Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...29303132333435...80
Dolů
Téma: Uvědomělí bojovníci za střízlivost
*
Re: Uvědomělí bojovníci za střízlivost Před 10 rok, 8 měsíce  
Rado sa stalo Jorgo neda sa to specifikovat, kolko som pila..V mladosti podstatne viac, poledne roky tak dvakrat do mesiaca, ale vacsinou vzdy tak, ze som sa opila uplne..Takze tak 2-3 litre vina za vecer..Ked uz, tak poriadne ..na druhy den som uz nepila, ale tie kocoviny sa stale zhorsovali..tak pred piatimi rokmi mi este velmi zle nebyvalo, ale co je hlavne nemala som po piri depky..tie boli posledne dva roky po prepitom veceri, stale horsie a horsie..ku koncu sa uz nedali vydrzat, preto som sa rozhdla s tym seknut uplne...Ono tie fyzicke bolesti sa vydrzat este dali, ale ta psychicka bolest bola uz na nevydrzanie..Trvala len jeden den a potom to vzdy odislo ako to prislo a zas som bola ok..ale viem, ze by sa mi to stale zhorsovalo, preto viem, ze pre mna je lepsie nedat si nic, ako potom takto trpiet..
Kira

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Netvrdim, ze viem o zivote vela..Viem kolko viem a tazim zo skusenosti hlavne inych ludi..kedze som precestovala skoro cely svet a zila na vela miestach, ale hlavne som spoznala vela lud a ich pribehy..Ja netvrdim, ze ty o zivote nic nevies, ale si tak velmi zahladena do seba, nedas priestor nikomu inemu a len tvoja pravda je pravdou a to moze byt cesta do pekla. Okrem toho mama a brat mojej najlepsej kamosky mali tiez maniodepresiu, takze nieco o tej chorobe viem a viem, ze na to sa pit nemoze. Preto nechapem tie tvoje dilemy ci pit alebo nie..Ved pi, ale neutoc na tych, co sa maju radi a nechcu si svoj zivot znicit alkoholom..
Kira

Kira: 2-3 litre vina za večer to by ma zabilo:-) To se nedivím, že Ti bývalo z toho zle. Já neumím pít tolik naráz. Neumím se úplně ožrat. Ale zase si dávám celkem pravidelně víno (aktuálně lahev 1x za dva dny) a zle mi není:) Když mi bude, taky toho nechám.

Já tady tak sem chodím kecat na forum, abych si sama nějak ujasnila, jestli jsem závislá nebo ne a vlastně přesně nechápu, co závislost na alk je. Zatím si Jorgé namyšleně myslí, že jen miluje víno a kulturu kolem vína (a taky sklvělý český pivíčko), ale na alkoholu závislost nemá:)
Jorga

Lidičky-ona si z nás dělá prdel,nebo už je totální imbecil.Stále stejné otázky,nic víc ji nezajímá.Jinak už vede monolog a dialog sama se sebou.V pondělí cestou do města jsem potkala jednoho-a kdykoliv šel kolem kanálu-musel se zastavit a pokecat s ním.V tramvaji v Ostravě jezdili dva-celou cestu si mluvili sami se sebou.Nepotřebovali nikoho.Prý je workoholik-kdy dělá?Je mi záhadou.Co dělá?Pije a žere léky na to!Což v myslivně udělá pořádný bordel.Klavíruje stále dokola jedno a totéž,jen volí jiný způsob a taktizuje.O sobě ani N´-a o jiných chce vědět všechno,aby mohla manipulovat.To vás nikoho nenapadá-JAK NA TOM DOOPRAVDY JE???Její styl je naprosto stejný jako styl Jiřího.Divím se,že se vůbec unavujete s nějakým vysvětlováním.Nebuďte blbí ještě víc,než je ona.Ona NECHCE-NEBO NEMŮŽE-ale toto už je JEN JEJÍ VĚC.
Jana Mertosová

Mas pravdu Jana, ved aj aj som napisala to iste, ze bud je uplne blba alebo si robi srandu. Ja uz tiez na nu reagovat nebudem. Ale co uz, aspon som sa trochu vykecala a teraz mozem zas pokracovat v praci...
Inak zdravim ta, teba konkretne si velmi vazim.Precitala som si skoro vsetko od teba a obdivujem ta, ze si sa nakoniec dokazala zas dokopy a aj tvoj pribeh mi je mementom, ze musim byt stale opartna a ze clovek moze do toho spadnut zas raz dva a ani nevie ako..
Kira

Hlavně nepište nic o svém soukromém životě, mohlo by vás to pak mrzet.Já radši se budu bavit s hluchým o počasí, než s touto blbkou o alkoholismu.
Liba

Teda jsu kráva!Normálně jsem se rozčilila!To se mi dlouho nestalo!Jeden střet s blbem,kterého vůbec neznám a dokázalo by mne to sejmout!
Jana Mertosová

Tak nebuď kráva, nerozčiluj se, nediskutuj zbytečně, ona má radost.Možná je jen zlá, možná už se hrabe na dně ,tím pádem tak kope, nebo je fakt tak hloupá.Já tipuji na to zlo.Je zářný příklad toho, že člověk s VŠ může být úplný tupec.ONA si fakt myslí, jak nám dává záhul, mně připadá směšná.
Liba

Jj,mate pravdu:-(Take se mi chtelo chvilkami napsat Jorze,at vyridi Jirkovi,ze uz zacinaji byt stejne nudni...Take verim,ze az se sem vrati Jiri,uz tu nebude Jorga...
anoine

Já už to prodýchala.Beru to jako ponaučení pro sebe.
Jana Mertosová

Stránka: 1...29303132333435...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter