopar zanmych co mali cele roky perfektne krvne testy a nepili ani tak vela, ale pili pravidelne a potom to z nicoho nic prislo, oni vsak pili dalej a teraz su uz pod zemou..zial...
Kira

Anoine: To je super otázka! to se musela Jorgé chudá duchem i trochu zamyslet:-))

Kolem práce se nejvíc točí moje myšlenky furt pořád. Mám super práci kterou miluju. Moje práce je můj život a baví mě a realizuju se tam. Jsem tak trochu workoholik. Jsem hodně workoholik.

Kolem čeho se nejvíc "točí" Tvoje myšlenky Anoine?
Jorga

Cau Kiro, já netvrdím, že nemám problém s alkoholem. Snažím se tady na tomhle foru dělat si názor na svoje pití, zajímám se o ten problém a snažím se pochopit nemoc alkoholismu, aby se mi to nestalo taky, protože mám strašně ráda víno a piju ho skoro každej den:) Je to pro mě taková trochu terapie - si přečíst story názory lidí, kteří to nezvládli. A snažím se udržet si nadhled a nehňácat se ve sračkách a depce. Zkus to taky třeba:-) Pak by Tě třeba nesraly moje "geniální" příspěvky.
Jorga

Stránka: 1...26272829303132...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter